רועי

Carmel B

New member
רועי

אני יהיה מחר בגולדה בסביבות הצהריים אחרי שאני יהיה אצל טל אז תתקשר אליי כשאתה שם (ומשם נמשיך את הסשן יומולדת)- 0546688195

roeiBMX

New member
פאק

אחי שכחתי מזה ואמא שלי אמרה לי להישאר לשמור על אחותי...אני אקום מוקדם בבוקר ואדבר עם ההורים שלי כדי שאני אבוא...אח שלי גם ככה בבית. אני מקווה שאני אוכל להגיע!!

Carmel B

New member
לא אתה חייב להגיע!

אני כבר תכננתי הכל וזה... אני בספק אם אני יוכל להגיע שוב לתל אביב בזמן הקרוב... פשוט תתקשר אליי בבוקר

Carmel B

New member
אז סיכמנו מחר

תגיד לי מתי תהיה בגולדה ואני אגיד לך בן כמה אתה וכמה אתה שוקל... או שאני יכול להגיד לך רק מתי אני יגיע לשם...

roeiBMX

New member
כן

אני אתקשר אליך כבר מחר...אם מישהו מעוניין בסשן מחר בת"א בסביבות 11-12 שיתקשר אליי:0546451067 Thursday rocks

Carmel B

New member
Hell Yeah Bitch

חגיגות היומולדת שלי נגמרו רשמית ועשה רושם שאנשים נהנו יותר ממני... סבבה אחי דבר איתי...

Carmel B

New member
יווו אני לא מאמין שזה קרה לי

רועי אני ממש מצטער שהפלאפון החרא שלי היה סגור בבוקר פשוט הייתי בטריה שהייתה אמורה להספיק(היו שני קווים וזה מספיק) ושמתי שעון מעורר כדי שאני יספיק להתקין את ההדסט להתכונן והכל ופתאום אני קם ואני רואה שהפלאפון סגור והשעה 12! אני ממש ממש מצטער...דבר כזה יכול לקרות רק לי... ואני מנסה להתקשר אליך והפלאפון סגור... דבר איתי ונקבע למחר... שוב-אני מצטער...

Carmel B

New member
יווו אני לא מאמין שזה קרה לי

רועי אני ממש מצטער שהפלאפון החרא שלי היה סגור בבוקר פשוט הייתי בטריה שהייתה אמורה להספיק(היו שני קווים וזה מספיק) ושמתי שעון מעורר כדי שאני יספיק להתקין את ההדסט להתכונן והכל ופתאום אני קם ואני רואה שהפלאפון סגור והשעה 12! אני ממש ממש מצטער...דבר כזה יכול לקרות רק לי... ואני מנסה להתקשר אליך והפלאפון סגור... דבר איתי ונקבע למחר... מצטער...

roeiBMX

New member
חפיף היה כיף להיות לבד בגולדה

ולעשות סמית' עד שהגלגל שלך מת מה קרה להדסט שלך?

Carmel B

New member
אתה בנאדם טוב

ואחד החלקים והבורג של ההדסט והבורג נשבר לא מזמן אז כשהלכתי לטל לקנות עם אמא שלי מתנה ליומולדת אז קניתי את החולצה ואת ההדסט... ד"א אתמול לא היה לגמרי גרוע כי בסוף אלון וטל באו לכיכר...

Carmel B

New member
אופס

כתבתי פעמיים בורג... התכוונתי שאחד החלקים והבורג נשברו...

Carmel B

New member
אני קצת סנילי היום

שכחתי לשאול אותך(רועי)-איך מחר בשבילך? אתה תוכל להגיע שוב? וחשבתי שגולדה בשיפוצים...

למעלה