רועי זה לא קשור אבל אני חייב

רועי ב

New member
רועי זה לא קשור אבל אני חייב

שלום לכולכם חברים יקרים! ברצוני להעלות בפניכם מספר שאלות בקשר לטאוריה הרישמית לרצח רבין (השיטה הרשמית הדוגלת ברצח רבין ע"י יגאל עמיר). -ואם אתם יכולים תאמרו לי מה אתם חושבים על זה אני אשמח מאוד לקבל את תגובותיכם וחוות דעתכם, אז כך: -מדוע הצלם (אני טוען כי היה סוכן שב"כ שידע כי עומד ליהות רצח) התמקד מאז תחילת העצרת -במשך כשעתיים תמימות בכניסה חשוכה לגרם המדרגות בו ארע הארוע? -מדוע אף אחד מכל המאבטחים לא ירה ביגאל עמיר -הם מאומנים לעשות זאת ב-0.8 חלקי השנייה?! -לעומת זאת שוטרים הצמידו אותו לקיר בלי לדעת אולי הוא חגור בחגורת נפץ?! -אם בוחנים היטב את התמונות שצולמו באותו ערב לעומת התמונות שצולמו בשיחזור הרצח שהיה יום לאחר הרצח -עולים מיספר תמיהות: מדוע בתמונות בליל הרצח יורה יגאל עמיר ביד שמאל ובתמונות השיחזור -ביד ימין?! מדוע בליל הרצח לא היו ליגאל עמיר פאות ובתמונות השיחזור -כן?! -מדוע בדו"ח הראשוני של בית החולים נכתב כי רבין נפגע מכדור בחזה -בניגוד למה שניראה בסרט?! ובדו"ח שיצא למחרת נכתב כי רבין נפגע מכדור בגבו?! -מי השמיע את הקריאות: "סרק, סרק" בליל הרצח?! -מדוע רבין מתבונן לאחור, לאחר שנורים לעברו יריות ולא מועף מעצמתם של הכדורים ומתמוטט על הריצפה?! -מדוע אחד המאבטחים שהבטחו את רבין באותו ארוע "התאבד" ב-16 כדורים?! -למה רבין סירב ללבוש שחפ"ץ באותו ערב -בטענה כי הוא לא מאמין כי יפגע על ידי בני עמו, -זאת שבועיים בלבד לאחר חיסולו של פתחי-שקקי?! -מדוע לגברת לאה רבין נאמר כי רבין בסדר, ובמקום להלקח לבית החולים היא נלקחה למטה השב"כ?! -למה הדרך לבית החולים הקרוב כ"כ -ארכה כ-12 דקות במקום -3 דקות?! -תמיהות אלו ועוד רבות נוספים האלו על הכתב מספר ספרים המונים את התהיות הרבות סביב פרשה אפילה זו, -טענותי הן כי רצח רבין בוים ע"י השב"כ במטרה להפליל את הציבור הדתי -ימני, -יקשה על אזרחים רבים להאמין ולחשוב כי יתכן ששרות הביטחון החשאי של המדינה הגיע לימים שחורים של שלטונות אפלים והרחיק עד כדי כך שחיסל ראש ממשלה בשביל להפליל ציבור שלם?!! -קושי זה הוא מובן ולגיטימי, אך בידי מצויות הוכחות שגם כך יתכן וההוכחה החותכת היא "אבישי רביב" -פרובוקטור שהופעל ע"י השב"כ במטרה חד משמעית -להפליל את הציבור ביש"ע!!! -הנ"ל לא שימש כסוכן סוביקטיבי המוסר מידע על תנועות ימניות -קיצוניות, אלא בפועל הקים את אותם התנועות, הסיט אנשים להצטרף לאותם התנועות ואף יזם והיה אחראי באופן ישיר על פרובוקציות שכוונו כנגד ערבים, שמאלנים ואף ימנים ומתנחלים מתונים!! -הוא לקח אחריות על רצח ערבי בחלחול -שבבדיקה נוספת התברר כי נרצח ע"י שודדים מקומיים, הוא הכה את בניו של צבי קצובר ראש מועצת קריית ארבע ואף ניקב את צמיגי מכוניתו -בתגובה לגינוי מעשהו של ברוך גולדשטין, לאבישי רביב יש עוד הסטוריה ארוכה של פעילות פרובוקטורית -הן בהקמת אי"ל וד"ב וההשבעה בהר הרצל והן במעשה נקם כנגד ערבים ואיומים כלפי רבים בחברה הישראלית. -אבישי רביב הינו הוכחה חותכת לניסיונותיו של השב"כ בהפללת ציבור בחברה הישראלית. -אבקשכם בפרט, ומכל הציבור הישראלי בכלל לדון את מקרה רצח רבין ולדרוש ולשפוט את אשר ארע באותו ערב. -עוד אבקשכם לדון את אשר ארע לפי ההוכחות, השאלות והמימצאים וללא שיקולים פוליטיים שבודאי ישפיעו רבות על שפיטתו של הציבור. יום נעים!!! אבנר. ציטוט מפורום אטאוליה לנוער

למעלה