רופא לאלצהיימר בכפר-סבא דובר ספרדית

yur4m2m

New member
רופא לאלצהיימר בכפר-סבא דובר ספרדית

סבתי בת 84 התחילה להתלונן שהיא שוכחת דברים והיא רוצה לראות רופא/ה מומחה/ית לאלצהיימר סבתי מדברת רק ספרדית ולכן יש עדיפות לרופא שדובר ספרדית סבתי חברה בקופת חולים כללית מושלם גרה בכפר-סבא (אך גם הוד השרון יהיה טוב) אני מחפש 2 רופאים 1. רופא פרטי ליעוץ, הרופא צריך להיות הכי טוב שיש (או לפחות אחד מהעשר הכי טובים שיש בארץ) בתחום האלצהיימר במרחק של עד חצי שעה נסיעה מכפר-סבא, לא חייב להיות דובר ספרדית. 2.רופא מטעם קופת חולים כללית שאתם ממליצים (יכול להיות ניורולוג, גריאטריה או כל תחום שמתקשר לזיקנה/זיכרון) דובר/ת ספרדית ומטפל/ת באיזור כפר-סבא הוד-השרון נ.ב. כדי לא לפגוע ברופאים אחרים אבקש לענות גם במסרים המון תודות yur4m2m

yur4m2m

New member
לגרשון תזכורת, למקרה ששכחתה.

גרשון שלום ! דקות ספורות אחרי שרשמתי את הודעתי רשמתה לענות במסרים למרות שאני גם רשמתי את זה, ולמרות שהפורום מלא בהמלצות. כל כך מהר רשמתה את ההודעה ששכחתה להמליץ על הרופאים בשאלה שכחתה להיות דוגמה אישית לכל חברי הפורום אז הנה זאת תזכורת למקרה ששכחתה ואני מזכיר לך שוב שאתה מכיר אישית לפחות כמה עשרות רופאים שמתעסקים בנושא ואותם אתה לא שכחתה !!! אז אנה ממך גרשון תמליץ על כמה רופאים (לא חייב להיות דובר ספרדית) אחד מקופת חולים כללית קרוב לכפר-סבא הוד השרון והשני פרטי ליעוץ ושיהיה הכי טוב שאתה מכיר באזור המרכז וכמובן רק במסרים מחכה למסר עם ההמלצות שלך yur4m2m

אירילה

New member
שבת שלום לך ur4m2m

ראשית צר לי על סבתך ואכן הגעת לפורום הנכון. אמנם אני מנהל את פורום האלצהיימר ,אך לצערי איני מכיר לפחות עשרות רופאים ולהפתעתך הרבה אנימכיר לפחות 2 בלבד ,שהם במקרה לא מאזור כפר סבא אלא מאזור ירושלים. נימתך בהודעתך אינה מאפיינת את מטרת הפורום שהינה תמיכה ,לו היית טורח ומדפדף בדיוני הפורום היית מגלה כי לרשותך מאגר ידע עצום . בדף הראשי של הפורום ישנם קישורים ,לו היית פותח את קישורי הפורום היית מגלה את קישורי הרופאים המקצועיים ,אשר בו מפויעים שני מקורות חיפוש של רופאים ,אחד אתר לחיפוש רופאים והשני הרופאים הכי טובים שיש ,לנוחיותך אני מצ"ב את הקישור ע"מ להקל על חיפושך. המלצה שלי אליך היא גם לקרוא את הקישורים של הפורום ,ישנו שם גם קישור המפנה אותך לעמותת אלצהיימר ושם אני בטוח שיוכלו להמליץ לך על רופא דובר ספרדית אם אכן הם מכירים. אני מבין שנימת דבריך כלפיי נכתבו מתוך מצוקה אמיתית ודאגה לסבתך ,רק ע"מ לסבר את אוזנך ,אצלי חמי חולה אלצהיימר ,פתחתי את הפורום משום שאז לא היה בכלל כל פורום שהוא למשפחות חולי אלצהיימר ולכן גם נסיוני הוא לא מי יודע מה ,לעומת זאת כאן בפורום פועלות נפשות בגדר "מלאכיות" אשר מן הסתם תזכה לקבל מהן תגובות חמות (בגדר התמיכה כמובן). לא אתעלה כאן על עצמי אך יעידו עלי כל שאר חברי הפורום. והערה אחרונה: הודעתי להגיב על בקשתך במסרים בלבד ,לא באה ברוח הרעה אלא ברטי טובה וצר לי אם נשתמע מכך שהיתה כאן איזה שהיא אגריסיביות ,כלל וכלל לא. אני שוב מצטער על כך שאיני מכיר עשרות רופאים ,אבל מקווה שבמשהוא עזרתי לך ,מפאת השבת ייתכן שתהיה כאן השהיייה מסויימת במתן תגובות מגולשים אחרים ,אבל מבטיחך שתזכה למענה כאן מהמלאכיות ששל הפורום. שתהיה לך שבת שלום שקטה ורק טוב גרשון/מנהל הפורום

אירילה

New member
יש מי שיכול לעזור כאן ל ur4m2m ../images/Emo35.gif

ומזכיר כי המלצות יש להעביר במסרים בלבד. תודה ושבוע טוב גרשון

אירילה

New member
../images/Emo18.gif הפעם איני מוחק את ההודעה

להבא אבקש אך ורק להעביר אפילו מספר טלפון במסר בלבד. הודעות דומות בעתיד תמחקנה מיידית. תודה על תשומת הלב. גרשון

למעלה