רוצה לאחל לכולכן/ם

me too

New member
רוצה לאחל לכולכן/ם

חג פסח שמח.

תנוחו, תבלו ותהנו

שהאביב יביא איתו רק דברים טובים

Mottek

New member

אני באמצע בישולים עד למעל הראש. שיהיה לכם חג שמח וטעים!

חג שמח לכולללללם

אני כ״כ עמוסה בשבועותה אחרונים שאני רמגישה דווקא שנכנסתי לעבדות.
מי ייתן ופסח יביא איתו חירות ובעיקר הרבה הרבה בריאות ליקירי!!!

חג אביב שמח

אצלנו הסדר היה מאוד מצחיק.
עשינו 2 המשפחות ביחד, מאוד חששנו שיעלו את עניין הרילוקיישן כי העדפנו לא לספר לסבתא של הבעל עד שזה לא רשמי... אז היינו די במתח מזה אבל זה עבר בשלום ובלי משפטים של רגשות אשמה כמו "אולי זה הסדר האחרון של כולנו ביחד"
.

חג פסח שמח והלוואי וכולנו נחגוג בשמחה ובהנאה את החג גם בשנה הבאה

forglemmigej

New member
חחחחחג אביב מדהים וקסום לכוווולם

היה כל כך נחמד אתמול, היו בני משפחה אהובים ביותר והאיש שפעם ראשונה נחשף לחג הזה *עד היום זה לא היה בראש שלי לחגוג* היה פשוט מכושף מכל המכות שההוא שמה למעלה הפיל על המצרים המסכנים , באמת כשמקשיבים לזה מהצד אנחנו נשמעים כעם נקמני ביותר, לא אנחנו אלא ההוא..עד שהגענו לקטע של המצה שהובאה תחת כבוד מישראל וזה היה נראה לו כמציות שבדיות ובאמת כשמסתכלים טוב על זה זה כך וגם אותו הטעם החלול והקרטוני , אבל אם מעמיסים על זה חמאה דנית וגבינה צהובה kong hans או danbo החיים משתנים ברגע וגם הטעם . התפריט היה אקלקטי למדי : לזנית פטריות בשמנת מתוקה, מרק ירקות , דג סלמון מגרינלנד (אין על הסלמונים הגרינלנדים בכל העולם, פשוט אין משהו שמה במים מפיל אותך מנגיסה ראשונה), בתנור עם טיפה ירקות מסביב ועל זה זלוף יין יבש.
היות שלא היתה לנו הגדה אז מישהו הסביר מה קרה לפני שלושת אלפים שנה אבל כל הזמן עשינו לו פורווארד ובחצות הלכנו שתויים וטובי לב למיטה לא לפני שראיתי איך רבים מחברי בפייס העלו את התמונות של הסדר שלהם ,מי אלטרנטיבי ומי כהלכתו ומה שרואים בעיקר בתמונות בנוסף לשולחנות היפים עם הארוחות הטעימות, זה איך כל ראש נעוץ בסמרטפון כדי לשלוח עוד הודעה בוואטסאפ , מעולם לא נפגשתי בתופעה המזעזעת והממכרת הזאת מה נסגר זה פשוט נורא מה כבר יקרה אם לא תדוחו כל שניה מה אתם עושים . אני בכלל יש לי טלפון טיפש.
ועוד דבר פתאום תפסתי מה זו הסטוריה בזמן ההזברים על הסדר פתאום הזוגי אומר פעם הגרמנים כבשו אותנו זה היה ב10 לאפריל או 9 בהתחלה היו מציינים את היום הזה ומדליקים נר נשמה, בנתיים האנשים מהתקופה ההיא הלכו לעולמם והיום אף אחד כמעט לא מציין את התקופה ההיא אבל, אנחנו היהודים זוכרים גם זוכרים מה קרה לפני אלפי שנים וחייבים לציין את זה מה יקרה אם באמת נניח לעבר ונתחיל לחיות בצורה נורמלית ושלווה.

noaronen1

New member
חג פסח שמח ופורח לכולם!!!

איזה עמוס היה, לא הספקתי לגעת במחשב.
החברה של הבת הגיעה בשבת בצהריים ומאז אנחנו סביבה, סביב הקניות, הבישולים ו...
בקיצור, כל שנה אני עומדת במטבח ואומרת למה??? למה???? ואז אני נזכרת, שזה חשוב לי לשתף את הילדים במסורת של חג הפסח, זה חשוב לי. ואז אני ממשיכה להינות מהקניות והבישולים ושוכחת מהיתר.

למעלה