רוצה ג´ובניק קל"ב

רוצה ג´ובניק קל"ב

כשהייתי בשמינית קיבלתי בזמנו זימונים לחמ"ן טלפיות, שנה שעברה הייתי עתודאי בהנדסת מחשבים ועכשיו עזבתי את זה אחרי שעשיתי טירונות 02 ואני רוצה למצוא משהו עם קלאסה בצבא...משהו קל"ב שעות טובות...יש למישהו רעיונות? יש לי גם בעיה אחרת והיא שהפרופיל שלי הוא 97 למרות שאני יכול להוריד אותו על משקפיים ובטירונות שלחו אותי לקב"נית על "נטיות להתאבדות" אבל שיכנעתי אותה שאני שפוי...זה יעזור לי לקבל מה שאני רוצה? ולא אין לי שום מוטיבציה ואם אתם הייתם עושים טירונות 02 גם לכם לא היה :))) אני רוצה לעשות צבא כדי שיהיה לי מה לעשות 3 שנים כי ניסיתי אוניברסיטה ולא הלך לי כרגע...

fireman

New member
אז ככה

תראה ידידי, אני רואה שהחלטת לשחק יותר מידי עם עצמך בצבא. ובכן ביקור אצל קב"ן יכול לסבך אותך כל החיים אבל יכול להיות גם אחד הדברים הטויבים ביותר שקרו לך. אם עשית טירונות 02 אני מבטיח לך שלא תיהיה חייל בחרוב גם אם יתנו לך פרופיל 400 אלא אם יחליטו לשלוח אותך לטירונות חוזרת אבל הסיכויים קלושים אם אתה נוטה לכיוון של הורדת פרופיל דיברת על 2 שיטות אפשריות: בעיות רפואיות או ביקור אצל קצין בריאות הנפש. אפשרות שלישית שאיננה כרוחה בהורדת פרופיל הוא ביקור אצל משקית ת"ש וזאת בתנאי שבאמת ישנן בעיות ת"ש קודם כל תלך על האפשרות הרפואית, אבל תדע מראש, פרופיל רפואי לא יקנה לך קל"ב זה שאתה לא רואה טוב לא אומר שאתה צריך להיות ליד הבית ולצאת כל יום הביתה. אתה צריך להצדיק את זה שאתה צריך להיות בבית ולכן בשביל קל"ב רבים פונים לקב"ן. היות ואני לא רוצה לעורר מהומות כאן בפורום או לעורר זעם של אנשים שיחשבו אולי שאני מעודד השתמטות חס וחלילה או משהו כזה אני אצור איתך קשר דרך האי מייל תשלח לי את כתובת האי מייל שלך לכתובת [email protected] בהצלחה

למעלה