רוצה גם לעדכן..

sivsiv2016

New member
רוצה גם לעדכן..

שבוע 14 וחצי, אתמול עשינו סקירת מערכות ראשונה... ראינו אותה.:) הכל תקין ברוך השם.
אני כל כך נרגשת .
מתפללת שימשיך כך :) מסתכלת בתמונות ובוידאו שלה כל הזמן...

אני קצת בהלם מכל מיני הערות של אחיות בקופ"ח שאני נתקלת בהן..."את בת 39? באמת טוב שנזכרת!!.." " מה, הצלחת להיקלט ספונטני..?".. "בטח עשית הרבה טיפולים עד עכשיו.."
אני מהנהנת להן באפטיות וקצת בשוק.. שיחשבו מה שהן רוצות.. קצת מפתיע אותי שאנשים שעוסקים ברפואה יכולים להיות כאלה חסרי אינטילגנציה רגשית.
אבל כמו שאתן יודעות.. הכל חדש לי...
אבל מה אכפת לי מהן? :) העיקר שהיא בסדר שם בבטן ....:)

חדשות טובות ומשמחות

שרק תמשיכו ככה, את והעוברית.
(ועל האחיות הייתי משחיזה לשוני אם הייתי שם איתך...)

sivsiv2016

New member
תודה מקסימה

לשירותך תמיד

אני עדין המומה מהאחיות הפוסטמות, שלא לדבר על כמה המחשבות שלהן מטומטמות, חשוכות, נבערות ולא מקצועיות (אפילו טכנית, כל כך הרבה נשים הרות באופן טבעי, חלק גם ללא הפלות בדרך גם סביב גיל 40).
אם זה בסדר לך ככה, תמשיכי להנהן. אם מתחשק לך, מותר לך גם לענות, מה שנכון עבורך...

ספרקית

New member
אני שמחה לקרוא על הבדיקה התקינה

מאחלת לך שגם כל שאר הבדיקות יעברו בדיוק כך

מעצבן מאוד לקרוא על הערות האחיות
חוסר רגישות של אנשים בתחום תמיד מרתיח אותי.

Halfwaythere

New member
איזה כיף לשמוע!

וחבל שהאחיות צריכות להעכיר קצת את האווירה. מדהים כמה חסרי טאקט ושכל אנשים יכולים להיות. וגם אני בסיטואציות שהיו לי עם רופאים ואחיות מטומטמים שתקתי רוב הזמן אבל צריך יום אחד לאסוף את כל האמרות המפגרות שנאמרות לנשים פה, וגם שאנשים כל כל חסרי רגישות לא יעבדו בטיפול באנשים.

shira3121

New member
איזה כיף

ולגבי האחיות אני הייתי סותמת להן את הפה על ידי כך שהייתי מספרת את ההיסטוריה הרפואית שלי שילמדו לא להיות כאלו מפגרות

שירהד1

Member
מנהל
יופי! המשך בשורות טובות!

מודה שמעולם לא נתקלתי באימרות מוזרות וחסרות טקט שכאלו מצד כל מי שטיפל בי אי פעם. כן שאלו אם ההריונות ספונטאניים, אבל זה לא היה בקטע רכילותי, אלא תמיד היה בהקשר של תשאול ההסטוריה המיילדותית.

שימשיך בטוב:)
שירה.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

חדשות טובות!

שימשיך ברגוע

מפריע לקרוא על ההערות של האחיות, במיוחד לאור זה שגם אני אחות וכמובן בקטע מקצועי אנחנו נוטות להאשים את הרופאים בחוסר אינטליגנציה רגשית כחלק מהמקצוע... המממ.... אין אייקון של תפוז עצבני מנסה לעשות יוגה כדי להרגע???!

sivsiv2016

New member

מצחיקה..אייקון של תפוז עושה יוגה , אני צוחקת פה בקול ...
אני חושבת שמעבר להגדרת התפקיד של מישהו , יש לנו מנטליות תרבותית כזאת בישראל שהיא "אובר התערבותית" . יש בזה אלמנטים חיוביים של משפחתיות ודאגה ויש לזה דברים מעצבנים כמו אנשים שדוחפים את האף לאן שלא צריך.. הם שוכחים את תפקידם ופשוט מתנהגים כמו שהם עצמם. והם עצמם כנראה לא שופעי טאקט ולפעמים שכל..בגלל זה אני משתדלת להתעלם מכל מיני אנשים בורים ונחמדה אליהם רק כדי שלא יכאיבו לי או יעכבו אותי.
לגבי רופאים... אני תמיד מופתעת אם רופא נחמד. בגלל זה אין לי שום אכזבות מרופאים.. פשוט אין ציפיות. מדברת איתם קצר ורשמי. ומתפללת שיהיו מקצועיים לפחות.
למרות שרופאת הנשים שלי מדהימה לגמרי. גם אנושית וחיובית מאוד וגם נחשבת מומחית ומבוקשת.
טוב חפרתי...
:)
אני בטוחה שאת אחות נהדרת.

למעלה