רוצה אלטרנטיבה אחרת

רוצה אלטרנטיבה אחרת

שלום אני גרה בצפון בין נהריה למעלות יש לי ילד בן 3 בגן ואני מאד רוצה להוציא אותו משם או לגן אנטרופוסופי או שישאר איתי בבית. נמאס לי מגננות שלא נותנות לילדים לבכות , להביע מצוקה ומדברות עם הילדים מעל גובה העיניים שלהם. אם יש מישהו שמכיר גן אחר פחות מ 25 ילדים או לחילופין ילדים שנשארים בבית עם הוריהם אשמח לשמוע ולהפגיש בינהם. ערב טוב מהמיואשת והאופטימית.

sarit32a

New member
אנחנו ממעלות

אנחנו גרים במעלות יש לנו שני ילדים ילד בן 6 ובת 8 ושניהם בחינוך ביתי. לגבי גנים- אולי תבדקי בקיבוצים באזור לרוב- מציינת לרוב בקיבוצים זה פחות ילדים, ושוב לרוב גם גננות סבלניות יותר. האמת גן-בית ספר הכל תלוי מי האנשים שנמצאים שם. אם תרצי פרטים או להפגש לגבי חינוך ביתי שלחי מסר ונחליף טלפונים. יום שרית. מזדהה עם היאוש שלך. בגלל ההרגשההזו עברנו מעיר לקיבוץ. החשוב ביותר לדעתי שאנחנו כהורים נרגיש שלמים עם המקום בוא ילדינו נמצא, ולוא אין סיבה שהוא יהיה שם.

אושר11

New member
שלום לך!!!

איך שאני מבינה אותך אני גרה במעלות ולאחר שבשתי הילדים הראשונים עקב חוסר ידע עשיתי תעויות גדולות בעיניין עם הילד השלישי החלטתי שאני לא עושה עוד תעות אחת ובעיקר לאחר שנאמר לי ששמו את הילד שלי בגן שלא רציתי בשום אופן כי אני יודעת מה הולך שם וגם בגלל שכל הגנים במעלות עם 35 ילדים ואני חושבת שזה לא אנושי לשים ילד בן 3 עם עוד 34 ילדים פשוט חבל לי עליו כך שעוד באותו יום שקיבלתי את הידיעה הזו נסעתי לקיבוץ געתון ועכשיו הילד שלי שם וכל כך מאושר שאין מילים בפי. אם תרצי להיות בקשר תודיעי לי ואשלח לך את הטלפון שלי במסר אישי. ואוכל לספר לך את כל הפרטים. אושר

למעלה