רופא עיניים

1סימה

New member
רופא עיניים

לפני כ 3 חודשים היינו אצל רופא עיניים ד"ר דן יעקב הוא בדק את הפעוט והכריז כי עליו להרכיב משקפיים. הוא הפנה אותנו לסניף אופטיקנה מסויים ולאופטומטריסט מסויים שיכין לנו את המשקף המתאים. ואכן הלכנו קיבלנו ושילמנו במיטב כספנו. עברו חודשיים וחצי ו...אין שינוי בכלל. הילד מקבל מכות מהמחזיק שעל האף שנכנס לו מספר פעמים לעין והעדשה... לא משנה כמה מנקים תמיד מלוכלכת. לפני שבועיים הורדנו לו אותם כי המצוקה לא קידמה אותו. אתמול היינו אצל רופאה מומחית ד"ר פרלינג רונית היא הזדעזעה מהמשקף (שלדעתה מסוכן לפעוטות ומתאים לגיל 5 לפחות ולא רק זה המספר אפילו לא קרוב למספרו של הפעוט ובעצם עלינו לזרוק את המשקף שעלה 900 שח ולרכוש חדש. היום היינו באופטיקיד ורכשנו משקף בטיחותי לילד מתאים במספר ו...קצת פחות יפה. ושמישהו ינסה להגיד לי שד"ר דן לא קיבל טובות הנאה מאופטיקנה....

אמאשלבן

New member
רופא עיניים

את מתכוונת לסניף שבקניון של אותה עיר שבה מקבל ד"ר דן? גם אנחנו היינו אצלו, והוא אמר שהכל בסדר, עכשיו אני כבר לא בטוחה שכדאי לסמוך על זה.

טוב שהלכתם לרופאה מומחית

ד"ר פרלינג אכן נחשבת רופאה מעולה. אני חושבת שתמיד טוב לקבל עוד דיעה, למרות שאז קיימת סבירות גדולה להיות מבולבלים עוד יותר.....וכל זה עד שמוצאים את הרופא/ה הכי מתאים/ה.

בקש ממנו לפחות את הכסף בחזרה.

איים עליו שאם עורך הדין שלך יאלץ להתערב, הוא ישלם הרבה יותר: על התרחה, הסבל של הילד, על סיכון הילד ברשלנות רפואית ואולי עוד דברים. אובדן הרישיון לעשוק במקצוע יכול גם לבוא בחשבון.

1סימה

New member
עדכונים

הלכתי היום למנהל הקופה ואמרתי לו בדיוק מה היה הוא נראה בהחלט כועס הוא ביקש שאכתוב את הדברים (עשיתי זאת באותו רגע אצלו) הוא יעביר לתגובתו של ד"ר דן ולהנהלת הקופה. עוד אמרתי שאם לא יוחזר לי הכסף אדאג להגיע לעיתונות. לאמא של בן התשובה היא כן!!!! ואני ממליצה לך ל

beezi

New member
ד"ר פריילינג רונית היא אכן רופאה

מעולה, ויש לה סבלנות לבדוק ילדים שמתנגדים בכוח לבדיקה (ראה בני...) היא גם מנתחת עיניים. הבעיה היחידה - היא - שצריך להמתין 3 חודשים עבור תור אצלה!! - זה מכבי...

1סימה

New member
קשרים זה חשוב...

האמת שהתור הוא נורא אבל... הפעלתי קשרים
ולכן המתנתי רק שבוע. (צריך לתפוס קשרים עם מנהל הקופה, שלנו אדם נחמד שהבין את המצוקה ועזר)

למעלה