רועי-למרות שאין כמו הפסד

אדומה*

New member
רועי-למרות שאין כמו הפסד

קטן שלכם שמקפיץ מעט את מצב הרוח:)-)), תירגעו קצת,תנשמו עמוק,מעולם לא ראיתי פאניקה כזאת! זה קורה לכל אחד. תלמדו,מה שחוויתם היום,אנו פשוטי העם נוהגים לכנותו ``הפסד``.וההרגשה המוזרה הזאת שפקדה אתכם לאחר ששמעתם על ההפסד נקראת ``אכזבה``. רועי,יהיה בסדר. (זה די מצחיק,זה כמו בפרק של סיינפלד שג`רי בוכה בפעם הראשונה ולא מבין מה זה החומר המלוח שנוזל לו מהעין :)). רק תודה שאתה לא היית מפסיק לרדת עלינו אחרי הפסד כזה. אבל אין סיבה להיות כל-כך אכזריים אחד עם השני. אולי לפעמים מוטב אם נשמור את השמחה הזאת בפנים.אתה לא חושב? ומשהו אחרון-תעשה טובה,אם אתה באמת לא שונא אותנו תפסיק להציף את הפורום של הפועל,תשקיע את עצמך במכבי,זה אמור להיות העיקר מבחינתך.

roy_ma

New member
חלק מהספורט, ולא אני המצאתי

זאת, הוא שמחה לאיד. את רשאית ללעוג לנו הערב, זכותך המלאה, ועם מלוא הקרדיט. זכותי ``לא לאהוב`` (וואלה- אני עדין היום), את קבוצת הפועל י-ם. חלק מהויכוחים והדיונים, גם בפורום חד צדדי, הוא גם מענות וטענות נגד נושא הפורום. אישית, הילה, אותך, אני ממש מסמפט, אבל ממש. גם כשאנו מתכסחים והרבה, אני ממשיך לכבד אותך בתוכי.

אדומה*

New member
הקטע הוא שאני באמת לא אוהבת להתכסח

הייתי נמנעת מהעימותים האלה בשמחה. בגלל זה גם ביקשתי ממך לא לכתוב בפורום האדום. אם אתה רוצה לדעת,אני מעדיפה לרדת על מכבי בבית עם המשפחה :). אני לי את הצורך לרדת עליך.בשביל מה? העונה עדיין לא התחילה.אולי אני אשנה את דעתי כשהיא תתחיל,אי-אפשר לדעת.

McDVD

New member
חברה קצת פרופורציות

בסדר אז הפסדנו.כמובן שאני לא שמח עם זה.אבל זה בסך הכל טורניר קדם עונה ומותר להפסיד מידי פעם ופעם.חוץ מזה עכשיו ילמדו את הטעויות ויעשו הכל כדי למנוע אותם.חוץ מזה עדיף להפסיד עכשיו מאשר אחר כך. תחשבו על זה.

למעלה