רוצה בנות?

חןשסק

New member
רוצה בנות?

רוצה מצוות!!!
ולמי שתהה מאיפה הבחור מוכר- זה יאיר אורבך, הוא היה באקדמיה לצחוק..

cobainos

New member
מכיר../images/Emo6.gif

באמת קטע ענק! ידידה דתייה שלי מהצבא שלחה לי את זה לפני שבוע וזה הרג אותי.

רגע רגע, ידידה דתייה ?

היא כבר גילחה ת'ראש ? וקוראים לה כנרת במקרה ? והכי חשוב....... למרות שאני אוהב דתיים אני חייב לדחוף ת'משפטים הבאים !!!!!!!! השמד כל חרד דרוס כל דוס אנוס את הבת של שומרת שבת לילה טוב ושבת שלום עליכם ועל כל עם ישראל !!!!!!!!!!!!!

avocumber

New member
אני מבקשת ממישהו למחוק את ההודעה.

אני, בכל מקרה, מתריעה על אפשרות שמישהו ייקח את הדברים האלה ברצינות ויתחיל לפעול בנדון. אח"כ אומרים לא ראינו, לא שמענו, לא ידענו, לא אמרו לנו, זה לא היה בחדשות ערוץ שתיים, אז לא חשבנו שזה באמת עלול לקרות. אל תבואו אליי בטענות!

הדברים נאמרו בהומור שחור ...את ממש לא מכירה

אותי ולפי התגובה שלך כנראה שזה איפשהו פגע בך ואני מצטער על כך ..... אני אוהב את הדת היהודית, אני מאמין באלוהים בדרכי שלי, אני אוהב את כל עם ישראל ומכבד הכי בעולם את חובשי הכיפות ו'כתומים' וכל המתיישבים למיניהם, אני מעריץ את המשמעת שלהם והרצון וההשקעה והאמונה... זה נאמר בשיא הציניות ואם עדיין אינך משוכנעת אז אני קורא ביחד איתך למחוק את ההודעה הקודמת שלי שלא יהיו אי הבנות לילה טוב..

avocumber

New member
לא הובנתי כראוי.

לא חשבתי שמישהו יחשוב שאני אכן חושבת שאנשים יתחילו להשמיד חרדים, לדרוס דוסים ולאנוס בנות של שומרות שבת בעקבות הודעה צינית בפורום ראשון לציון. ההומור שלי שוב הובן שלא כהלכה (אם כי אני לא בטוחה שבאמת כתוב בהלכה משהו על ההומור שלי...) אני מתנצלת אם נפגעת מהתגובה שלי, ואני קוראת ביחד איתך להשאיר את ההודעות של שנינו.

avocumber

New member
סליחה, כן... אבל אם הייתי רוצה להתנצל

הייתי מתנצלת על ההתנצלות שלי בעצמי. התכוונתי לכל מילה בה. ואיזו זכות יש לך להתנצל על משהו שלי? אתה כמו אהוד ברק שהתנצל על איך שמפלגת העבודה התייחסה למזרחיים לפני איזה שישים שנה... אולי הם התכוונו לזה? מה הוא מתנצל? הוא העלה את בן גוריון והחבר'ה בסיאנס וביקש את תמיכתם בהתנצלות הפומבית שלו? לא נראה לי... ואני די בטוחה שאתה לא התייעצת בי לפני שהתנצלת על התנצלותי; לא זכור לי אירוע כזה. אני מבקשת, על מנת למנוע מלחמת אחים, שתתנצל על התנצלותך על התנצלותי.

וואי את חזקה.. או קיי, אני מודיע קבל עם ועדה

שאני מתנצל בפני אבוקאמבר על ההתנצלות שלי על ההתנצלות של אבוקאמבר ! נ.ב מישהו הצליח לעקוב אחרי מסכת ההתנצלויות ? קיצר אחרי שהתנצלנו וסלחנו (אוי.. סליחה, אמרתי בשמך שסלחת, אולי המזרחיים לא סלחו למפלגת העבודה.. חח) ומה יש לך מאהוד ברק ומפלגת העבודה ? זה לא פאסה ? אנחנו פה מדברים אם כבר על רחבעם זאבי, ברוך מרזל, אריה אלדד .. ומפלגת חירות האגדית. קיצצצצ מקווה שאת מרוצה ......... :)

avocumber

New member
מסתבר שאני בעצמי לא עקבתי...

מי זה ה"אנחנו" האלה שמדברים "על רחבעם זאבי, ברוך מרזל, אריה אלדד.. ומפלגת חירות האגדית"? ומה בכלל המשמעות של שתי הנקודות האלה פתאום באמצע? אני חושבת שאתה לא באמת מקווה שאני מרוצה. דבר ראשון, כי זה ישים קץ לתכתובת שלנו. דבר שני, כי אם באמת היית מקווה שאני מרוצה, היית עושה דברים שמובילים לכיוון הזה; ומה שאתה עושה בהודעה הזאת לא כ"כ נראה כמו התאמצות לכיוון הזה, אלא יותר לכיוון ה"בואי נמשוך את השרשור הזה עוד קצת ונראה מה קורה".

למעלה