רוסטפיג (רוסט סינטה לבן)

רוסטפיג (רוסט סינטה לבן)

התכנון המקורי היה להכין רוסטביף רגיל, אבל נתקלתי בנתח סינטה לבן, וזו היתה הזדמנות טובה ללמוד לעבוד איתו התהליך דומה מאד להכנת סינטה רגיל מבשר בקר, אבל התוצאה שונה מאד
 
12 דקות סגירה, 20 דקות חימום

כל הבית התמלא בריח של ביסלי מהבייקון והכלבות הסתובבו שיכורות
אחרי שיצא מהתנור, יושב קצת לנוח ולהתקרר החלק העליון נשאר קריספי במיוחד
 

bigjack

New member
../images/Emo67.gif אין לי מילים ../images/Emo3.gif

נראה פשוט מטריף.... בין הסדנאות הכי מטריפות שראיתי מגיע לך
גדול ולנו מגיע פרוסה .....או שתיים
 
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

מוזר לי שקראתם לזה סדנא, זה היה יותר סוג של לימוד עבורי... בסופו של התהליך בעיקר למדתי שאני מעדיף את הטעם של נתח מבשר פרה מבוגרת שהוא בשרי וכבד יותר. לבשר הלבן יצא טעם של פסטרמה ביתית. שוב תודה על התגובות!
 
למעלה