רופא באזור בוסטון/ברוקליין/קמברידג'

מדען

New member
רופא באזור בוסטון/ברוקליין/קמברידג'

אני צריך לבחור רופא מטפל לעצמי (בן 37, בעיות אורטופדיות קלות אך בריא חוץ מזה), לאישתי ולילדים. זקוק להמלצות *דחוף*. יש לי אפשרות לבחות בין Harvard Pilgrims ו-Tufts, ובין HMO ל-POS (או איך שקוראים לזה). חשבתי ללכת על ה-Tufts POS, שזה יקר ב-$50 לחודש יותר מהאפשרות הזולה ביותר. רעיונות? הצעות?

אתה יכול לנסות לשלוח מסר לבוסטונאים

Boston Guy G a l i 1 1 מבוסטון באהבה טל ר אולי הם יוכלו להמליץ.

MASHY BOSTON

New member
לא שכחת מישהו ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

מה שלומך ? ומה שלום תבור ?

מדען

New member
שכחתי את תבור!

מי זאת תבור? אין לי מושג. אני כנראה *לא* מי שאת חושבת

לא שכחתי אבל את בארץ!!

ומאיפה לי לדעת שאת מחוברת (לוריד) גם משם
מה שלום תמרי?? כיף לכם בארץ?

MASHY BOSTON

New member
ביטוח ורופא ../images/Emo60.gif

לנו כרגע יש ביטוח HMO בסיסי של "בלו קרוס בלו שילד". הם בסדר גמור. עוד חודש בערך, אנו עוברים לביטוח של TUFTS. העבודה משלמת. המרפאה שלנו היא מרפאה של רופאים מומחים (זו ההגדרה הכי קרובה לזה שמצאתי), שנקראת "הארוורד ואנגארד" (HARVARD VANGUARD ). בבניין אחד נמצאים כמעט כל הרופאים האפשריים שקיימים. אני כבר ביקרתי אצל OBG/YN, רופא ילדים ורופא שיניים. בינתיים, כולם היו שם נחמדים מאד מאד. אם יש לכם שאלות ספציפיות, יהיה לי קל יותר לענות. נ.ב. אם אתה צריך המלצה לכירופרקט מעולה, יש לי. אפשר לשלוח מסר, או לשאול כאן.

מדען

New member
שם של רופא מטפל טוב

אני נרשם לטאפאס POS. משום מה מבקשים ממני של של רופא מטפל - שלי, של אישתי, ושל הילדים. המלצות?

MASHY BOSTON

New member
ככה עובד הביטוח ../images/Emo60.gif

על מנת להרשם, צריך לתת שם של רופא מטפל. primary care physician. לפי הבנתי, אם רוצים ללכת לרופא מומחה, חייבים הפנייה מהרופא המטפל, אחרת הביטוח עושה בעיות. אנחנו קודם מצאנו את המרפאה : HARVARD VANGUARD ואת רופא הOBG/YN ואז עשינו ביטוח והיינו צריכים לתת שם של רופא. פשוט בחרנו מהרשימה באתר שלהם ובררנו אם הוא מקבל ונתנו את השם לביטוח. אבל עדיין לא יצא לנו להיות חולים ולהגיע אליו. אם אתם צריכים המלצה לרופא נשים או רופא ילדים מקסים, אז שלחו מסר. כנסו לאתר שלהם http://www.harvardvanguard.org/ מקווה שזה עוזר.

למעלה