רוצה המלצות לסרטי..

Hangman Jury 87

New member
רוצה המלצות לסרטי..

אימה וקומדיה ביחד... אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר. לפני כמה שבועות ראיתי את הסרט "מועדון האימה", זה סרט על איזה אי שיש שם מסיבות ביקיני, אלכוהול מלא בחורות ופתאום מגיע רוצח ומתחיל לעשות שם טרור, למרות הרוצח זה משלב בין קומדיה לאימה... לא יודע מה איתכם אבל אני ממש אהבתי את הסרט, ואתמול ראיתי את הסרט "מת על המתים" זה גם קומדיה וגם אימה.. עם זומבים, למרות ש"מועדון האימה" היה יותר יפה גם הסרט הזה יפה. רציתי לשאול אם אתם מכירים עוד סרטים בסגנון הזה כי התחלתי לאהוב סרטים בסגנון. מכירים סרטים כאלה?

nati 911

New member
יש את "club dread"

בעיברית זה "קלאב מת"
חובה לראות!!! ויש את "אני יודע מה עשית בשישי האחרון" שזה פארודיה על הסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" (מן הסתם).

Winston Red

New member
club dread...

הסרט הכי סתום שראיתי בחיים שלי....זה לא מפחיד זה סתם יצור!

Hangman Jury 87

New member
אוקיי

club dread זה לא במקרה "מועדון האימה"? זה הסרט הזה שיש שם מסיבות ביקיני ואלכוהול ואנשים משוגעים... בהודעה שלי אמרתי שראיתי אותו ואני דווקא אהבתי אותו, רק חבל שהוא לא התפרסם ממש, לא רק שלא היה אותו בקולנוע אין אותו גם בדי וי די. "אני יודע מה עשית בשישי האחרון" ראיתי וזה חביב לא יותר. תודה בכל מקרה אם למישהו יש עוד איזה סרט בסגנון הוא מוזמן לאמר את שם הסרט

nati 911

New member
ראיתי את זה בספריות הוידאו בשם...

"קלאב מת" יש מצב שאנחנו לא מדברים על אותו סרט... למרות שמה שתיארת אכן קורה בסרט הזה. משחקת שם אחת התאומות מהסידרה "תיכון סוויט וואלי"? אם כן, אז אנחנו מדברים על אותו סרט.

milkshakit

New member
לדעתי ../images/Emo85.gif

כמו שאמרו למעלה, סדרת מת לצעוק שולטת!
עכשיו, יש גם את "מוות אכזרי" - הראשון היה קצת מפחיד (לפחות בשבילי), אבל השניים האחרים היו ממש מצחיקים, במיוחד השלישי.

למעלה