רופא פרטי לגרידה

רופא פרטי לגרידה

מישהי יכולה להמליץ לי על רופא פרטי לגרידה? שבוע 9.6 לצערי העובר הגיע עד שבוע 9 ואין דופק, כבר שבוע לא מצליחה להחליט אצל מי לעשות גרידה , בבקשה עזרתכן

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדן ההריון

אינני יודעת להמליץ לך על רופא/ה פרטי. מקווה שהבנות פה תדענה להמליץ לך.
בנוסף, אני רוצה להרגיע לגבי הפרוצדורה בשבוע זה- אני בהחלט מבינה את הצורך בבחירת רופא מומלץ, אך בתור מי שעברה את כל הגרידות בבתי חולים ציבוריים, אני יכולה לומר שנתקלתי ברופאים/ות מקצועיים/ות שעשו עבודתם/ן נאמנה.

מקווה שימליצו לך פה על רופא/ים, לפי בקשתך.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה לנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

תודה על תגובתך

באמת לא קל אחרי שכבר עוברים את בדיקת הדופק הראשונה . מפאת גילי וזה שאין לי ילדים אני לא רוצה לוקחת סיכונים מיותרים. פרפ' לוין קבע לי כבר גרידה ליום ראשון אבל אני ממש לא מכירה אותו ולא שמעתי המלצות פרט לבחורה אחת

שירהד1

Member
מנהל
אה, רק עכשיו הסתכלתי על הגיל...

מאוד מורכב.
אני לא מכירה את פרופ' לוין, כך שלא יכולה לסייע בעניין זה, לצערי.
אנא עדכני אותנו לאחר הגרידה.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה לנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

secondtime82

New member
עונה

מכירה את פרופ׳ לוין מהציבורי דווקא, הייתי מאושפזת שבועיים במחלקת נשים עם הריון חוץ רחמי והוא מנהל המחלקה. לא עברתי אצלו שום פרוצדורה ניתוחית כך שלא אוכל לחוות דעה אבל יכולה לומר שכרופא בכיר במחלקה הוא היה מקסים, מרגיע, אנושי מאד. שמעתי עליו רק טובות שם.

שאלה חופרת

את חושבת שאם הוא מנהל מחלקת נשים , סביר שיש לו נסיון רב בגרידות נכון?

כואבת איתך שאת נאלצת לעבור את זה

אני עשיתי גרידה בשבוע 16 לפני שבועיים אצל דר׳ רועי משיח במדיקל סנטר.
אחרי שקבלתי עליו המלצות. הוא היה סופר אנושי וזה היה לי חשוב מאוד.
יכולה להגיד שדיממתי בכמויות והוא כנראה לא איבד עשתונות ויצאתי בסדר אחרי כל ההתאוששות.

עד כמה שאני מבינה בכל מקרה ואצל כל רופא יש סיכונים לגרידה. אני מניחה שבשבוע 9 הניתוח עצמו פשוט יותר מהשבוע מתקדם ומקווה מאוד שתעברי את ההליך הפיזי במהירות וההתאוששות קלה.

אני כאן אם את רוצה לפרוק את הקושי נפשי
חיבוק

תודה על תגובתיך

תודה על תגובתיך, חיבוק. משתתפת בצעריך, נשמע נורא אופפפ
אני כ"כ מתלבטת מה לעשות. למה איבדת ככ הרבה דם? עוד בנות המליצו לך על ד"ר רועי משיח?

תשובות

אובדן הדם הוא כנראה סיבוך של גרידה בשבוע יחסית מתקדם. וכנראה גם נטיה אישית לדמם.
זה באמת היה הדבר שלקח לי הכי הרבה זמן להחלים ממנו, שבועיים אחרי וחזרתי לאיתני.

קבלתי עליו המלצה מרופאים אחרים. למיטב הבנתי עד שבוע 12 רב הרופאים מבצעים גרידות ואחרי שבוע 12 רק מעט מיומנים בביצוע גרידה כזאת. אז חפשתי המלצה אצל רופאים שאני מכירה שבעצמם לא מבצעים גרידות בשבוע כזה... ושאלתי למי היו שולחים חלילה את הבת שלהם.

עד כמה שאני מבינה יש שתי שיטות שונות לביצוע גרידה - d&c או d&e.... את יכולה לקרוא עליהן אם את רוצה. אם הבנתי נכון אז זה תלוי בשבוע ובעוד ממצאים פיזיים..... נורא.

