רועי כהן:

roy_ma

New member
רועי כהן:

רק עוד פעם נוספת, שאתה מוציא דיבה, במילים לא ראויות למישהו- אתה תמחק מהפורום, בבעיטה בתחת, והפעם- לא אוותר ולא תחזור לכאן, ותשאר עם הפורום המסריח של הפועל י-ם הלוזרית.

roi cohen

New member
למה קראת לי אידיוט?

אתה שוב מוכיח פעם אחר פעם שאתה פשוט לא מסוגל לנהל דיון נורמלי. אני בטוח שאם הייתי אוהד מכבי שקורא לדני קליין טיפש, אדיוט, דפוק, מטומטם ומה שתרצה, אתה היית מחזק את ידיי. אבל במקום זה אתה ואורן (המנהל, עלק) מתייפיפים לי ואמרים שאין קשר לדעות שלי. פנאן, מזרחי, וכל אנשי מכבי, הם אנשי ציבור, וכאן זה פורום אינטרנט. אם הם יהיו חלק מהפורום, אתה תוכל לבוא אליי בטענות שאני מעליב כ א ן מישהו. דרך אגב, אם כבר מדברים על העלבות- אני יכול לדעת למה קראת לי אידיוט? אמנם אני אוהד הפועל אבל זה לא אומר שתה יכול לקלל אותי ככה. (בעצם אתה יכול, הרי אתה ``המנהל`` כאן.) אז יופי מרום, תנצל את המעמד שלך כדי לקלל אחד כמוני במקום לעסוק בדברים ראויים. אני רק יכול לקוות שאתה נ ו ר א נהנה מכך שאתה יכול לכנות אותי איך שבא לך ואחר כך לאיים ע ל י. תהנה.

roi cohen

New member
אה שכחתי דבר אחד:

זה לא אתה, מרום, שהצהיר שמעתה ואילך כל האומר הערה אישית ישירה יועף מהפורום? אז יאללה- תעיף את עצמך.

roy_ma

New member
אין אפשרות לקלל ולהשמיץ כאלה,

שמן הסתם, אינם יכולים להגיב. אני יכול לענות לך, הם לא.

roi cohen

New member
לא ענית לי על השאלה!!!

למה קראת לי אידיוט???????????????????????????????????????

roy_ma

New member
בהדמיה להתלהמות שלך.

אתה החלטת לקרא לפנאן קוף, כי מתחשק לך. על אותו משקל, מתחשק לי לקרא לך אדיוט. עכשיו זה ברור?

roi cohen

New member
אז גם לי מתחשק

לקרוא לך מתלהב. אתה מתלהב מזה שאתה כל יכול כאן. העיקר שאתה נהנה ומרגיש טוב עם עצמך מזה שאתה יכול להגיד מה שבא לך ואם מישהו יגיב לך באותה צורה- להעיף אותו. ממש בוגר אתה.

roy_ma

New member
אל תגרום לאנשים לחשוב, שאתה

באמת אדיוט. אני מניח, שהבנת בדיוק, למה אני מתכוון.

למעלה