רופא אנדו' בב"ש...?

narkis18

New member
רופא אנדו' בב"ש...?

אני יודעת שהנושא עלה מס' (רב) של פעמים בפורום, אבל למקרה שמשהו השתנה, אני מנסה שוב - מישהי יודעת על רופא שמבין באנדו' ומקבל לקוחות כללית באזור באר-שבע?

אני מתלבטת אם אולי לחזור ולקבל את המחזור שלי (=להפסיק עם ויזאבל ולחזור לגלולות רגילות ברצף, כך שהמחזור בטח יגיע כל 3 חודשים בערך). ד"ר שינמן נגד העניין ואני סומכת עליו מאוד, אבל רוצה לשמוע דעה של רופא נוסף.

אז מישהי אולי מכירה רופא כזה, שהיא גם ממליצה עליו?

lilushya

New member
היי :)

היי לך :) אני מטופלת אצל פרופסור שיינר מתמחה בפוריות וילודה ...הוא נמצא בעומר והשעות הן לפעמים מאוחרות אבל זה כי הוא עובד גם בסורוקה.. פרטי אבל דרך הכללית זה 100 שח לפגישה .. רופא מקסים .אבל עדיין במעקב של תה"ש. מקווה שעזרתי איכשהו

narkis18

New member
היי

אני מכירה את שיינר האמת... הוא מבין באנדו'?
(בכל מקרה המון תודה)

lilushya

New member
כן

יחסית לשאר הרופאים שראיתי פה בבש( לא מעט) הוא הכי מבין ומתנהג כמו בן אדם ..בעבר התייעצתי עם דר סוריאנו על רופא שיהיה לי זמין פה והוא אמר שהוא מאוד מעריך אותו בסהכ יש לי ניסיון טוב איתו ...

פז08

New member
נרקיסוש

יכול להיות שאני טועה... אבל למיטב ידיעתי פרופסור שיינר לא מומחה באנדו. זה נכון שהוא רופא משכמו ומעלה. מאוד מאוד מקצועי ומוכשר. אבל איני בטוחה שהוא מומחה באנדו. אם כבר, במקומך, הייתי ממתינה להזדמנות שאת במרכז וניגשת לחוות דעת נוספת אצל מומחה בתחום.....

lilushya

New member
אולי לא בהכרח מומחה אבל

הוא מבין מספיק כדי לא לעשות טעויות ושוב אני עדיין במעקב נוסף של תל השומר אחת ל ..לגבי דר אוחנה.. אני לא מכירה אישית ...רק מה שקראתי עליו אני בחרתי לא להתקרב אליו או לסורוקה אם מתאפשר לי . שום דבר טוב לא יצא לי כשהתקרבתי לשם אם כבר נזק מניסיוני שלי :( שיינר הוא היחידי פה שאני סומכת עליו ובנוסף אפשר להגיד שהוא הציל לגיסתי את הרחם בלידה האחרונה והקודמת. :)

narkis18

New member
למישהי היה ניסיון עם ד"ר אריק אוחנה?

לפי גוגל, הוא מומחה אנדו' ומקבל ממש פה בסורוקה.. מישהי הייתה אצלו?

היי נרקיס

לא יודעת לגבי האנדו', אבל אני חייבת להגיד לך שד"ר אוחנה טעה ובגדול לגבי אבחנה עם אמא שלי כך שאני את הרחם שלי לא הייתי שמה אצלו בידיים..

למעלה