רופא א.א.ג

המרחפת

New member
רופא א.א.ג

יש לכם רופא קבוע? לפי מה בוחרים אותו? או שכל פעם שיש צורך פותחים את ספר הרופאים ובוחרים את הרופא שמקבל כשאתם פנויים?

אמיר335

New member
יש לי ניסיון מר עם רופאי א.א.ג

של קופ"ח. לדעתי הם עוברים שיעור באנטיפטיה שזה תנאי הכרחי לדיפלומה. אז אני הולך על הרפואה הטבעית.יש לי כבר תור שבוע הבא - וירחם השם או שלא

moran f

New member
זה השתנה

פעם הייתי הולכת בכל פעם לרופא אחר, אבל עכשיו יש לי רופא קבוע. קיבלתי המלצה עליו מרופא המשפחה שלי, שאני מאוד סומכת עליו. יש הרבה יתרון ברופא קבוע שמכיר אותך - כשהולכים בכל פעם לרופא אחר, הרבה דברים עלולים ללכת לאיבוד (לא מבחינת ניירת, מבחינת הטיפול). אם בא לך להרחיק עד ירושלים בשביל רופא, תגידי ואני אדליף לך את השם

המרחפת

New member
דווקא יש לי רופא קבוע

עם הרבה רופאים אני נוקטת בגישה שכשיש לי בעיה אני עוברת על הספר הרופאים ובודקת מי יכול לקבל אותי היום, לכל היותר מחר. כך הגעתי אל רופא הא.א.ג, כשהייתי צריכה מומחה שיחתום על טפסי סל תקשורת. הוא היה מאד טוב עם שאלה נוספת שעלתה באותו יום ונשארתי איתו, אפילו שהוא מקבל בעיר אחרת. ואכן עלה כאן עניין ההסטוריה שהעלית: בעיה מסויימת שהייתה, והוא זכר שכבר באתי באותו עניין שנה לפני כן ולפיכך הוחלט שאני מתאימה לניתוח לאותה בעיה. למעשה יש רק שלושה תחומים בהם אני הולכת לרופא קבוע: משפחה, א.א.ג ועור.

moran f

New member
זה מצחיק

כי דווקא בעור אני לא מצליחה למצוא רופא קבוע. פעם בשנה אני נודדת למישהו חדש (כולם בסדר גמור, הבעיות הן תמיד טכניות - הם מקבלים במקום לא נוח, בשעות לא נוחות וכו'). בבעיות קצרות-טווח באמת אין סיבה להתעקש על רופא קבוע, ויש את רופא המשפחה שדואג להיסטוריה של כל הבעיות האלו (כי הרי בעיות מתחומים שונים יכולות להיות קשורות ובלי מבט על יכול להיות קשה להגיע לאבחנות נכונות).

האם ניסית את

ד"ר ורה ליבוביץ? (ירושלים) מרכז העיר, ארבעה ימים בשבוע. עד שעברתי לאוז הייתי אצלה שנים.

moran f

New member
אהם... כן

בתור ילדה. היא אחת מהיחידים שאני מתרחקת מהם מסיבות של חוסר התאמה אישיותית טהורה. אבל תודה

deathcaster

New member
מוזר

בפורום ביולוגיה באת בטענות למשתמשים שחוו דעתם על רופאים, וכאן את עושה מה שאת רוצה.... נאה דורש נאה מקיים מורן.

אמיר335

New member
אחלה

האמת שאני לא מאמין שארחיק עד ירושלים בשהיל רופא א.א.ג אבל בכל זאת אשמח שתדליפי לי את שמו. ככה שיהיה ליום סגריר אם העניינים יחמירו ארוץ אליו בדמעות

moran f

New member
LOL

אכן, יש לו כתפיים טובות לבכות עליהן. הדלפות - במסר.

למעלה