רוצה לאמץ אבל לא יודעת מה

adoshe

New member
רוצה לאמץ אבל לא יודעת מה

היי יש לי תאומים בני שנה ו5 חודשים הם נורא אוהבים בעלי חיים לקחנו אותם לספארי לגני חיות פינות ליטוף וכדו" .......
רציתי לאמץ בעל חיים שלא מסוכן לתינוקות ושלא זקוק לטיפול מסיבי ...
יש לנו מרפסת שמש ענקית בקומה 2 ...
בעלי מוכן לאמץ אבל לא כלב ולא חתול אין לו בעיה עם משהו שאמור להיות בתוך כלוב גדול ושיוכל להיסתובב חופשי במרפסת .. בעלי עובד שעות נוספות ואין לנו דרך להוציא לקקי ופיפי לטיול ...
חשבנו על משהו קטן וחמוד שנעשה לו פינת חי במרפסת שתיהיה כולו שלו ....עכשיו השאלה היא מה אפשרי להביא שלא יפגע בתינוקות משהו חמוד קטן ועדין .. כמובן שאני ישגיח כשהיו בקירבתו ... חשבנו להביא ארנבים ולעשות להם ממש בית חמוד אבל רציתי לדעת האם זה מומלץ ?.. או שאתם ממליצים על משהו אחר תודה מראש

שלום.

קודם כל, שמתי לב שבמשפט הפתיחה שלך ציינת שהתאומים הם שנורא אוהבים בעלי חיים.
חשוב לדעת שלא מביאים חיה הביתה "בשביל הילדים" ולא בשביל לרצות אותם.
האהבה הזו יכולה להיות חולפת וההתלהבות גם כן, ומי שתצטרך לשלם על ההזנחה ועל קלות הדעת זו החיה שתביאו הביתה.
גם אם זו חיה שאינה זקוקה לטיפול מסיבי, כמו שאמרת, כל חיה עדיין צריכה לקבל יחס חם ואוהב ושידאגו לצרכיה.
לכן חשבו שוב אם הילדים הם המניע היחידי להביא חיה הביתה.

בכל מקרה, כלב הוא באמת חיה שזקוקה לטיפול מסיבי ולכן הוא יורד מהרשימה.
אבל מה באשר לחתולים? הייתי רוצה לדעת מדוע בעלך מתנגד, אולי יש לו רושם מוטעה מהחיה הזו שאפשר לתקן.
כנראה שמה שאתם מחפשים זו חיה בטווח המכרסמים או הזוחלים, וזהו לא משהו שאני מבינה בו. לכן אני ממליצה לך לפנות לפורום מכרסמים וארנבונים ופורום חמוסים.
כמו כן, את יכולה גם להתייעץ בפורום כלבים, פורום חתולים, או פורום רפואת חיות מחמד.
בהצלחה

למעלה