רוצה- לא רוצה

נגה אר

New member
רוצה- לא רוצה ../images/Emo4.gif

התינוק שלי בן חצי שנה, כבר כחודש שאוכל מוצקים, פירות וירקות. הראה את כל הסימנים ונתן את כל הרמזים האפשריים. בתקופה האחרונה, כשהתחלנו לשלב טעמים, מגלה חוסר סבלנות לאוכל, למרות שממש משתגע כשרואה אותנו אוכלים או כשרואה אוכל בכלל. אני מנסה לוודא שיהיה רעב, אך לא יותר מדי, מושיבה אותו בטרמפולינה אבל מוכן לאכול בקושי כמה חצאי כפיות ויושב בחוסר שקט, כאילו רוצה לשחק כל הזמן. לא הייתי רוצה שיאבד עניין באוכל רק משום שלא הבנתי אותו כראוי... אשמח להצעות. תודה

רוצה-לא רוצה

אולי התחלתם מוקדם ומהר מדי? (לא קובעת אלא יותר שואלת) נסי לחזור מעט אחורה ולחשוף אותו למזונות הראשוניים. נסי להציע פרי בודד או ירק בודד ושילובים בסיסיים והתחלתיים. הושיבי אותו כאשר הוא אינו רעב במיוחד אך גם לא לאחר אורחה. לאט לאט הוא יתחיל לאכול מוצקים, אל דאגה בהצלחה

נגה אר

New member
תודה לך

חשבתי על זה היום הוא באמת אכל ירק בודד. יצא שאכל כשתי כפות של אבוקדו מדולל במעט מים כדי שלא יהיה כל כך סמיך. מוקדם ומהר מדיי, לא יודעת, עד לאחרונה אכל יפה וסיים כמויות יפות שהצליחו להחליף/ לדחות ארוחת מטרנה למשך כשעתיים. גם משכתי זמן, התחלתי בכמויות מאוד קטנות והגדלתי בהדרגה. כל ירק/ פרי נמשכו כמעט שבוע לפני שהחלפתי. אשמח לשמוע מהם שילובים בסיסיים והתחלתיים, בעיקר בירקות. המתכונים שהכנתי לו לקוחים מהספר טעימות ראשונות. שמעתי עליו המלצות ופעלתי על פיו (חוץ מזמן התחלת נתינת המוצקים)... ושוב תודה לך, טלי

שלום לנגה אור

הספר הזה מכיל מתכונים נחמדים, למרות שלא צריך ספר מתכונים כדי לבשל לתינוק... אבל מה שמוכר מוכר (-: מתחילים בקטן- ירק אחד מבושל למשך 3 ימים לבדוק שאין אלרגיה, אחר כ ךירק אחר וכך הלאה עד ליצירת מרק שלם של ירקות כמו- גזר,דלעת,קישוא,תפוח אדמה וכו'.. בעתיד יתווסף למרק העוף או ההודו. לגבי פירות אותו דבר... להשתדל להמנע ממתן פירות אלרגניים. בתאבון ולא למהר..

נגה אר

New member
תודה לך על ההכוונה.

היום הוא אכל מאוד יפה ירק אחד. כנראה שעם השילובים הוא קצת מתקשה, אתן לו ירק/פרי אחד וננסה שוב בעוד כמה ימים.

למעלה