רוצה ברשותכם לפתוח שרשור

רוצה ברשותכם לפתוח שרשור

היכרות אנשיי הפורום!!!! אני אתחיל: שמי ליאת בת 23 מחולון, מחפשת עבודה תחביביי: כותבת שירים, מציירת לפעמים, אוהבת מוזיקה טובה, אתם מבינים כבר של מי
אוהבת סרטי אסונות ואימה, וסרטים רומנטיים גם
אוהבת לעזור, נפגעת בקלות
שונאת שקרנים וצבועים. שומעת גם את המוסיקה של עוזי חיטמן ז"ל,:( חובבת פוקימון מושבעת, לא טיפוס קנאי, אבל לפעמים רק לפעמים מקנאה אך זה עובר לי מהר. מצטדקת כל הזמן (וזה לא טוב) והחלום שלי: ללמוד לפתח את כתיבת שיריי ומן הסתם שהם יהיו ברמה שאפשר יהיה לפרסם אותם, להלחין אותם זאת אומרת. עכשיו אתם יאללה חיחיחי

shai lior

New member
../images/Emo140.gif

אני שי ליאור מאביאל בת 13.5. התחביבים שלי הם לשיר (בערבי שירה וכאלה) לנגן בגיטרה, לקרוא, לבלות, להיות על המחשב, אממ זהו נראה לי. אני מתה אבל מתה על אמנים ישראלים וכול מה שקשור במוזיקה ישראלית (חוץ ממזרחי=]) אני שונאת עצלנים אגואיסטים, קמצנים, שקרנים וזהו. החלום שלי: לא להיות בישראל =] זהו אזז.. יוםם טובבב

רעיון מעולה ../images/Emo45.gif

אני צפניה, בן 24 פלוס מרמת גן. סטודנט למשפטים באוני' ת"א. אוהב את כ-ל סוגי המוזיקה (אתם יודעים פרט לרוק כבד ושות') ובמיוחד אוהב לגלות אמנים חדשים ולא מוכרים

אוקיי... קצת על עצמי!!

קוראים לי עדי ואני בת 16 מחולון. אני אוהבת מוסיקה ולשיר והייתי רוצה להיות זמרת. חוץ מזה אני אוהבת לכתוב. אני רגשנית ולפי מה שאחרים אומרים אני מושגעת. אמ... לא יודעת מה עוד אפשר לומר... טובבב צ'אווו

למעלה