רוצה או לא

invisible girl1

New member
רוצה או לא

הייתי עם מישהו ואז נפרדתי ממנו ואחרי חודשיים שלושה התחלנו שוב לדבר אבל יש לו מישהי. אז אנחנו מדברים ומדברים ויצא שדיברנו על מונדיאל ופתאום הוא אומר פעם אחת נראה ביחד מונדיאל ואז יצא שדיברנו על משהו אחר והוא הזכיר את חברה שלו, ואז שוב פעם הוא אמר שהוא רוצה שניפגש ופתאום הוא אומר שיש מישהי שהוא אוהב, אז אני לא מבינה, זה כדי לגרום לי לקנא, לגרום לי להתרחק, או כדי להסביר לי שאני מאה אחוז לא אהיה איתו..???

שלום

רצה לשתף אותך ברגשותיו כלפי הבחורה, היא משפיעה עליו וחשובה בחייו ולכן סיפר לך עליה. זה יכול לתרום לקשר שלכם. אם הציע שתראו ביחד ספורט, סימן שיש לו עניין לעשות אתך דברים משותפים וזה יכול לקדם את הקשר. אם הקשר חשוב לכם, הישארו והשקיעו בו ואולי פעם יתפתח ויהפוך גם לחברות.

Hermineh

New member
תשאלי אותו. אחרת לא תדעי את התשובה ואולי

תפספסי מישהו טוב.
מצד שני אם את מרגישה שהוא לא איתך ב-100% אז חבל לך על הזמן ועדיף לוותר עד שהוא יהיה פנוי אלייך.

Berethor

New member
תנסי לאסוף הכל בנושא אחד

ולא לפתוח עשרות נושאים באותו נושא בדיוק. אחרת זה מציף את הפורום הזה, וגם זה חוזר על עצמו. הוא הזכיר את החברה שלו כדי להבהיר לך שהוא תפוס, זה גם מה שהוא היה צריך לעשות. אין לו מה לגרום לך לקנא, יש לו חברה וזה עובדה ולא המצאה. לגרום לקנא אפשר אם הוא לא היה תפוס, אז אולי זה היה בכוונה הזאת, אבל שמישהו תפוס אומר כזה זה בהחלט כדי לזכיר לך שאתם בסטטוס של רק ידידים, וזה לא ישתנה, כי יש לו חברה, הוא תפוס, והוא גם אוהב אותה. כן מאה אחוז את לא תהי איתו, אלא אם כן הוא יפרד מחברה שלו, אבל את אל תנסי להרוס להם את הקשר כי זה לא מוסרי, וגם הוא לא יתן לך לעשות את זה. הוא לא מנסה לגרום לך להתרחק, יש מצב שהוא מעוניין להשאר בתור ידידים איתך, אבל לא יותר מזה, אם את לא מעוניינת ביחסי ידידות איתו אז תפסיקי את הקשר איתו. זה היה להבהיר לך את סטטוס הרק ידידים שלכם ולא כדי לנתק איתך קשר לחלוטין, אם הוא היה רוצה לנתק קשר לחלוטין הוא היה עושה את זה בצורה אחרת.

למעלה