רוצה ככ להגיב....

רוצה ככ להגיב....

אבל המחשב בימים אלה יותר משוגע ממני.. כך ש.... אני אשתמש במייל. ככה לפחות לא צריכה להיות באינטרנט הרבה. אז Mאיה, רחלי, נטע.. אני אכתוב לכם בקרוב מאוד. אם המחשב לא ייפול טוטאלי <או שאני אבעט בו> ולכל מי שארצה להגיב, אך לא תהיה לי אפשרות..... סליחה..... וכל מי שכן תהיה לי אפשרות.. סליחה..:) אני פשוט לא אוהבת להגיב בפורום יותר מדי כאשר אני לא בטוחה אם אוכל להגיב שנית. מלחיץ אותי מדי.. שלכם, שני

ורק תדעו, שעם שליחת ההודעה

הקודמת, בסופו של התהליך, המחשב שוב קרס. רק רציתי לצעוק עליו שוב לפניכם! <והיי אורן> מחשב חוצפן! שני.

אז לשלוח לך מייל או לא?

רציתי לשלוח לך מייל אבל לאור מה שאת כותבת כאן, אני לא בטוחה שהוא יגיע...

קיפודה-יקרה

אני לא יודעת מה הבעיה במחשב, אבל אני מבינה שהוא כן נדלק וכן אפשר להכנס ולי היו בעיות בעבר ומאז שאני מוחקת כל שבוע את ה- זיכרון הזמני וההיסטורי ותמונות מיותרות , וקוקיז הכל נראה טוב יותר. תנסי (וזה לא מזיק), למחוק אותם תלחצי על המחשב שלי, לוח בקרה, אופציות אינטרנט,תמחקי קבצים זמנים ותסמני וי, שם בחלון שנפתח גם קבצים שמכילים תןכן שהמודם סגור(היה לי בגלל תפוז הרבה בעיות שם). ותמחקי היסטורי תקטיני זיכרון למספר ימים מוגבל של שמירה...... אחרי הכל כשהמודם סגור , תעשי בדיקת נתנונים ואיחוי דיסק ולא לגעת במחשב בזמן איחוי הדיסק. לוחצים על המחשב שלי, בכונן סי, חוצים עם העכבר על לחצן ימני , בוחרים מאפיינים, למעלה בוחרים לשונית כלים, (אל תעשי דיסק גיבוי תתעלמי מזה), תבחרי באופציה של בדיקת נתונים.....ותסמני לו שיתקן טעויות לבד....ואחרי הכל תבחרי שם באופציה של איחוי דיסק....זה יקח זמן אבל אח"כ המחשב בובה. רחל-נשמה

Mאיה

New member
שני-תהההה

התגעגעתי ותהיתי היכן את... צפי לטלפון בקרוב... אוהבת וחושבת עלייך, Mאיה.

למעלה