שלום לכולם, הילד בן 3.3 ואנו בדיאטה בערך 9 חודשים. הוא מקבל אומגה, מולטיויטמינים, אבץ ופרוביאוטיקה. מה שלי מאוד מוזר שכל פעם שהוא רואה מלח, הוא מבקש לאכול אותו. למה? תודה יום טוב לכולנו
שעה 8 בערב בערך. מה שכן, הוא יותר רגועה בזמן אחרון, אך אני קושרת את זה שסוף סוף אין לנו קנדידה (אחרי טיפול הומאופתי). בתקופה אחרונה הוא בוהה יותר. מבחינה קונניטיבית מתקדם יפה כל הזמןץ עדיין יש המון גריה ויזואלית
בהיה היא לא סימן להתקדמות. חיפוש אחרי מלח יכול להיות ממחסור במינרלים (ביחוד אבץ אבל יתכן גם מינרלים אחרים) מחסור במלח, ובעיות באדרנל. בעיות באדרנל היו אמורות ליצור בעיות של חוסר אנרגטיות. אם אפשר כדאי מאד לבצע בדיקה של אדרנל ופנל מלא של תירואיד בקופת חולים. כדאי לעשות בדיקות מינרלים בשיער ובדם במעבדה בארצות הברית כמו GPL.
לחפצים בבית או אם הוא עייף הוא יכול לרוץ לאורך ארונות ולהסתכל מהצד. זה שהוא בוה - הוא לא עשה את זה בכלל, אבל לפעמים בזמן האחרון הוא יכול לכמה דקות "להכנס לעצמו".אבל אם אני קוראת לו, הוא מיד יוצא מזה. תודה על תשובות
יכולה להיות בעיות של מיקוד ראיה. סוגים מסוימים של הפרעות נוירולוגיות שמאד נפוצות בקרב ילדי ספקטרום גורמות לחוסר יכולת להתמקד. במקרה כזה יותר קל להסתכל על דברים מצידי העייינים. לילדים כאלה יכול להיות קשר עין טוב אבל הסביבה חושבת שאין להם בגלל שהם מסתכלים מזווית העין. יש מקרים שמדובר בהרעלת מתכות כבדות וקילציה יכולה לעזור. במקרים אחרים תרפיה מתאימה יכולה לעזור. http://en.wikipedia.org/wiki/Behavioral_optometry