רוצה אותה או רגיל אליה ? מה עושים ?

רוצה אותה או רגיל אליה ? מה עושים ?

אני יוצא עם בחורה כחודש (וזאת לאחר שנה של ידידות על בסיס מסנג'ר בעיקר). אני בן 27 והיא בת 24 יש לנו מכנה משותף בכך שאנו עוסקים באותו תחום ולמדנו אותו תחום במקביל. אני מאוד נהנה איתה וכייף לנו ביחד. היו לנו רגעים אינטימיים אך לא שכבנו. אני נרתע מהמראה החיצוני שלה (היא בחורה גדולה פיזית) כי אני רגיל לבחורות חטובות ועדינות יותר. מלכתחילה הרגשתי שאנחנו לא מתאימים (אוהבים דברים שונים, אין הרבה במשותף) אבל נשארנו בקשר ואחרי נשיקה צרפתית כבר לא יכלתי לחזור אחורה. מה גם שהתרגלתי אליה ואני כבר לא יכול בלעדיה. לבד זה לא כייף ואיתה זה מאוד כייף. הבעיה שאני לא רואה בה בת זוג או אישה לעתיד. היא הציעה לבוא לישון אצלי ונרתעתי מהרעיון היות שאני גר בדירה עם ההורים. אמרתי לה כבר שאני חושב שאנחנו לא מתאימים אך אני אומר דבר אחד ועושה דבר אחר - אני נפגש איתה ואנחנו נהנים מחום וקירבה אחד של השני. זה כולל נשיקות צרפתיות על החוף, ממש רומנטיקה של זוג אוהבים. אבל אני לא מסוגל להתקדם איתה לשום מקום היות שאני מרגיש שאנחנו לא נהייה זוג. אני גם קצת מתבייש להראות אותה להורים או לחברים. סיפרתי את זה לידידה ש"מבינה עניין" והיא אמרה לי שאני צריך לזרום עם הלב שלי ולא לתת לרציונלים וחשיבה דעתנית להנחות אותי. כלומר, היא אומרת לי ללכת איתה ולא לצאת נגד הלב שלי. אני בדילמה... אני חושב שאני אחתוך את זה לגמרי...

ברוך בואך לפורום אביר לבן האחד ../images/Emo140.gif

שיתפת בכייף שלכם יחד ומנגד שיתפת מתבטא במה יגידו...ההורים החברים. ההקשבה לקולות האחרים כרגע היא שמנהלת אותך. מה הם המחירים ששילמת בעבר על האזנה לקולות אלו? האם אתה רוצה להמשיך להתנהל בהאזנה לאחרים או להיות קשוב לעצמך? אימון יאפשר לך צוהר חדש בהאזנה להאני המקורי שלך. בכל דרך שתבחר להתמודדות עם הדילמה מאחלת לך שתהייה שלם עם החלטתך

לא דעות האחרים זה מה שמנחה אותי

אני פשוט לא מעריך אותה בצורה כזו שתוכל לייצג אותי כפי שאני רוצה אני בעצמי נרתע מהמראה שלה כייף לי איתה כשאנחנו לבד, החמימות הזו של להתכרבל ביחד בחוף הים, החיבוקים שלה כשאנחנו נפגשים, הדאגה אחד לשני. אבל את השיחות שלנו אני לא ממש מעריך, אני לא מתלהב מהאישיות שלה בכלל, התחביבים שלנו שונים, יש לפעמים קצרים בתקשורת. אני לא רואה בה אישה לעתיד. כמה שכייף לי איתה. והיא יודעת שאני לא רואה בה אישה לעתיד אבל כל פעם שאנחנו נפגשים אני נופל לרגליה ומתרפק על החמימות והכייף וההבנה שיש ביננו. אני מסוגל להיות איתה יום שלם ברציפות ולהינות מכל רגע איתה. מה עושים ?

למעלה