רוסים:)

black side

New member
רוסים:)

שמתם לב שרוסים נותנים יותר כבוד לנשים (ואני לא מדברת על הרוסים שלא נחמדים כ"כ..) מאשר גברים ישראלים? יש לזה גם יתרונות וגם חסרונות

apl

New member
ומה הקשר בדיוק?

זה הכול עניין של תרבות. יש תחום(חוץ מלהחזיק בקריז קצר,אי מתן סבלנות לאנשים מהסביבה,עצבים ורוע בטונות, והמון נבחרי-ציבור מושחתים)שהישראלים טובים בו יותר מאשר אירופאים? נ.ב:אל תזכירו לי "חמימות כלפי אנשים" מהי. אצלנו הכול בכאילו,גם "הכבוד".

black side

New member
../images/Emo3.gif

בעצם זה לא נשמע הכי טוב..;) חוויה נחמדה (ולא יותר) עם רוסי אחד, התרשמות מכמה רוסים

seeyou

New member
חוויה מאוד נחמדה עם כמה .....

איטלקים או ספרדים(אמיתיים) דנים יפנים כושים זה תלוי בזמן מקום הרגשה אישית

yogo18

New member
עובד איתי בחור רוסי ונשוי

שכל הזמן בוגד באשתו (לפי דברי כמה מהעובדים האחרים יש לציין).

black side

New member
:/

אמרת חוץ מהלא נחמדים:/ כי רוב האנסים וזה הם רוסיים, אבל לאלה שבסדר עוד, יש כבוד כזה לנשים יותר מאשר לישראלים נפגשתי ברוסים מגעילים, אבל פשוט היה לי מפגש מאוד נחמד עם רוסים נחמדים, והופתעתי מהיחס שלהם

h e n y

New member
רוסים....

ilana4ka

New member
חחח בתור אחת שגודלת בתרבות רוסית..

אני במחלט מסכימה עם כל מילה ומילה. ואני אפילו אוסיף ואומר, שלדעתי הם אחד העמים הכי מתורבתים שיש. יש להם המון כבוד לנשים, והם יודעים איך להתיחס לבחורה. כמובן שתמיד יש את היוצאי דופן, בכל עדה. אבל בכללי, העם הרוסי הוא עם מאד מתורבת ומשכיל. בקטע של כבוד לבחורות-מעל מעבר:) גם גרוזינים,אגב, בדיוק אותו דבר.הם גדלו יחד, אותה מנטליות.

kbrginski

New member
רוסים

עם כל הכבוד לרוסים ויש מעט כבוד...אני בעצמי רוסייה שחייה בארץ כבר 13 שנה ואני שונאת רוסים!!!! לפחות את כל הרוסים בחור הזה שבוא אני גרה שנקרא בת ים!!!! כל היום יושבים על המדרכה עם קופסת מלבורו ובירה ביד...לא עושים כלום חוץ מלקלל ולהסתובב על סכינים...אם בא לכם לראות את המפאיה בכבודה ובעצמה בואו איזה יום שישי אחד לטיילת בת ים ותראו מה זה רוסי אמיתי...מעיל עור נעלי בר מצוות מצית זיפו מזהב ואם הוא מה"נחשבים" אז יש לו גם פמלייה של כל מיני יצורים שיכורים מתנדנדת מאחוריו....ברור שזו הכללה אבל זה מה שאני רואה בבת ים כ-ל יום ויום...בכל פינה ופינה...אין מה לעשות ככה זה

מרקובקה...

ראיתי בפרטים שלך שהשם משפחה שלך הוא ברגינסקי... יש לי חברה מרינה ברגינסקי... מכירה? ויש מצב שאת צודקת בקשר למה שאת אומרת... יותר מחצי מהביצפר שלי רוסי ויש גם מקרים קיצוניים שמה שכתבת פה מתאר אותם... אבל רוב החברים שלי הרוסיים הם ממש אנשים חמים וטובים!

ilana4ka

New member
קטיושקוש בונבונה

otkuda ti vzela taki gluposti?? מה זה השיט הזה?! הגזמת. בת ים מותק, זה הכי לא דוגמא בעולם. זה שיש לנו עיר שיט זה לא אומר כלום. את יודעת טוב מאד שרוסים זה עם מאד מתורבת[גאד דמיט שנינו גודלות בתרבות הזו מה נסגר איתך ילדה?!]ושתמיד יש תיוצאי דופן. אז המארק למיניהם שיש לנו פה בבת ים...זה חלק מהיותאי דופן...אבל זה בכלל לא מייצג את העם הרוסי...ואת יודעת את זה מצויין.. ואני רוצה לראות אותך אומרת אותו הדבר לגבי קלים...*אהמ* *אהמ*
אה! --==ליאונטיב רולז==--

Kps

New member
?!

"רוב האנסים וזה הם רוסיים"?! אה?! מאיפה לקחתה את זה?!

black side

New member
אופס

טעות שלי לא הרוב, ממש לא אבל חלק גדול מאחוז הנערים שאונסים אלו רוסיים התכוונתי להגיד בזה, שיש גם את הרוסים שלא מתיחסים בכבוד לנשים, אז הם הולכים אם זה עד הסוף, כלומר בכלל אין להם שום כבוד, העיקר בשבילם לזיין כל דבר שזז אבל הרוסים הנחמדים יותר.. רררר..:))

rikis1

New member
לדעתי....

יש רוסים שהם ג'נטלמנים ויש שלא יש ישראלים שהם ג'נטלמנים ויש שלא יש ערבים שהם ג'נטלמנים ויש שלא יש צרפתים שהם ג'נטלמנים ויש שלא בקיצור הפואנטה מובנת :+)

black side

New member
ממממ

כמובן מכל דבר יש שהם כן ויש שהם לא אבל אם לוקחים את כל אלו שכן, אז הרוסים הם הכי כן חח כלומר, הרוסים הכי ג'נטלמנים מאשר ישראלים שג'נטלמנים פשוט עניין הכבוד.. דבר ששמתי לב מאוד חשוב להם, גם בעניין קללות.. הם לוקחים את זה אישי.

4\3 מהביצפר שלי רוסיים...

ואני חייבת להגיד שהם ממש אחלה אנשים!!!!! אבל מממש! מותק של אנשים!

למעלה