רועד לי הפופיק

רועד לי הפופיק

הגיעו היום תוצאות של חלבון עוברי. התוצאות לא מדהימות, וידעתי מראש שככה זה עשוי להיות... בגלל שההריון הזה התחיל עם שני עוברים... ובכל זאת, לראות את המספרים - הלב צנח לתחתונים.
ממילא מרוב היסטריה קבעתי 3 תורים שונים למי שפיר, ואז בחרתי את הכי מוקדם (בשבוע הבא) והכי יקר (כולל פיש, כדי שלא אצטרך לחכות) וארגנתי חופשה מהעבודה והכל מוכן והלחץ... והפחד...
ולא משנה כמה פעמים יגידו לי שהברק לא מכה פעמיים... אני יודעת שפה יודעים יותר טוב מזה, אז אני רק מחייכת בשפתיים ומחליפה נושא.

שולחת חיבוק

שולחת חיבוק ומקוה שבכל זאת הפעם הכל יהיה בסדר עד הסוף הטוב.

תודה! מקווה גם לסוף טוב
אבל אם

יקרה שוב, לפחות אני יודעת מה לעשות ולא אהיה כל כך חסרת אונים.

מחזיקה אצבעות חזק חזק!

תארגני לך איזו סדרה דבילית לראות את כל הפרקים שלה בשכיבה על הספה, ספר מתח גרוע וחוברת סודוקו כדי להעביר את הזמן ומקווה שאחרי התוצאות תרעדי מהתרגשות והקלה.
שולחת מחשבות חיוביות, אצבעות מוחזקות ותפילות לכל האלים החשובים (וגם כמה חילוניות
)

רעמים וברקים

וואו, אתגר לא פשוט. עם כל השכל והלוגיקה קשה להתעלם מתוצאה בעייתית. אפילו אם היא בבדיקה הכי פחות מדוייקת והכי מיושנת.
כבר קבעת את התורים, והכל מסודר אז רק צריך להחזיק מעמד עוד כמה ימים וזהו. רציתי להמליץ לך "לבזבז" את הכסף על פיש כדי לקנות שלווה אבל בקריאה שניה ראיתי שזה מה שאת מתכננת לעשות- החלטה נבונה והגיונית ובכלל לא ביזבוז בעיניי.

shira3121

New member
מובן מאוד שרועד לך

מחזיקה אצבעות שהפיש ירגיע אותך בהקדם

מאחלת לך בהצלחה

הנסיון שלי עם מי השפיר היה סביר, פרט לרמת ההיסטריה שלי שהיתה לא סבירה.
גמני הרגשתי ששווה לשלם על צ'יפ גנטי
מחזיקה לך אצבעות

על פיש התקמצנתי...

ז"א הרגשתי שזה משאיר לי יותר מדי אחוזים "רופפים" מכדי שירגיע עד הסוף

צודקת, זה לא ירגיע לגמרי (אם יש דרך בכלל להירגע לגמרי)

אבל בפעם הקודמת התהפכו לי החיים בגלל תסמונת דאון - אז לפחות לגבי זה שתהיה תשובה מהירה ככל שניתן.

כשעשיתי פיש היועצת הגנטית אמרה שזה מספיק מהימן

כלומר, שאם יש מוזאיקה שלא התגלתה בפיש, היא באחוז ממש קטן מהתאים אז היא לא תבוא לידי ביטוי. היא אמרה את זה בהקשר של טריפל X, אבל הזכירה ספציפית שיש גם אנשים עם מוזאיקה לדאון וזה לא משפיע על חייהם.
אולי זה ירגיע טיפטיפה.

למעלה