יקרה שאת

כ"כ תרמת לי עם האינופרמציה , תודה רבה , שוב זה עשה אותי עצובה :(
אני כבר שבוע ויומיים עם עובר בלי דופק, זה בשניה משנה הכל :( הפלה קודמת בשבוע 6 חיכיתי שיפול טבעי, הבנתי שבשבוע כמעט 10 זה כמעט בלתי אפשרי או יקח מלא זמן ואין לי את הזמן אבל ככ לא בא לי שיעשו לי שם שינויים ונזקים כי הרירית והרחם היו במצב מצויין. ניסיתי להשיג את ד"ר משיח כל השבוע ואין אצלו מענה טלפוני , יש לך אולי את הטלפון שלו?
שמחה לשמוע שאת מאוששת :)

מבינה את הפחד שלך מאוד

גם אני בחשש מזה עדיין. זה דברים שיודעים רק אחרי המחזור הראשון.
הרופא אמר לי שרק 3% יסבלו מנזקים שאריים... אז אני מתנחמת שיש 97% שאחרי הווסת הראשונה הכל יהיה בסדר.

אין לי את הטלפון של המרפאה שלו. יש לי את הפלאפון האישי של המזכירה ואני אכתוב לה מחר ואשאל לאן כדאי שתתקשרי.

תודה, קצת הרגעת :)

רק 3% זה קצת יותר מעודד ממה שנראה כאן בפורום , חוששת לא רק משאריות אלא ובעיקר מפגיעה מכאנית ברחם כמו והכי נפוץ נראה לי , פגיעה ברירית הרחם
אני ממתינה כבר שבוע וחצי לאחר הפסקת דופק מקווה אולי להפלה טבעית, אבל המתנה כזו הבנתי גם די מסוכנת :(
מאחלת לך שהמחזור הבא יהיה חזק וטוב ותצאי פעם הבאה עם הריון בידיים מלאות :)
חיבוק

יכולה להמליץ על הרופא שלי

דר' גיא רופא.
עברתי אצלו 4 פרוצדורות ניתוחיות: פעמיים להוצאת שאריות אחרי גרידות שרופאים אחרים ביצעו, פעם אחת להוצאת שארית אחרי ציטוטק וגרידה בשבוע 13.
חייבת לציין שאחרי הגרידה בשבוע 13 היו הידבקויות, אבל אני לא מייחסת את ההידבקויות לחוסר מיומנות שלו, אלא למצב הרחם שלי שעבר המון התערבויות לפני הגרידה הזו.

משתתפת בצערך על האובדן

צר לי לשמוע יקרה :(

תודה רבה על התשובה , צר לי לשמוע על ההדבקויות וכמובן על ההפלות, שלא נדע ...
יש רגעים שאני כבר כאילו מעבר לזה ואז מגיעים רגעי עצב קשים, במיוחד אחרי שבאמת האמנתי שהפעם זה יצליח ...
ד"ר גיא מה ?
תודה רבה וסופש כייפי

שאלה נוספת לגבי גיל ההריון

מישהי יודעת להגיד לי אם גיל ההריון נחשב לגיל בו העובר הפסיק להתפתח או הזמן בו עוברים את הפרוצדורה ?

דוקטור רופא

שם המשפחה שלו הוא רופא.
בעלי ואני קוראים לו בינינו דוקטור דוקטור

פגשתי אותו לראשונה בבי"ח ציבורי, ובעיניי הוא מה שנקרא מענטש.
לפני שהוא רופא טוב (ובעיניי הוא רופא מצוין), הוא פשוט בן אדם טוב עם לב זהב.

"יש רגעים שאני כבר כאילו מעבר לזה ואז מגיעים רגעי עצב קשים"
אני לא חושבת שאת יכולה להיות מעבר לזה, כל עוד לא עברת את ההפלה.
את במצב ביניים נוראי. מצד אחד כבר אין דופק, אז את לא בהריון. מצד שני עדיין לא עברת הפלה, אז את כן בהריון.

מאחלת לך שייגמר בקרוב ובשלום, ושההריון הבא יגיע במהרה ויסתיים במועד ובידיים מלאות.

שמעתי המלצות על נילי ינאי

מקבלת בירושלים. עושה תהליך של שאיבה ללא הרדמה. לא יודעת על זה הרבה, פניתי אליה אך הייתי בשבוע מתקדם מדי לפרוצדורה (15). היא ענתה לי במייל די מהר, באופן אדיב ומקצועי. שמעתי עליה כמה וכמה המלצות בעניינים אחרים. לעניין השאיבה רק קראתי באינטרנט.

תודה :)

תודה לך על האינפורמציה, משתתפת בצעריך על אובדן ההריון :( מקווה שזה כבר בעבר הרחוק

למעלה