רוסיה במחווה לעזה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כלי תקשורת זר דיווח כי הרוסים העבירו מסר לעזתים כי בשל הלחימה המתמשכת של מדינת ישראל אל מול ארגון הטרור הרצחני חמאס ברוסיה מוכנים לארח כ-43,000 תושבים 'עזתים תמימים' למשך כשישה חודשים.

1.שכחו את אזרחי אוקרניה התמימים?
2. שכחו שתושבי עזה "התמימים" עזרו למחבלים לחטוף, להסתיר חטופים?

Harrington

Well-known member
מנהל
כלי תקשורת זר דיווח כי הרוסים העבירו מסר לעזתים כי בשל הלחימה המתמשכת של מדינת ישראל אל מול ארגון הטרור הרצחני חמאס ברוסיה מוכנים לארח כ-43,000 תושבים 'עזתים תמימים' למשך כשישה חודשים.

שיארחו. מה אכפת לך? הסיכוי שהעזתים התמימים הללו יעזבו את רוסיה לאחר ששה חודשים, לא מהגבוהים. אינני יודע מהיכן העלו הרוסים את המספר 43K, אבל זה נראה לי אחלה מספר להתחיל איתו את הטרנספר מרצון של ערבים מהרצועה החוצה :). אשרי רוסיה על הצעתה הנדיבה (שנראית לי דווקא כמו מחווה לישראל ;-)).

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שיארחו. מה אכפת לך? הסיכוי שהעזתים התמימים הללו יעזבו את רוסיה לאחר ששה חודשים, לא מהגבוהים. אינני יודע מהיכן העלו הרוסים את המספר 43K, אבל זה נראה לי אחלה מספר להתחיל איתו את הטרנספר מרצון של ערבים מהרצועה החוצה :). אשרי רוסיה על הצעתה הנדיבה (שנראית לי דווקא כמו מחווה לישראל ;-)).
תמים.

משתפרת1

Well-known member

יופי של מחווה. כן ירבו! שיארחו פי 10, או עדיף פי 50, ובא לציון גואל.

ריקי זו אני

Well-known member
אני לא יודעת מה עובר או עבר לפוטין בראש... אבל מתברר שהקשוח שבקשוחים
לבבו רחמן ... ואם הגיע למדרגה מוסרית כ"כ גבוה...
הייתי ממליצה לו לעשות עוד מערוף קטנטן...
הרי באמת... בסיביר המרחבים הריקים עצומים... אפשר להכפיל ולשלש את
המספרים והזמן... ??? חצי שנה???מערוף - מה ביקשנו... מה?

למעלה