רוצה המלצות

mobyboy

New member
רוצה המלצות

כל מה שיש בחנויות בגדים בתל אביב משעמם מאד ! חוצלות טריקו בנאליות רציתי המלצה על חנות מגניבה עם חולצות מעיינות לבנים. לא לייקה צבועניות שלובשים במועדונים אשמח להמלצות תודה

ובטאגליינס הצצת? ../images/Emo4.gif

יש שם שרשור חנויות שווות. גם לבנים וגם לבנות.

מקפיצה

נצל"ש - תעזרו לי!!

צבע ורוד לשיער, איפה בדיוק (כתובת..) ואם אתם יודעים כמה עולה זה יעזור.. טנקס..

Just Angel

New member
מה שיש בתומר זה שטיפה

צבע יש אצל דנה-אם אני לא טועה גם אצלה זה עולה 50.הצבע אצלה הוא של מאניק פאניק-חברה מעולה.

זה גם שטיפה...

של מאניק פאניק זה גם שטיפה... הם אמורים להיות טיפה יותר עמידים משל חברות אחרות אבל כתוב באתר שלהם בבירור- זה שטיפה...

צבע ורוד?

אני יודעת שיש בסופר פארם ובחנויות כאלה, קניתי שם פעם כחול. את מתכוונת לצבע שמחזיק, נכון?

כן, אני לא חושבת שיש שם.

כי בסופר פארם ובמקומות שיש בהם צבע כחול אין צבעים כמו ורוד, כחול נחשב לצבע "נורמלי" יחסית.

¥EleVatioN¥

New member
ראיתי פעם באיזה..../images/Emo129.gif

מספרה איי שם ברחבי דיזינגוף. לא זוכרת כתובת מדוייקת

moe7

New member
כמעט בכל מספרה מאופסנים צבעים כורוד

, כחול וירוק. הספרים שצבעו לי את השיער באחד מהגוונים, דווקא די התלהבו מהבקשה (טוב, לא ייה זה ניחוש פרוע לומר שלא רבים הם המטורפים שמבקשים צבע אקסטרימי, על כל השיער + התהליך עולה כמה מאות שקלים, בין 200 ל 400, למרות שעלולים לדרוש יותר. אפשר פשוט לסרב בנימוס). התהליך כולל חימצון (שיקח יותר זמן ככל שהשיער כהה יותר וככל שהספר עירני פחות, בין 40 דקות לשלוש שעות) ואחר כך מריחת הגוון המבוקש ושטיפתו במים. לרוב בסופו יגיע גם פן, שישווה לשיער מראה פאתי (דהיינו- ישר לחלוטין ומבריק. לאחר כשבוע, ללא חפיפה, יגלה השיער סימני התאוששות). גם אם תחמצנו לבד ותקנו מצבעי תומר או מאניק פאניק, תצטרכו להמעיט בחפיפות, הצבע מאוד רגיש לשמפו. הצבעים של תומר מחזיקים מעמד שבועות בודדים, כ3 חפיפות ולמרות שנדמה לי שניסיתי את אחד ירוקים אצל הספרית שלי, אני משתוקקת לנסות מצבעי מאניק פאניק, ברגע שאשתחרר מהצבע השחור.

הבעיה היא

שאני גרה באיזה חור ואצל הספרים שלנו יש רק אדום או כחול. אני לא עושה לבד בבית, אני הולכת למישהו שעובד בבית, העבודה שלו מדהימה, בגלל זה אני רוצה דווקא אצלו.

ToryMaster

New member
זה לא יקרה ../images/Emo6.gif

הדרך היחידה להשתחרר מהשחור זה לחמצן מעליו/להסתפר/לחכות ממש הרבה זמן עד שהשיער צומח לבד וכל השחור נושר.

ToryMaster

New member
צבע או שטיפה?

כמה זמן עבר? איזה שיער היה לך קודם? צבעת בבית או במספרה?

צבע..במספרה...

האמת שירד לי ממש מהר...כי היה לי 3 ימים שהייתי ממש ממש חולה עם מלא חום אז התקלחתי איזה 3 פעמיים ביום כדי להוריד את החום אז זה דיי השפיע על הצבע...אבל בכל זאת..גם אם לא הייתי עושה את זה הוא היה יורד...והיה לי חום בהיר..

coullette

New member
יש לי שאלה בקשר לצבעי שיער

השיער שלי הוא בצבע חום ורציתי לדעת אם אני קונה שטיפה כחולה אז אני אהיה חייבת לחמצן את השיער כדי שמשהו מהצבע יתפוס או שאני אוכל לצבוע בלי קודם לחמצן? כי פשוט מצד אחד אני מאוד לא רוצה לחמצן את השיער ומצד שני אני רוצה שהצבע יתפוס.

למעלה