רוצה לדעת איך לתקשר...

רוצה לדעת איך לתקשר...

טוב אז ככה - לאחרונה רק גיליתי דרך האינטרנט שיש דבר כזה הנקרא תקשור וזה בהחלט נראה לי מאוד מעניין ואמיתי והאמת שאני מבסוט שיש דבר כזה כי החיים הגשמיים כבר לא מספקים אותי כל-כך כמו שהיו פעם(אני בן 26 למי שרוצה לדעת). תמיד האמנתי שיש כוחות הנסתרים מאיתנו עוד מאז שהיתי ילד קטן . כיום אני נמצא במצב שהחיים שלי פשוט נתקעו כבר הרבה זמן אני לא רוצה ממש להיכנס לפרטים כרגע אבל מאוד היתי רוצה לדעת איך אפשר לתקשר ? אני מאוד מאוד רוצה לדעת איך לתקשר אבל אני לא מעוניין ללכת לסדנה או קורס תקשור בתשלום כי זה לא נראה לי כרגע במיוחד כי אני עוד בשלב הגישושים. אני רוצה לדעת איך אני יכול להיפתח לתקשור ולהצליח לתקשר לבד עם עצמי בבית בלי עזרה של אף אחד!זה מאוד חשוב לי לדעת איך כי אמונה יש לי וגם כוח רצון יש ברוך השם אני ממש חיב כיוון רוחני בשלב זה של החיים. היתי רוצה שתכתבו לי בבקשה מה עלי לעשות כדי להצליח לתקשר(אני מעונין לתקשר רק עם הצד הטוב שעל פי הבנתי זהו הצד של האור)בבקשה זה חשוב לי ! תודה ותהיו מבורכים!

אוקין

New member
לימון (:)

אתה כותב:"לאחרונה רק גיליתי דרך האינטרנט שיש דבר כזה הנקרא תקשור וזה בהחלט נראה לי מאוד מעניין ואמיתי והאמת שאני מבסוט שיש דבר כזה כי החיים הגשמיים כבר לא מספקים אותי כל-כך כמו שהיו......." זה תיקשור. אנחנו מחוברים למקור כל הזמן. רק שהמון הפרעות מונעות מאיתנו לראות את זה,לדעת את העובדה הפשוטה הזו שבלעדיה אין לנו קיום. זה כל כך מצחיק....שאנחנו חושבים בקלות וכמובן-מאליו שמות הגוף הפיסי-הוא סוף לקיום. אבל לא יודעים שהקיום שלנו הוא הוא המקור. בכל יום אתה חווה דברים שמראים לך בברור שאתה "מחובר" למקור. רק שאתה לא מפרש אותם ככאלה. הקיום הוא ניטרלי - כל השאר זה פירושים שלנו. נסה עכשיו לקרוא שוב את המשפט שלך שהעתקתי לראש ההודעה..... ופשוט תן לעצמך להבין...כתוב אם יש לך צורך בכך... זו ההתחלה...לשים לב. לראות איך הכל פועל ופועם בתואם מופלא. ואיך אתה מחובר להכל. באהבה

maysabel

New member
טוב..

שלום לך וברוך הבא אתה אומר שאתה מתחיל.. בעצם כל מה שתלמד אי פעם נמצא בלאו הכי איתך.. כל אשר תרכוש מב"חוץ" קיים כבר בך.. והמסע הוא מסע פנימה של היזכרות חיבור לידיעה הקיימת בך מאז ומעולם דבר ראשון שיש לדעתי לעשות הוא התחברות אל עצמך,אל ליבך.. לאט לאט, תישאר כאן איתנו .. גם לקרוא ספרים בנושא-בלי לקבל את הדברים כתורה מסיני.. התבוננות פנימה דרך מדיטציה ,אם זוכר חלומות לרשום אותם, אם משפט או מילה או מספר או בעל חיים או כלדבר אחר נראה משמעותי ומזיז לך את הקישקע,פשוט לרשום את זה אם לא תבין את זה מיד אז להניח כי זה מתישהו יתחבר לדבר כלשהו וההבנה תבוא לדבר עם הטבע, להתחבר אל הטבע, להיות בטבע,להיות טבע.. לכל אחד דרכו אל המודעות וידיעת עצמו אז שוב-פשוט קח כיסא, תכין לך לשתות ושב כאן איתנו.. יש עוד מהלכתוב אבל לאט ויש הגבלת אורך כאן בפורום (תרתי משמע חח) לילה מחויך לך

