רוצה אוזן קשבת

• פותח הנושא ע21
  • פורסם בתאריך

ע21

New member
רוצה אוזן קשבת

בא לי למות אמא שלי כל כך שונאת אותי היא מקללת אותי כל הזמן גורמת לי להרגיש כמו זבל או כמו שהיא אומרת המיץ של הזבל היא נכנסת הביתה ומתחילה לצרוח עליי בטרוף. העניין הפעם היה שאחותי רבה עם אבא שלי וישר רצה לאמא שלי העניין היה שכאשר אחותי רבה עם אבא שלי היא הזכירה משהו שעשיתי ואני אמרתי שלא תזכיר אותי כשהיא רבה איתו.בקיצור כמו שאמרתי כשהיא נכנסה הביתה היא התחילה לקלל אותי בטרוף- לא שזה היה הפתעה היא כל הזמן מקללת ומעליבה אותי- מדובר בעניין שנמשך כבר שנים-היא שונאת אותי!!! כל הזמן היא משמיצה אותי בפניי ובפניי אחרים. אני יודעת שאני לא הבת המושלמת אבל אני משתדלת ולא מבינה איך יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותי ואמא שלי שהכי אמורה לאהוב אותי שונאת אותי שנאת מוות. טוב זה פשוט מאוד ארוךואין לי כרגע את הכוחות לכתוב הכל פשוט מאוד כואב לי. תודה שהקשבתם.

faith2

New member
../images/Emo24.gif

אנחנו תמיד כאן לשמוע, לעזור והכי חשוב לתת תמיכה
הכאב שאת מעבירה פה הוא כאב של כמה שנים...אם בעבר היית נערה וסבלת ממנו- היום את אישה. את בת 21...אחריי צבא אם אני לא טועה...עכשיו יש לך את הכוח לעזוב. פשוט לעזוב. לפעמים הורים הם לא מושלמים. ולפעמים להורים אין ממש את הזכות להיות הורים. אני לא מכירה את המקרה שלך. אבל אני אומרת וארני דבקה בזה...אף אחד לא צריך לחיות בסביבה שעושה לו רע. תעברי, תהיה עצמאית. אני מבטיחה לך שברגע שתעזבי את הבית- דבר ראשון מצבך הנפשי ישתפר! וזה הכי חשוב. דבר שני, לפעמים מרחק עושה את שלו, ותראי מהר מאוד עד כמה אמא שלך מעריכה אותך. לפעמים לא מעריכים את מה שיש. האם את חושבת שיש לך את הכוחות פשוט לקום וללכת?...לעבור נגיד לאילת ולעבוד בעבודה מועדפת שהצבא מכיר בה, ופשוט להתחיל חיים עצמאיים חדשים?..אם יש לך את הכוחות אני אומרת לכי על זה!

ע21

New member
תוספת

אני שנה שנייה באונ' אז לעבור למקום אחר אני לא יכולה. גם לשכור דירה אני לא יכולה בגלל שהמערכת שלי לא מאפשרת לי לעבוד. אני חושבת שמה שאני הכי רוצה זה לקבל קצת הערכה-אף פעם בחיים שלי לא קיבלתי ממנה מילה טובה. תאמיני לי שאני מקבלת מספיק הערכה ואהבה מהסביבה - יש לי הרבה חברים שאוהבים אותי ועם אבא שלי אני מסתדרת נהדר רק.. את יודעת לפעמים זה חסר..

faith2

New member
אם ככה זאת באמת בעיה...../images/Emo4.gif

אמממ...אם ככה הדבר היחיד הוא פשוט להתעלם מכל ההערות הללו. אני יודעת שזה קשה, אבל חשוב שאת תדעי שאת שווה! ואת תגיעי רחוק בחייך, ואת בנאדם מקסים! ואת עוד הרבה דברים! ולא חשוב מה אחרים יגידו- את יודעת מה את שווה! שאמא מעליבה, את אומרת בסדר! שאמא כועסת, את אומרת בסדר! שאמא מרימה קול, את אומרת בסדר! תתעלמי, תני לאמא את תחושת העליונות...אבל רק את התחושה. ותזכרי שעוד מעט את סמיימת ללמוד ואת עוזבת! ויבוא יום ואמא תצטער על ההתנהגות הזאתי... ונכון שעכשיו קשה לך, ואת רוצה אהבת אם...אבל לפעמים אין אותה...לך יש מזל שיש לך אהבת אב- ולפעמים היא שווה יותר מאהבת אם ואב יחד
המלצה שלי, פשוט אל תנסי לתקן...כי אני חושבת שככל שתנסי תקבלי יותר העלבות, ברגע שאת תפסיקי לנסות אני בטוחה שהיא תלנסה להתקרב אלייך....זו מעין פסיכולוגיה הפוכה שכזאת...ברגע שתפסיקי היא תנסה להתקרב. אני מאחלת לך המון המון בהצלחה
! ואנחנו תמיד כאן לשמוע ולתמוך

עינת

New member
ע יקרה

כמה כאב עולה ממך כמה חוסר אונים לחיות עם אם שאינה מעניקה חם ואהבה זו צרה גדולה אבל... למות? למרות שיש רגעים שנמאס מהתחושה האמיני לי לא שווה! הבנתי מהודעתך השניה שאינך יכולה כרגע לעזוב את הבית ועל כן הפתרון היחיד כרגע הוא לנסות להתעלם להבין שאמך אשה מרירה ולתפוס ממנה מרחק. יש אמהות שאינן ראויות להיות כאלה אבל את ע אינך אשמה ולרגע אחד אל לך לחשוב כי יש בדבריה משהו ובינתיים אנחנו כאן יקירה להקשיב ואפילו לתת
ו

youvall

New member
ע,בחורה יקרה...

אימא לא שווה למות!!! תבליגי,תתגברי,תשנאי,תפנטזי על יום המעבר... אבל לא תמותי,אל תיקחי לעצמך את החיים! אני חושב שאני מבין מה עובר עלייך,אבל...תנסי להתגבר-זה רק מחזק אותנו! תתרחקי ממנה,תיהיה אצל חברים במקום בבית. תבדקי אפשרות לעבור למעונות! מקווה שתצליחי...

Anabel74

New member
ואני היתי מוסיפה

יש אמהות שלא שוות את הילדים שילדו... תהיי מי שאת, תאמיני בעצמך וברגע שתוכלי לעזוב פשוט תתרחקי ממנה. זה יביא לך הרבה שלווה ואפילו יותר הערכה מצידה-וגם אם לא מי צריך משהו מאם כזו בכלל?

למעלה