רוצה את דעתכם

n o g a m o o n

New member
רוצה את דעתכם ../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif

במשך כל העונה של הישרדות (ולא חשוב איזו עונה) אנשי ההפקה מראיינים את המשתתפים כל פעם מישהו אחר לבד בצד. האם לדעתכם ג'ף רואה משהו מזה בין התחרויות ומועצות השבט? האם הוא רואה משהו מכל מה שצילמו ולא רק ראיונות? האם בגלל שהוא רואה הוא יודע לשאול את האנשים הנכונים את השאלות המתאימות במועצתהשבט? מה דעתכם?

אני מאמינה שכן, או שהוא רואה או שמעדכנים

אותו. כי זה ממש נכון מה שאת כותבת, הוא שואל שאלות ממש ממוקדות ועינייניות.

omer719

New member
ברור שכן , אני כמעט בטוח .

הוא יודע מתי אנשים מדברים על פרישה , מי זה שנחשב הקול הקובע , ועוד כול מיני דברים שהם מדברים שם. לדעתי הוא יודע.

Confide In Adam

New member
הוא דווקא אמר

בכמה ראיונות שהוא לא יודע על מה השורדים מדברים בראיונות שלהם ומה קורה על האי (חוץ ממקרים יוצאי דופן, אני מניח) ושאת את כל השאלות הוא שואל בהתבסס על מה שהוא מרגיש ושומע מהשורדים עצמם כשהם באים למועצות.. אם זה נכון אז צריך לזכור גם שהרבה ממה שאנחנו רואים במועצות הם קטעים ערוכים ככה שאני מניח שיש הרבה פעמים שהוא לא סתם ככה שואל את האנשים הנכונים, אלא שואל אותם בהתבסס על תשובות של אנשים אחרים, או שהוא שואל את אותם אנשים את אותה השאלה..

TauraMan

New member
הגיוני..../images/Emo58.gif ל14

בפרק סיום ג'ף כל הזמן צחק על דרימס ומתישהו הוא מין שאל בייאוש 'תתארו לעצמכם לשבת שלוש שעות במועצות איתו'. אז כנראה שהם באמת מדברים על הכל ובסוף עורכים רק שאלות שהיו קריטיות לסיפור של אותו פרק...

D e l i l a h

New member
אני משערת שכן אבל

פעם אמרו לי לא זוכרת מי שהוא לאה שאול את השאלות לבד אלא כותבים לו אותן..

n o g a m o o n

New member
תודה לכם שעניתם

לא נראה לי שכותבים לו את השאלות, כי בסופו של דבר יש לו דיאלוג עם האנשים בשטח ולא כל הזמן יש לו אוזניה אם בכלל. אחרי שאראה גם את עונה 14 (שזוחלת כרגע בדרך אלי) אוכל ללכת ולחפש בחופשיות פרטים נוספים. הרבה תודה

למעלה