רופאי שיניים

Neta558

New member
רופאי שיניים

הייתי היום אצל שיננית. (סתימה מחר, רחמים יש לשלוח במברק כסוף). ראיתי שם על השולחן דוגמיות של קולגייט, מה שכמובן הרגיז אותי יותר מהביקור אצל השיננית ביום גשום, ועוד אחת שמוצאת אצלי חורים! מה עושים עם רופאי שיניים מאיפה לי לדעת באילו חומרים הם משתמשים? והאם לעברו מרפאה אם הרופאים משתמשים בחומרים של קולגייט, למשל? אוף, אוף. נטע, שלא רוצה זריקה פה, ולא רוצה סתימה!

Neta558

New member
מדכא קצת..לא?

מה אני אמורה לעשות, להתנות את הטיפול בשיניים בחומרים שלא נוסו על בע"ח? לא נראה לי שבמרפאה שלי יקבלו את זה בהבנה מרובה... צחוק מתגלגל מקסימום. אוף אוף. כאילו שלא מספיק שיש לי חור בשן!

guruyaya

New member
נניח שיש רופאים שלא משתמשים בקולגיט

מכיוון שכל התרופות, וכל המכשירים חייבים לעבור ניסויים בבעלי חיים, כדי להכשיר אותם לשימוש על בני אדם (בראציונאל המדעי הידוע), על פי חוקי מדינת ישראל ורוב שכנותיה שצפונה, נגבה ימה וקדמה. נקודה זו, אפילו מטרידה את רופא השיניים הפרטי שלי, אבל אין לו הרבה מה לעשות בנושא, מעבר ללמחות ולקוות שהמאבק שלנו יצלח. איש טוב, משה. חבל שהוא רופא שיניים אחרת הייתי יכול לחבב אותו.

Ibraim

New member
../images/Emo122.gifסתימה בשן...

יש פתרון טבעוני לכל העניין לקחת עלה של חסה ולעטוף את השן הפגועה - לגרגר במשך חמש דקות חלב סויה - ולהשאיר את העלה במשך יממה (בלי לאכול אותו כמובן) וכך בעצם החומציות שישנה בסתימה ומה שגורם לכאבים מתפוגג למרכיבים הפעילים שבחסה..

למעלה