רוצה טיפים לסדר היום בעבודה מהבית

English

New member
רוצה טיפים לסדר היום בעבודה מהבית

אני עובדת מהבית רק כמה חודשים אחרי שנים ארוכות כשכירה. מאד נהנית מהיתרונות אבל עדיין מתקשה לאסוף את עצמי ולהתארגן עד ייעול של עבודתי. למשל בנושא הארוחות. אם קודם היו לי ארוחות מסודרות בשעות קבועות בעבודה, היום אני זו שמחליטה מה ומתי ושמתי לב שקשה לי עם הקרבה היתרה למקרר מצד אחד, עם החסרון של אוכל מבושל מצד שני. כשיש הזמנות של לקוחות אני מתעסקת איתן אבל כשאין, אני אמורה לשפץ את האתר שלנו, לעדכן מוצרים ומחירים וכו'. אבל בגלל שזה רק תלוי ביזמה שלי אני איכשהו יותר מתמרחת ופחות עושה. היות והכל באינטרנט אז נורא קל לפזול הצידה ולגלוש באופן חופשי. אני לא חושבת שלהשאר בבגדי בית בבוקר היא הבעיה. אשמח לקבל עצות מנסיונכם: איך מארגנים סדר יום, איך לא נופלים למלכודות של עבודות בית וסופר אלא מתרכזים בעבודה, בקיצור - איך לומדים להיות עצמאי (ומפנימים ומיישמים).

לדעתי../images/Emo13.gif

הכי חשוב זה לקבוע לעצמך לו"ז ,אפילו לכתוב אותו (כמו
) ... ולנסות להיצמד אליו ככל האפשר , נסי לקבוע לו"ז שתוכלי לעמוד בו, ושיתאים לאופי של הבית שלך.

שש שבע

New member
מלכודת של עבודות בית

מחליטים שעד שעה 9 נניח מתעסקים בעבודות בית וזהו, מ - 9 עד אחת עובדים ולא מענין כלום, אחר כל להכין ארוחה, וכן הלאה. מחליטים על סדר יום ולא זזים ממנו. אני למשל קניתי לי את כל מכשירי החשמל שאפשר, אני שמה כלים במדיח, וכביסה במכונה, ובמיבש, וכשכל אלה עובדים אני גם הולכת לעבוד.

למעלה