רופא מומחה לטרשת נפוצה

יונה ק

New member
רופא מומחה לטרשת נפוצה

אודה מאד למי שיוכל להמליץ לי על הרופא הטוב ביותר המתמחה בטרשת נפוצה.

m י כ ל

New member
אני מבינה את ההתעקשות שלך על

"הטוב ביותר", אבל פשוט אין חיה כזו. אתה מבלבל בין "מפורסם" לבין "טוב". יש רופאים בכירים, מנהלי מחלקות, שוותק, יחסי ציבור ומרפקים, הביאו אותם למקום שהם נמצאים כיום. (לא כולם, כמובן). יש רופאים מפורסמים שבקושי ניתן להתקבל אצלם לייעוץ (תמורת תשלום נכבד) ובסופו של דבר מקדישים מזמנם 5 דקות על מנת לומר מה שכל רופא מומחה אחר לטרשת נפוצה, לא בהכרח ידוע, יאמר. שוב, יש יחידות לטיפול בטרשת נפוצה במספר בתי חולים גדולים בארץ, ויש בהם גם רופאים מצוינים וגם קצת פחות. הרבה חולים יישבעו שהרופא המטפל בהם הוא הגדול מכולם. לאיש מהם אין תרופת פלאים שריפאה מישהו מטרשת נפוצה. יכול להיות שלד"ר קרני מאיכילוב, שבפורום שלו אתה נמצא (ושיש חולים רבים מאוד שידברו בשבחו) יש רעיון איך לענות לך.

m י כ ל

New member
הבהרה: ד"ר קרני הוא מנהל המרפאה

לטרשת נפוצה ונוירואימונולגיה במרכז רפואי תל אביב על שם סוראסקי, מומחה לנוירולוגיה, בוגר התמחות בחקר טרשת נפוצה. דבריי אודות מנהלי מחלקות שהגיעו לאן שהגיעו לא על בסיס מקצועי איתן, לא כוונו אל ד"ר קרני, כמובן.

נועמיקו

New member
רופא מומחה

אני עברתי איבחון אצל דר' ענת אחירון מתה"ש. פשוט מצויין! כיום אני עובר ביקורות תקופתיות אצל דר' מרק, גם הוא בתה"ש. המחלקה של היא אולי המתקדמת בארץ ואם כבר להיות חולה בטרשת, אז זה המקום להיות קשור אליו. לחילופין עברתי כשאובחנתי לראשונה בדיקה והצעה לטיפול בהלל יפה בחדרה,אך לא הייתי מבסוט מהם. בהצלחה

למעלה