רופא ילדים לאחר הלידה

buffalo mother

New member
רופא ילדים לאחר הלידה

הבנתי מהמיילדת שלי שרופא ילדים צריך להגיע תוך 24 שעות מהלידה לבדוק את הקטנה. משהי יודעת/מכירה רופא ילדים טוב ואנושי באזור גדרה/רחובות שמכיר ב"תופעה" של לידות בית ויכול לבוא אחרי הלידה לבדוק את התינוקת? איזה בדיקות הוא אמור לעשות לה? תודה

g a n i

New member
החשוב ביותר הוא להקשיב ל../images/Emo23.gif

ולבדוק את עמוד השדרה (שאין מומים פתוחים). חוץ מזה הרופא אצלנו עשה צ'ק-אפ כללי (זריז למדי): חיך שסוע, צהבת מוקדמת, מרפסים. בבי"ח עושים בדיקת רפלקסים וקצת התפלאתי שהוא לא עשה. >מעניין... שאלה למנוסות: מה עשה הרופא אצלכם?< הרופא שלנו אינו עושה בד"כ ביקורי בית וסירב לקחת תשלום (מבחינתו זה היה חצי ביקור חברתי
) אז לא כ"כ נעים לי להמליץ עליו בפומבי. אשלח לך מסר ותוכלי לשאול אותו בטל. (אם יסכים אולי יהיה אפשר להמליץ עליו בגלוי. מגיע לו) הוא היה מאוד בעד ומאוד שמח בשבילנו. איש מקסים!

אשכר ש

New member
אצלי בדקו רפלקסים

+ כל מה שכתבת. הרופא השתדל להיות עדין, אבל בכל זאת יותם ילל באיזה שלב
.

לדעתי הרופא שבא אלינו יבוא גם אליך

אם את רוצה טלפונים- עדיין יש לי (לא רק שלו). בודק את הגוף, בלוטות, רפלקסים, חיוניות, מעקב אחר מבט, איך היא יונקת ומשקל. אחרי כמה שעות כבר הגיע במייל הסיכום שלו.

אם פי 3

New member
אנחנו לקחנו לקופ"ח

בתיאום טלפוני אמרו לנו לבוא מוקדם, ושיכניסו אותנו ראשונים, בלי תור. זה יכול להיות גם 48 שעות מהלידה (אנחנו חיכינו 5 ימים אבל אח"כ הבנתי שיש חשיבות בכל זאת ליומיים הראשונים). הבדיקה - בדיקה ראשונית של ילוד.

למעלה