רוצה אם אפשר מסר לגבי בני ?

pratit

New member
רוצה אם אפשר מסר לגבי בני ?

האם המסגרת הנוכחית מתאימה לו? את פרטיו ופרטיי הגן והגננת שולחת למנהלת הפורום במסר תודה מיעל בת יפה נולדתי ב9.8.67

שלום פרטית

זה נראה שהבן שלך עובר ממסגרת שכבר לא מתאימה לו, קצת "קטנה" עליו למשהו יותר נכון. הגן החדש נראה טוב ונכון עבורו. המסגרת וההתאקלמות בה יידרשו הסתגלות קלה אבל זה נראה באמת נכון ונוח. תשמכי על התחשות שלו - אני מרגישה שהוא בציפייה גדולה לגן החדש - אז זה יופי. מלבד זה יש לו יכולות חברתיות מעולות וזה יישרת אותו.

pratit

New member
תודה יקרה האמת שבנתיים די מקשים עלי עם העברה

והצוות והפסיכולוגית חושבים שהכי טוב לו בגן הקיים (זה גן חינוך מיוחד ליקויי למידה)בני מאד התקדם שם במידה ואין העברה בשנה זו האם לדעתך יהיה בסדר גם בגן הנוחכי לשנה נוספת?

pratit

New member
אני גם מאד רוצה

בס"ד אבל הם מקשים מאד ,מה גם שכבר העברתי אותו דצמבר האחרון מגן אחר לנוחכי וזה לא לטובתי בחינוך מיוחד כרגע הפסיכולוגית אומרת שלא מקירה אופציות קיימות שישד בהן מקום שיותר טובות עבורו ואף פירטה לי ,המעברים בגני חינוך מיוחד הרבה יותר מורכבים זה לא מעברים של גני חובה רגילים שזה הרבה יותר פשוט נאם יש לך איזה תפילה ,מנטרה ברכה שאת יכולה לברך שתעזוורא אדשמח לדעת חשבתי גם שהגננת הנוכחית תוותר עלינו בקלות וזה לא כך אם יש לך מה להוסיף אשמח בהמון תודה פרטית .

מאידך...תנסי לנגן להם על כך

שהמיזוג במסגרת הנכונה והמתאימה להתפתחותו של הילד היא זו שצריכה לעמוד בראש מעיינהם...! תסכימי עמם שיש יתרונות לכאן ולכאן..אך תלחצי לכיוון שאת מבקשת ('הפוך על הפוך' מנסיוני וגם מתקשור..היא הדרך הטובה לנצח מערכת כזו עליה אנו מדברים..) אם לא הבנת ותרצי אשמח להסביר... אגב הגישה היום בנושא לקויות למידה וכדומה, היא נסיון לשלב במערכת החינוכית הקיימת

pratit

New member
תודה לכל המגיבות היקרות

היתה לי שיחה מאד חשובה עם הגננת הקיימת והגענו לעמק השווה ולא היה מקום לדוןם במעבר מעבר לכך עוד שנה בלי נדר או שנתיים בני אמור להיות משולב בחינוך הרגיל בנתיים מכיניםם אותו לכך בגן הנוכחי תודה יקרות

יופי. תבקשי

בלב שהמסגרת תתאים לו ושהוא יעבור בה את ההתפתחויות המדוייקות לו. וזה ייקרה. היי שלמה עם זה וסימכי על הגננת. שתהיה שנה קלה וטובה!

למעלה