רוצה אותם בחזרה

Moteeek

New member
רוצה אותם בחזרה ../images/Emo14.gif

יש לי ידיד טוב כבר כמעט שנתיים..נקרא לו גיל , לפני שבועיים גיל הכיר לי את אחד מהחברים הכי טובים שלו אדם ושאל אותי אם אני רוצה לצאת עם אדם אמרתי לו שאדם לא מתאים לי וככה נגמרה השיחה. נסיבות מוזרות הביאו אותי להתקשר לאדם וככה התחלנו לדבר כל יום כל היום..בילינו ביחד מלא, אני לא בן אדם שמתאהב..אבל הרגשתי טוב איתו וכבר שכחתי מה זה סקס על הבוקר מרוב שהשאר לא היו שורדים אצלי את הלילה
כל פעם שגיל היה מתקשר אלי או אל אדם והיינו יחד הוא היה מתעצבן וזה הגיע למצב כזה שגיל לא דיבר איתנו. לפני יומיים הייתי אצל אדם וגיל בא אליו לסדר משהו בעניני עבודה. ישבנו שלושתינו בחדר מסתכלים אחד על השני ושותקים עד שלקחתי את הדברים שלי יצאתי מהחדר ואמרתי שאני לא מסוגלת לשבת איתם יחד באותו החדר. גיל הלך אחרי ואמר לי שהוא לא יכול ככה יותר ואנחנו חייבים לדבר. בשיחה איתו הוא אמר לי שהוא לא מאוהב בי אבל לא הרגיש ככה אף פעם עם מישהי ושמפריע לו בטירוף שאני ואדם התחברנו...דברים הובילו אחד לשני והוא החליט שעדיף שאני פשוט אצא מהחיים שלו. באותו היום דיברתי עם אדם ואמרתי לו שאני מעדיפה שלו נשאר בקשר יותר כי זה פוגע בגיל. עכשיו איבדתי את שניהם
איך אני מחזירה אותם? אני אוהבת את גיל בתור ידיד נוראאאאא ומצד שני כל כך טוב לי עם אדם. ולמה גיל ניסה בכלל מההתחלה להכיר לי את אדם? אוף

מצב די מסובך אבל יש פיתרון-

תזמיני כל אחד מהם לשיחה אישית, תגידי להם שאתם צריכים ללבן עניינים ואת לא רוצה לאבד אף אחד מהם. אחרי שיחה אישית עם כל אחד- תגידי שאת רוצה להפגש עם שנייהם ביחד, תלבנו את הנושא ביחד ותסבירי להם שאת לא רוצה לפגוע באף אחד משנייהם. בהצלחה

Moteeek

New member
הם יודעים שאני לא רוצה לפגוע

באף אחד אבל לא תמיד הרצון חופף למציאות כמו שהיא ומישהו בטוח יפגע אין פה אמצע

זה ברור לי-

אבל את צריכה לחשוב איך לסגנן את השיחה שהצד הפגוע יקבל את "רוע הגזירה" בפרופורציה, ז"א שיבין שאת לא עושה את זה נגדו אלה המצב הוא כזה וכזה לכן החלטתך היא ככה וככה...

לכי בעקבות ליבך

אסור לך לוותר על משהו טוב בשבילך בגלל שזה גורם למישהו אחר להרגיש רע. אם הוא היה באמת חבר שלך - הוא היה שמח בשבילך. ואם הוא טוען שהוא לא מאוהב בך, אז על אחת כמה וכמה.

Moteeek

New member
עידכוווון../images/Emo2.gif

שלחתי לאדם הודעה שאני לא יכולה ככה יותר ואני משתגעת וחזרנו להיות בקשר גיל עדיין לא מדבר עם שנינו מה לעשות ???

תני לו קצת זמן להרגע-

הוא עצבני וחבל "להציק" לו עכשיו, תני לו שבוע ואז תנסי שוב ליצור איתו קשר. אני שמח שחזרת עם אחד מהם לפחות לקשר

מיטללל

New member
אני שונאת להגיב להודעות כאלה.....

כמה זמן גיל הידיד הכי טוב שלך? (שנתיים!) כמה זמן את מכירה את אדם? (שבועיים!) האם שווה לאבד את הידיד הכי טוב שלך בשביל קטע שמי יודע איך הוא יסתיים? למה גיל רצה להכיר לך את אדם? כי הוא בטח חשוב שהוא נורא אוהב את שניכם. שהוא רוצה שלשניכם יהיה טוב. וחשב שיש מצב להתאמה. למה הוא שינה את דעתו ואיך הכל התפקשש? הוא הרגיש שהוא מאבד את הידידה הכי טובה שלו... התחיל להרגיש קנאה. זה לאו דווקא אומר שהוא מאוהב בך. זה אומר שהוא היה רגיל להיות במקום ראשון אצלך, ופתאום יש מישו אחר במקום הנכון. זה אומר שאולי נפגשתם פחות. אולי שהוא הרגיש שהוא מאבד אותך. מה יצא מהקטע הזה כי מופסד? מי מרגיש הכי חרא בעולם עכשיו? נכון. גיל. איבד את הידידה והחבר הכי טוב שלו. מה את צריכה לעשות? ללכת לדבר עם גיל. להסביר לו שהוא הידיד הכי טוב שלך. שהוא תמיד ישאר כזה. שהוא חשוב לך. שאת אוהבת אותו. שאת אף פעם לא תתני לאף אחד להרוס את הידידות שלכם. לנסות להבין מה הוא בדיוק מרגיש אליך. אם זו רק ידידות, אחלה. שיחה כזה לדעתי תסדר את כל העניינים. (אבל אל תדחי אותה! תזכרי כמה רע גיל מרגיש עכשיו) ואז באמת אל תזניחי אותו! לפעמים שאנחנו נכנסים לקשר, אנחנו מאבדים את הצפון מההתלהבות ומשקיעים בבן אדם אחד את כל האנרגיות והזמן והאהבה שלנו.. עם זו האהבה המצב מעט יותר מסובך... מה את מרגישה אליו? ידידות נטו?

Moteeek

New member
את לגמרי צודקת

ואם גיל היה בא אלי ואומר לי שהוא רוצה שאני אנתק את הקשר עם אדם בצורה נורמלית ורגועה היה לי קצת עצוב אבל הייתי עושה את זה. אבל הוא פשוט הפסיק לדבר עם שנינו ואני ואדם בקשר טוב עכשיו ואתמול הייתי ברבולושן...12 אלף איש והייתי פשוט חיייייבת להיתקל שם בגיל ניסיתי לדבר איתו והוא אמר לי שהוא לא רוצה לראות לא אותי ולא את אדם יותר ושמאז הקטע הזה הכל אצלו הולך ומתמוטט והוא ביקש ממני ללכת ולא להתקרב אליו יותר מה עושים במצב כזה???

למעלה