רוע הכרחי

רוע הכרחי

איזה פרק מותח... הצחוק של וולסקה קצת היה מוגזם, וגם המשחק, אבל חוץ מזה זה פרק יפה ביותר. מעניין שאחרי המפגש עם האדסון אני רואה כמה קאליסטו דומה לה והיא דומה לקאליסטו (מבחינת שפת גוף, צורת דיבור, וכאלה). אני חושב שהקטע ה... חזק ביותר בפרק הוא כשקאליסטו וגבריאל יושבות ביחד במדורה... מצד אחד בא לך להרוג את קאליסטו במקום... מצד שני, יש איזה מידה של רחמים כלפיה, של ´מסכנה שהיא הגיעה למצב כזה´... נו טוב, אבל לפחות עד עונה הבאה, היא לא יוצאת משם :)

Dafi the Mighty

New member
אחח, הנאה, הנאה.

פרק מהנה מאד. אחד מהפרקים שקליסטו הפסיכית מתגלה. גם ב"חזרתה של קליסטו" היא דיי משוגעת, אבל פה, בכלל. להרוג את קליסטו? זה כל הקטע איתה, אי אפשר לדעת מתי היא רצינית (אם בכלל) ומתי היא, אממ, לא רצינית. פרק נפלא, כ"כ אהבתי את כל הקטעים שוולסקה אמרה את השם "גבריאל", היא אמרה את זה בצורה מצלצלת כזאת, שעושה צמרמורת. גבריאל הייתה כ"כ מודאגת במשך כל הפרק (לא מאשימה אותה) ולא יודעת למה, לדעתי זינה הראתה המון אדישות כלפי גבריאל. קליסטו כל הזמן צחקה עליה, ועל המוות של פרדיקוס, ובקטעים האלה שזינה עשתה, היא רק הסתכלה מהצד ולא שיתקה את קליסטו למרות סבלה הרב של גבריאל, לדעתי. דפנה

Celaeno

New member
Night of the Psycho Barbies

אז כן, ראיתי עכשיו בשנית את A NECESSARY EVIL - אף פעם לא היה פרק אהוב עלי במיוחד, אבל במבט לאחור הכל נהיה נוסטלגי. כמה הערות ושאלות (בלי סדר מסוים): 1. מה בדיוק הביא להיותה של קליסטו בת-אלמוות ומה הפריע לה לצאת מהמקום ההוא? 2. ממה הצלקת המכוערת? 3. לאן נעלמו העיניים התכולות החולניות ב-MATERNAL INSTINCTS והלאה? 4. השורות שנתנו לואלסקה וקליסטו היו גדולות. אצל ואלסקה אהבתי במיוחד את ה: "He wouldn´t have told it right anyway" וה-"She has to go" אצל קליסטו יש המון, נזכיר לטובה את "Oh, Xena, how I´ve missed you", any new husbands since the last one I killed?" וכמובן "such a pretty day for a blood bath". ה-personal favorite שלי אבל הוא: "We played a game of truth or dare, and she´s not very good at it" זה מזכיר לי את אחד מהציטוטים הכי אהובים עלי של זינה, מ-WHEN IN ROME: "Sorry about your soldiers. We were playing tag in the forum, and I gotta tell ya, they don’t lose well.” 5. הקטע בכפר היה יפה, ההבעות של כל השלוש היו מאד משכנעות, מאד יפות. גם הקטע במדורה כשגבריאל שאלה את קליסטו בקשר לכפר. מה שהיא אמרה לה לדמיין הזכיר לי את הסרט "עת להרוג". 6. גבריאל וזינה - אני לא לגמרי מסכימה עם מה שדפי אמרה. אני לא חושבת שזינה היתה אדישה בכלל. במיוחד שגבריאל התכוונה להקריב את עצמה כדי לפטור את העולם מעונשן של שתי הפסיכיות, וזינה כרגיל לא שמה בעדיפות ראשונה את ה-greater good אלא את גבריאל. 7. Gabrielle: "Does an Amazon Queen beat a Warrior Princess?" Xena: "Do you really wanna find out?" 8. Xena: "Callisto, I didn´t come here for this" Callisto: "Well, then-- you shouldn´t have come at all" 9. שפת הגוף של קליסטו היא כמו של ילדה קטנה. זה תמיד ריתק אותי.

Dafi the Mighty

New member
לשאלות הראשונות שלך...

קליסטו הייתה בת-אלמוות והייתה תקועה במקום הזה בגלל הרקולס. בפרק Surprise, קליסטו עשתה עסקה עם הרה שהיא תביא את הרקולס לאיזה מקום בתנאי שקליסטו תזכה לאכול מתפוח זהב, אשר יהפוך אותה לבת-אלמוות. היא אכלה מהתפוח, אבל הרקולס כלא אותה בפנים. בקשר לה צלקות? היא הייתה משועממת... לקטע עם העיניים הכחולות שחוזרות לקדמותן אין לי מושג מה התשובה לזה, אולי זאת ההתחלה של אל ועם הזמן זה נעלם? דפנה

למעלה