רוצה אותו...

ebony

New member
רוצה אותו...

עם שאיפות עם ראש על הכתפיים ישר הגון אוהב מפרגן נעים הליכות נאמן וחתיך שרמנטי וגבוה והכי חשוב לא תפוס זה מה שמתחשק לי.....

ebony

New member
כן למה שלא יהיו לי שאיפות../images/Emo35.gif

אני בת 20.... בטח שיש לי שאיפות.......

babylon_a1

New member
את מתגוננת

כנראה חשבת שרציתי לתקוף - אז סליחה... סתם זה נשמע משעשע - "ראש על הכתפיים" כי מי שלא רוצה ראש על הכתפיים בכלל סובלת מנרקופליה

ebony

New member
../images/Emo6.gif

k e r e n m

New member
מבחינתי..

הקטע של חתיך כבר לא אקטואלי(יש גיל שזה כבר לא ממש ה"אישיו"), מספיק שיהיה חמוד, מקסים, שנון, עם חוש הומור, בקיצור מקסים (פלוס מה שהוספת) - אבל שוב ללא משיכה והתאמה פיזית כמובן, זה לא ממש ילך.זה מה שמתחשק לי אך השאלה היא האם אמצא את הכל?

k e r e n m

New member
טוב..

למרות שלא אוהבת את המילה הזאת.וכמובן שזה אינדיבידואלי, מי שמושך אותי לא בהכרח ימשוך אחרות.כי לאישיות של האדם יש "כוח" להפוך אותו ליותר .

../images/Emo45.gif

מישהו שהוא מקסים ויפה בעיני לאוו דווקא יהיה חתיך בעיני. חתיך הוא אדם שהתונים הפיזיים שלו מרשימים. אדם יפה בעיני כשהפנימיות שלו מקרינה את זה

ebony

New member
מסכימה....

היופי הוא יותר פנימי..... יכול להיות בחור שנראה מאוד מאוד טוב אבל אהבל וכשהוא פותח את הפה הוא נעשה מכוער בעיניי.... הכל פנימי....

AVIVOSH1979

New member
אבל שהגבר המתאים מגיע....

אני מניח שרוב הבנות יגידו פחות או יותר אותו דבר לגבי הגבר שהן מחפשות הבעייה בנות מתחילה שהגבר המתאים מגיע ..ואתן מתחילות להתבלבל ...מתחילות לשחק משחקים..עד שהוא בורח כי הטובים לא יחכו לכן

ואת זה אמר מי?

אולי אתה נתקלת במשחקים אבל מן הסתם יש כאלו שמשחקות וכאלו שלא בדיוק כמו אצל גברים

ebony

New member
כעיקרון אני לא משחקת עם אנשים...

לא אוהבת לשחק עם רגשות של אנשים אני לא אוהבת את ההרגשה שמשחקים איתי אז למה אני צריכה לשחק עם אחרים

niva99

New member
אחלה של " רשימת קניות".

זה בעצם מה שכולן רוצות. אך ה"סחורה" נדירה. (וכשהיא כבר נמצאת-יש לה חיי מדף קצרים-והיא אוזלת מהר).

בהצלחה ממי,

אני מצאתי את שלי. אלוהים כמה שאני מאוהבת בו. אתן מאמינות ששלשום בכיתי מאושר כשחשבתי עליו?.. או שאולי אלה היו ההורמונים ..בדיוק קיבלתי למחרת..

Mr Ka

New member
אפשר להתפרץ לדלת פתוחה בבקשה../images/Emo35.gif

קראתי את מה שרשמת, וקראתי את התגובות בשרשור. אמנם את מחפשת משהו מאוד טוב, מאוד מוגדר (בעצם כולם וכולן ככה). רשמת לדומגא חתיך ולצורך העניין אני מגיב על המילה הזו, כי חתיך זה בעיני המתבונן נכון? מה שיפה/חתיך בשבילך לאו דווקא יהיה יפה/חתיך בשביל אחרת ולהיפך. באה kerenm ורשמה שהמראה כבר לא משנה לה, כי היא בגיל כלשהו שלא מחפשים יותר את מראה ומסתכלים על הבפנים (רשמתי לך נקודת זכות אצלי). אני אצמי לא חתיך (בעיני רבות ורבים) אבל יכול למצוא בי הרבה מן הדברים שרשמת. אז בגלל שהמראה החיצוני שלי הוא לא "דודי בלסר" שכזה, אפסיד את הקשר, ואת תפסידי את ההיכרות (אני לוקח את עצמי בתור דוגמא, אבל זה יכול להיות כל אחת אחר). האם שווה בשביל משהו שנעלם עם השנים, להפסיד את הקשר
האם אין מקום שבו ניתן להפשר על זה כי ידוע מה יוליד יום
לצורך העניין, העלאתי את התמונה שלי ותוכלי להביע את הדיעה בצורה יותר קונקרטית.

למעלה