רועי
ויינברג
שלי

רועי../images/Emo25.gifויינברג../images/Emo25.gifשלי

אוהבת אותך עד סוף העולם. בדיוק כמו ששרים בשיר המפורסם. כי כאן זה התחיל, ולא ייגמר. אני אוהבת אותך יותר ויותר.
~
~
~
~
~
~
אוהבת אצלך כל דבר אפשרי.
~
~
~
~
~
~
רוצה לדעת איך זה שכשאתה אומר: אוהב אותך. כנראה כל מה שהציק לי לפני זה- פתאום נשכח. בשניה שאני רואה אותך מחייך לי מול העיניים. הדבר הראשון שאני רוצה לעשות-זה לנשוך את השפתיים. אני לא יכולה שניה בלעדיך. ולא מפסיקה לחשוב רק עליך. אני אוהבת אותך ורוצה את זה לצעוק. רועי נשמה שלי- אתה כזה מתוק! ***בבקשה תענה למסרים ששלחתי לך***
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
אוהבת אותך... -אני-

מישו אמר שאני לא כותבת בפורום?!?|חי

חסה וחליל..!! ובמיוחד עכשיו.. כשסיימתי את הבגרויות שלי לשנה הזאת.. אני בהחלט כאן..! תמיד בשבילכם..:)) ואתה מוזמנים לכתוב לי ולשאול אותי כל דבר שתרצו... אוהבת אתכם הכיייייייייייייייייייייייייייי בעולם..!!

קרינלה

New member
ספירוש תעני!!!

אשפר לשאול אותך שאלה???אים כן!!אז בבקשה מה כתובת המסנג'ר שלך או האיסיי אים יש לך אותם בכלל...ואים כן אז בבקשה תכנסי לכאן:338456241 או במסנג'ר: [email protected] או שתכתבי לי את המ"ס והכתובת שלך ואים יש לך בכלל בפורום!!! חולה עליך...(מקווה שתעני לי!!)

מישו אמר שאני לא כותבת בפורום?!?|חי

חסה וחליל..!! ובמיוחד עכשיו.. כשסיימתי את הבגרויות שלי לשנה הזאת.. אני בהחלט כאן..! תמיד בשבילכם..:)) ואתה מוזמנים לכתוב לי ולשאול אותי כל דבר שתרצו... אוהבת אתכם הכיייייייייייייייייייייייייייי בעולם..!!

°°NaTaLi°°

New member
ספיריייייייייייייייייייייייייייי

מאמייי מה קורהההה? כפרה נו איך עבר השנה? איך הבגרויות? איך החיים חח? תגידי ספיר מה השם של הקלטת הילדים שלך ?

lilo the sexit

New member
ספירו'ש תתחברי עכשיו לאיסיקיו!

ב-ב-ק-ש-ה אני כבר רוצה לראות את ספיר דרמון בכחול אצלי באיסיקיו

קרינלה

New member
מה המ"ס!!

את יכולה להביא לי בבקשה את המ"ס האייסי של ספיר??פליז...???

ספירוששששששששש

מאמי... איך הלכו הבגרויות?.. -אני בטוחה שהיו מצויינות, טוב נו חכמה כמוך! חיחיחיחיחי P-: מה דעתך על מה שכתבתי לרועי?!

לספיר דרמון! ולכולם!

כמו שאמרתי כבר הרבה פעמים אני מעאוד מעריכה אתכם! טוב אם למישהו מכם יש איסי קיו או אימייל פליזזז תשלחו לי אותו בהודעה פרטית בבקשה!!! ו.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתכם אלמה!

חח אוקייי

אז הבגרויות הלכו בסדר גמור.. אני מקווה שגם הציונים יהיו טובים.. אממ וגם, בכלל..! כל השנה עברה ממש בכיף , בהנאה ומאווווד מהר.. חח אהה.. וקלטת הילדים שאני משתתפת בה נקראת :"האח יש לי אח" אני אגב ממליצה בחום..חחח

למעלה