רוצה לדבר על נשיקות ועל טו' באב

MrJTsGirl

New member
רוצה לדבר על נשיקות ועל טו' באב

או קיי... אז כן, אני בדדניקית :( אין לי אפחד לטו' באב הקרוב. אמממ הנשיקה הראשונה שלי הייתה לפני 3 חודשים בערך (איזה עצוב אני בת 16 וחצי כמעט) והנשיקה האחרונה שקיבלתי הייתה יום שישי בערב... זאתי של יום חמישי הייתה טובה יותר (היו 4 יום חמישי חחח) וזה אותו אחד אבל הנשיקה של יום שישי לא ממש נחשבת זה כי היה אמת או חובה מתוך נואשות ושיעמום... רציתי לשאול 3 שאלות לדיון :) 1. מה אתם עושים בטו' באב? 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? (צרפתית... על הלחי לא נחשב אהמ אהמ חחחחח) 3. מתי הייתה הנשיקה האחרונה שלכם? אה כן תענו גם עם מי. אני מנועה מלספר עם מי היו הנשיקות חחח... סורי. טו' באב שמח :)

Justin RuLeZ

New member
מותק איך לך מה לדאוג את כזאת מתוקה

שאני בטוחה שכולם ירצו להיות איתך מחר! אוקיי אז אני יענה על השאלות שלך! 1.מחר בערב אני פוגשת את שחר (אנחנו חברים!!!!)ואנחנו כנראה סתם נצא להתסובב קצת בטיילת בנהריה ונחזור אליי (הוא ישן אצלי) ונדבר ונראה מה יתפתח משם.. 2.הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 14 ככה 3.והנשיקה האחרונה שלי הייתה עם שחר!!יום חמישי כשנסעתי אלייו וטו באב שמח כולםםם!!!

שלי....../images/Emo9.gif

1) אני יוצאת עם האקס שלי שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי (אולי הוא רוצה לחזור) 2) בים בסוכת מציל בשקיעה כמה חודשים לפני תחילת שנת הלימודים של כתיה ח' 3) ממש מזמן לא זוכרת חחח

היי :)

לי היו אתמול שלוש נשיקות מזה לוהטות אבל לא עם מי שאהבתי :( הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 15... עם הבן שהכי שנאתי..לא הייתה לי ברירה כי זה היה במיסגרת משחק אמת או חובה. אבל לאחר שנה :) היתאהבתי בחברה שלי והיתנשקנו :) אני לא יודעת אם את בעד לסביות, אז אם בא לך תכתבי מה דעתך על זה אבל לא ניראה לי שאני לסבית כי זה היה רק קטע כזה של נשיקה וזהו... אני מתכננת ליום האהבה לשכב פעם ראשונה עם זה שאני מאוהבת בו... תאחלי לי בהצלחה ותעני לי בקשר לשאלה...

MrJTsGirl

New member
אממ אז ככה

בדוגרי, לא עשיתי כלום... חחח אני מאחלת לך בהצלחה עם זה שאת רוצה לשכב איתו אני רק מקווה בשבילך שלא תתחרטי על זה כי לי זה כמעט קרה עם הבן אדם שהכי אהבתי בעולם וזה בסוף לא קרה ואם זה היה קורה הייתי מתחרטת על זה המון... רצו שאני אתנשק עם מישהי במשחק אבל לא הסכמתי כי זה נראה לי מוזר ואני גם לא מכירה אותה בכלל כמעט...

למעלה