LittleStarAtSky

New member
היי אז יש לי שאלה

עם החתולים שלי אני מרגישה משהו שנראה לי כמו תיקשור, כי אני מרגישה אותם, אני מרגישה גם את האהבה, את הטוהר אפילו. לדוגמה שהחתול שלי בא אלי כל הזמן לנשיקות וחיבוקים ויש קשר מיוחד. מאז שאני קטנה יש לי קשר עם בעלי חיים ותמיד הייתי מאוד רגישה למה שקורה להם ופעלתי למענם. זה חלק מתיקשור? הצלחתי בכלל להסביר את עצמי? חחחח הכוונה שאני מרגישה דברים אבל לא שומעת ישויות, אני מרגישה דברים, זו התחלה? מה מרגישים הלאה? מה אמור לבוא? ואיך אני יודעת שזה זה? תודה, יעל

LittleStarAtSky

New member
ומוסיפה

אני מרגישה שאני אוהבת את כל היצורים בעולם, כל הבריאות (שברא), ועצובה על כך שבני האדם הורסים ולא מבינים ולא עושים את התהליך שלהם, ולא מכבדים את הסביבה והעולם שלנו. ואני מבינה שצריך חיוביות, ולהפיץ את האור, אבל זה קשה. (מצטערת שניצלתי את השירשור שלך לימון חח אני אשאל בניפרד)

ברוכים הבאים והנמצאים

המצחיק הוא שאנשים מנסים להעתיק האחד מהשני והעצוב הוא שהביקורת אוכלת בהם כל חלקה טובה המצחיק אינו מצחיק והעצוב אינו עצוב...זה טבע העדר ולטעמי מתקשר/ת טוב/נכון פורץ אותו ומביא משהו חדש כדי לאהוב את כל הבריאות עלינו לאהוב גם את בריאת ההרס

איך את מתחילה לקבל תשובות

כשאת מתעוררת בלילה חשוך, בלי כוכבים, תשאלי את "עצמך" (העצמי שלך) מה השעה. תראי שמה ש"ניחשת" ממש מדויק, או קרוב מאוד, למה שהשעון יראה לך כשתדליקי אור. זהו תרגיל בסיסי שאני ממליצה למי שואל. התשובה הנכונה מוכיחה לך שאת מחוברת עם מה שמכונה "השעון הביולוגי", ושהוא בעצם הנשמה שלך. כשנוכחת שאת מחוברת עם הנשמה שלך, את יכולה להמשיך להציג לה שאלות והיא תענה לך. היא גם תחבר אותך במשך הזמן גם נשמות או אפילו ישויות ועם אינטליגנציות אחרות שביקום.

LittleStarAtSky

New member
ואווו תודה

אני תמיד מנחשת את השעה לפני שאני מסתכלת, בדרך כלל אני צודקת. ויש לי אינטואיציה מסויימת, אני מנסה גם לגבי דברים נוספים. אמשיך מפה. תודה רבה.

שלום רב

ראשית זה חכם מצידך לא ללכת לקורס תקשור. הקורס ילמד אותך את שפת התקשור, את הטרמינולוגיה, מלאכים, מדריכים, מורים רוחניים וכדומה. כל זה אין לו כל משמעות בלי שתחוש אותם. תחשוב על עצמך כעל צומת הדרכים של העולם, הכל מנותב דרכך וממך לכל העולם. תהיה עירני לתנועה הזורמת פנימה, תקשיב לצלילים, תבחין בגוונים, תקלוט אותם עם הלב ותשחרר אותם לדרכם דרך הלב. ואל תדאג יותר מדי לצד של האור ולצד של החושך, כל שבא מהלב הוא טוב ומואר. ברוך הבא, ומקווה שתשאר. יעקב.

ללמוד לתקשר

שלום לך גוליאן כיף לשמוע את הרצון העז שלך ללמוד ולדעת לתקשר, זה מראה על העומק שיש לך במחשבה ובתחושות אתה יכול ללמוד תקשור מספרים, יש ספר שנקרא להפתח לתקשור אני אישית אוהבת יותר ללמוד מאנשים וקשה לי יותר עם ספרים תאורטיים במיוחד בנושא כזה שבספק מתנגן לו ברקע, ואתה צריך להבחין בן אינטואיציה לבן מינד לבין פרופר תקשור נקי גם חשוב לפתוח את התדק בכוון הנכון לפי דעתי, לפני שאתה פוגש כל מיני אגו טריפים בנושא, חשוב שתקרא מעט ותעבור ללמוידה כמו שצריך, זה הכלי הזה עומד להיות המדריך שלך לחיים, חשוב מידי לזלזל בו תכנס לאתר של אהבנה ahavana.co.il הוא ממש מלא בידע יש שם הרלטות של שעורים המון מאמרים תתעמק ותראה מה אתה מרגיש שיהיה לך דרך צלחה במסע החדש בטוחה שנפגש שם שלך גליה

למעלה