רוצה לגרום לי אושר ?

רוצה לגרום לי אושר ?

אתמול בטלפון. כן, ממש אתמול. כמו כל יום. סתם יום רגיל. עניתי. כן, אני עניתי לשיחה ממך. ואתה ? במקום לומר לי "בייב" או "מתוקה?" אמרת "אני רוצה שתהיי מאושרת". כל אחת הייתה מחייכת. כל אחת. אבל אני, שאני מכירה אותך, ידעתי שהמשפט הזה אינו מסמל טובות... התיישבתי על הכורסא, ושאלתי את שלומך. ענית שהוא לא חשוב. שתקתי. חזרת, חזרת ואמרת את אותו משפט שגרם לליבי להחסיר פעימה, וגופי להתקבץ. שגרם לי להרגיש את אותה ההרגשה שהרגשתי לפני 6 שנים... המשפט העלה לי טעם חמוץ-מתוק בפה. מן הרגשה בלתי מוגדרת... שאלתי את פשר המשפט. והסברת שאתה חוזר. אתה חוזר- ראבאק !!!! אתה חוזר אליי. אז זה כבר לא חודשיים תמימים. זה בסך הכל 5 ימים. חמישה ימים לנשיקה חמישה ימים לחיבוק חמישה ימים לנגיעה חמישה ימים לנשימה חמישה ימים למבט חמישה ימים לחיוך חמישה ימים לגופך חמישה ימים אלייך. חמישה ימים. הצלחת. אני מאושרת.

ה מוזה

New member
אני כבר ממש מרגישה כבת משפחה../images/Emo9.gif

ממכתב למכתב נתת לנו פתח לעולם של אהבה חזקה ..חוצה אוקיאנוסים ורגשות ... עלילה רבת רגש .. ומי שאמר שהמציאות עולה על כל דימיון צדק בהחלט במקרה שלכם .... ואני פה שמחה ומאושרת בשבילך פרח לילה ..בשבילכם . זוכרת רק לפני כמה ימים מכתב שלך פה ..מלא געגוע ורצון לחבק לנשק .. את אהוב ליבך ...והנה כפרפר הוא עף אליך ,חוזר לאהבתך ,לאהבתכם. חמישה ימים ..... והפרח הנדיר ..פרח האהבה פרח וצמח בשעת מבחן לשניכם הייתי רוצה לומר : שתחוו עוד הרבה רגעי קסם משותפים מתנות יקרות ערך מגיעות לחיינו לעיתים מתנת יקרת ערך מונחת בליבכם שאין לה שוות ערך או תחליף אחר שמרו אותה כפרח נדיר ותצמיחו בגינתכם עוד נבטי אהבים . ~
~ ~
~ ~
~ ~
~ אני חוזר הביתה אני והגיטרה אני חוזר הביתה והדרך שרה בתוך מטוס בין ארץ ושמים קורא עיתון הזמן עובר בינתיים ודיילות שמטיילות ושואלות בשני קולות מה בא לי מיץ או יין אני יושב בין עננים ומים ולשעה קלה עוצם עיניים ומתאר ומשחזר ומנסה להיזכר באנשים בבית אנ´לא יכול יותר אני משתגע פתאום אני כל כך מתגעגע רמקול מודיע עוד מעט ונגיע אני חוזר הביתה אני וחוזר אליך אני חוזר הביתה ואל השמש בעינייך אני חוזר הביתה אני והגיטרה אני חוזר הביתה והדרך שרה אני יושב בין ארץ ושמים פותר תשבץ מיישר הרגלים נא להדק חגורות ולתוך מאפרות לזרוק סיגריות בוערות עכשיו נותרו ודאי דקה או שתיים הנה הלחץ הזה באוזניים לבי דוהר וממהר איני יכול להתגבר עוצם עיניים באדמה המטוס כבר נוגע פתאום אני כל כך מתגעגע אני למטה הנה באתי הביתה אני חוזר הביתה אני חוזר אלייך אני חוזר הביתה ואל השמש בעינייך אני חוזר הביתה אני והגיטרה אני חוזר הביתה והדרך שרה אני חוזר הביתה אני חוזר אלייך אני חוזר הביתה והדרך שרה אני חוזר הביתה אני חוזר אלייך אני חוזר הביתה ואל השמש בעינייך אני חוזר הביתה אני חוזר אליך לשמש בעינייך אני חוזר הביתה (אני חוזר הביתה/דורון מזר)

למעלה