רוצה כבר להכיר מישהי נורמלית!!

רוצה כבר להכיר מישהי נורמלית!!

למה אתן הבנות משחקות אותה קשה להשגה? אני באמת לא בחור של משחקים ואני בחור שבאמת מחפש קשר רציני אבל אתן משחקות אותה קשה להשגה, לא מתקשרת תתקשר איתה באמת שנשברתי ממכן אין לי כוח כבר דיייי זהו רציתי להוציא את זה איפה שהוא:)

חחח

מצטערת שצחקתי אבל זה בדיוק מה שאני מרגישה רק תחליף את המישהי במישהו! גם אתם עושים בדיוק אותו דבר!!! כנראה שזה הטבע של האדם!!!

ilana4ka

New member
חחח פיפל

מה שנכון נכון...בנים יכולים להיות ממש שיט בקטעים האלה....ואם כבר נמאס ממישו אז זה מכם! אבל גם לבנות יש קטעים.. אניוויז, אין מה לעשות, ככה זה.

flowers girl

New member
חחח גם לבנים זה ככה../images/Emo4.gif

טוב, מה אתה רוצה... שנראה את כל האהבה שלנו אליכם ככה, OUT OPEN
אנחנו לא יכולות לקחת ככה את הסיכון

ilana4ka

New member
אגב

בלי בולשיט פליז..כי אם בת ישירה איתכם, וישר מפגינה שהבחור מוצא חן בעינייה, הוא יורד ממנה...אין התלהבות יותר...ככה שבלי תלונות פליז.

Anna Karenina

New member
אילנה בובה..

את יודעת היטב, שהישירות שלי רק הצליחה, עד כה, נכון...!?
אני בעד הדרך הישירה, ומי שלא טוב לא, שילך לחפש איזו חננה במקום אחר. אני, כשאני רוצה מישהו, אני פשוט אזרוק לו את זה בפנים. וגם אילנה.

ilana4ka

New member
יו גו גירל!

מה שנכון נכון:) אם אני רוצה מישו, אני מתחילה איתו וסה טו. בלי שום פוזות של ילדות קטנות. תני חיבוק נועה
חח:)

Anna Karenina

New member
../images/Emo24.gif

אחחח, מה הייתי עושה בלעדייך, אהה...?? אמרתי לך שהייתי במועדון שולט השבוע..?? אני אומרת לך, רק אנשים יפים יש שם, באזור השרון..

סופה 20

New member
תודה :)...

שאת אומרת שאני איש יפה :) ...... וחוץ מזה! בואו לצ'ט....תעוררו אותי קצת אחרי יומיים שלא הייתי בבית..

Anna Karenina

New member
אההמ..בהחלט יכול להיות. ../images/Emo9.gif

אני נתקלתי בכמה אנשים מדהימים למדי...

ilana4ka

New member
נועההההההה

את פשוט חוצפנית! למה לא קראת לי לבוא איתך למועדון? אגב, קצת דיטיילס באייסי או בפל לא יזיקו! איך היה שם? ואיזה מועדון זה היה?:)

Anna Karenina

New member
הייתי בסופ"ש אצל חברה שלי בנתניה..

לא בדקתי לגבי מקום נוסף עבורך...
היה משעשע, בהחלט.

ilana4ka

New member
חחח להתחתן

תראה אני לא רגילה להתחתן עם כל מי שאני מתחילה איתו.. אבל הפעם האחרונה שהתחלתי עם מישו הייתה לפני חודשיים....ומאז רק התחילו איתי חח... אבל דונט וורי, אם אני רוצה מישו, הוא יידע מזה:)

free soul

New member
אל תדאג, היא תבוא

בנות אוהבות לקבל תשומת לב, יחס, חיזור..

../images/Emo66.gifרוב הבנות גם חושבות כמוך..

גם הבנים משחקים אותה קשים להשגה וגם הבנות... יש בנים שהם לא רציניים וכנ"ל לגביי בנות אבל בסוף תראה שהכל יסתדר לטובה!!!

למעלה