רופא קצין בחסות אחמדינג'אד

gogi000

New member
רופא קצין בחסות אחמדינג'אד

רב-סרן במיל' דוד שמיר, רופא פסיכיאטר בן 45, המשרת במערך הרפואה של צה"ל, נאשם שהציע את שרותיו לגורמי מודיעין זרים ובכלל זה לאיראן. הבוקר (יום ו') הוגש נגדו כתב אישום בבית משפט המחוזי בתל-אביב. הוא נאשם בניסיון ריגול חמור, מגע עם סוכן זר ובשיבוש הליכי משפט. שמיר נעצר על-ידי השב"כ בשיתוף מפלג הפשיעה הכלכלי-ביטחוני ביחידה הארצית לחקירות בינלאומיות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3474655,00.html מוזר שהחברים הימניים בפורום לא הביאו את מקרה הבגידה של יהודי קצין בצה"ל, אה כנראה לא פתחו YNET בבוקר
מעניין דווקא כשמדובר בערבי הם ישר קופצים כאילו שהעולם נחרב, תקראו ותפנימו, בוגדים יש בכל מקום.

gogi000

New member
אה ועכשיו בטח יקפצו

ויגידו שמדובר בחולה נפש, נו הוא פסיכיאטר מה ציפיתם בטח נדפק לו משהו בראש

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שיטענו..

נראה לי הם לא קוראים ב-Y-NET הם חסידים של הארץ

גדעון בוא בוא...תראה מה זה

רק לפני כמה ימים דברנו על זה... בטח יש עוד הרבה כאלה שאנחנו לא יודעים עליהם בכלל... רק עכשיו אחרי שהוגש נגדו כתב אישום זה התפרסם... מעניין עוד כאלה יש...

גידעון1

New member
זה פורסם רק לפני 4 שעות

אתה לא יכול לצפות שכמו ראדאר ישר יעלו על זה. ברור שזה מבייש וחמור ואני מקווה שיכנסו בו בכל הכוח אבל אין לך מה להשוות בין מספר הבוגדים היהודים(לכל היותר 2 או 3 גג) לעומת שורה ארוכה של ערבים ישראלים החל מהאזרח הקטן ועד לנבחרי הכנסת שלכם בשירות החיזבאללה.

x

New member
סיפור מוזר ביותר {קב"ן-אבל אהבל}../images/Emo163.gif

THE WIZARD 55

New member
למה אין תגובות בשרשור הזה?..חחחחח

הקפצה... הקפצה... הקפצה...
קשה קשה המציאות

mike00

New member
הנה תגובה שלי...

אני תומך בעונש מוות לכל הבוגדים במדינת ישראל.....שוויון או לא שוויון? ולא,אני לא אגיד שהוא חולה נפש.....הוא בוגד עלוב ומסריח.. וכמו שכבר אמרו לפני,אי אפשר להשוות בין המקרים שקורים במגזר הערבי מול המגזר היהודי... הרי זה ברור איפה יש יותר מקרים מהסוג הזה...

מוחמד5

New member
מצאו בבית שלו גם קצת סמים

כנראה שפנה לאנשים הלא נכונים, היה צריך ליצור קשר עם האפגנים.

למעלה