רופא IVF והאם כדאי IVM

jusi1

New member
רופא IVF והאם כדאי IVM

הי בנות

אני זקוקה להמלצות על רופאי IVF שמבינים היטב באנדו (דאגה חמורה) קראתי בפורום מהודאות ישנות וקצת אלכתי לאיבוד.
ואיך הצלחתן באיזה טיפול ובמה זה כרוך?האם זה החמיר לכן תמחלה?
והםא היו תופעות קשות באמת כפי שמתואר?

ומה דעתכן על IVM ואנדו? האם שמעתן?מישהי ניסתה?הצליחה?

המון תודה82

לואי84

New member
רופאי הפיריון המומלצים בפורום

הם: שולמן, זיידמן, אליצור, פיש

לגבי השאר, לא יכולה לעזור...

בהצלחה!

liats80

New member
היי

שמחה שהצליח בסוף.
באופן אישי אני יכולה להמליץ על אליצור. הוא מקצועי ומקסים.
לרוב בנות האנדו מתאים פרוטוקול ארוך, אבל יש כאלו שהצליחו דווקא עם קצר. כל אחת והגוף שלה...
גם באותו גוף אי אפשר להשליך מסבב אחד לשני. אני עברתי ארבעה סבבים די דומים אחד לשני. לא יודעת למה דווקא הרביעי צלח. עניין של סטטיסטיקה.
הטיפולים בהחלט מלבים את המחלה. לכן הפרוטוקול הארוך בו מדכאים מעט את המערכת לפני שמתחילים מתאים יותר לרוב הנשים עם אנדו (שוב - לא לכולן).
כדאי להיות במעקב של רופא האנדו תוך כדיי הטיפול ובין הסבבים. ורצוי שרופא האנדו ורופא הפריון ידברו ביניהם.
אני לא יודעת על אילו תופעות את מדברת ספציפית. *לדעתי* הקושי הגדול ביותר בטיפולים הוא דווקא בפן הנפשי.
לגבי IVM - זה נשמע מבטיח. וזה שמדלגים על הגירוי ההורמונלי זה נפלא! אבל... אין עם זה הרבה נסיון. זה מבוצע בארץ רק כשנה וגם בחו"ל זה לא הליך ותיק. לא לגמרי ברור עדיין מה זה אומר מבחינת התינוקות שנולדים ובריאותם לאורך שנים.
ליאת.

זואילי

New member
הי

אני טופלתי אצל אליצור ואצל שיף. ממליצה על שניהם.
אני לא הצלחתי להרות אחרי למעלה משנתיים טיפולים. אבל אני אמא לילדה שאימצתי לפני פחות משנה.
לי הטיפולים מאודדד החמירו את המחלה עד כדי סכנת מוות ממש.

כיום - משנת 2010 האנדו כבר לא ממש חלק מחיי מאז הניתוח האחרון ושמירה על דיכוי תמידי.

IVM עשיתי. וזה באמת נחמד. אבל אצלי לא עבד..

בהצלחה!!

jusi1

New member
היי

וואו צר לי חשמע את התהליל שעברת ושמחה שהצלחת להפוך לאמא

אפשר לשאול מי היה רוםא האנדו שלך? ולמה זה החמיר לך כלכך תמחלה? מפחיד אותי כי יש לי מוקדים פזורים בין יתר על הסרעפת כבד פזורים בבטם שלא לדבר על מה שנשאר באגן...ואני לקראת טיפולי ivf...מפחדת שיחריף לי גם :( כי הרוב לא הוסר אצלי מסתבר...אתמול היית יבביקורת אז סרעפצ בד בטן נישאר הוסרו ציסטות שחלתיות וגם אחת נישארה בגלל דימום שבעקבותיו הניתול נעצר...והאגם נוטר מפוצץ בהדבקויות:( לכן כלכך מפחדת התהליך מתי לדעת לעצור כדי שלא יחריף

jusi1

New member
היי

מתנצלת על טעויות ההקלדה רשמתי מהפלפון שכל הזמן ניתקע לי :(

Leilir

New member
וויסמן אריאל

פרופסור וויסמן אריאל נחשב לאחד המובילים בארץ בתחום IVF ומניסיון הוא ישמח לעמוד בקשר עם רופא בתחום אנדומטריוזיס.
ההמתנה לתורים אליו במכבי יכולה לקחת 3-6 חודשים אבל שווה.

לצערי אני טרם נקלטתי אבל מאוד סומכת עליו.

למעלה