רוצה לדעת את דעתכם..

Queen Of Harts

New member
רוצה לדעת את דעתכם..

חבר שלי כתום... לפני כמה זמן הוא הלך לגוש קטיף, כדי ךתמוך, ובגלל שלאנשים שלא גרים בגוש קטיף אסור להיכנס, הוא לקח זהות של תושב מגוש קטיף שמת כדי להיכנס..הוא עבר את המחסום הראשון ובמחסום השני תפסו אותו והובילו אותו לחקירה... בסוף החקירה הוחלט על 15 ימים שאסור לו להתקרב לגוש ו5 ימים מעצר בית... באותו ים הוא חזר הביתה, נשאר יום אחד וחזר לגוש...בטענה שזה בשביל התמיכה, ואם הוא לא ילך הוא ירגיש שהוא לא עוזר להם בזמנים הקשים של ההתנתקות... אם יתפסו אותו הוא יקבל קנס של 2,000 ש"ח וזה בטוח ישפיע על התיק האישי שלו...הוא לפני צבא, והוא בדיוק עשה ראיון ליחידה סודית וחשובה במודיעין.. מה אתם חושבים על מה שהוא עשה.??

TheOrion

New member
הוא פושע, נקודה.

עבר על החוק פעם ראשונה הזהירו אותו, פעם שנייה יתנו לו קנס, והוא בטוח יחזור פעם שלישית, ואז ייכנס לכלא. כנראה גם שלא ישלם את הקנס וידפוק לעצמו את החיים. חבל שזה מה שקורה לנוער שלנו.

noamgk

New member
צודק, למה להציל את ארץ ישראל?

שידקרו מישהו ברחוב...

z dead

New member
או לחלופין

שיזרקו רימון לעבר קבוצה של אנשים. או לחלופין לחלופין שירו למישו בגב. או יעשו לינץ' ואחר כך יגידו שלא היה לינץ'. פשע אידיאולוגי זה עדיין פשע.

mjlk

New member
חבל שיש חוק כזה!../images/Emo46.gif

חוק?! קוראים לזה חוק?! שניה שני יבין.. איפה בדיוק "חופש התנועה"?? איפה בדיוק "זכות ההתארגנות" איפה "חופש הביטוי"?!?! פושע = בולשיט!! בכל מקרה, אני חושבת שהיה טיפשי מצדו לעשות צעד כזה לפני ההתגייסות, אבל עם חוק כזה, שום דבר לא צודק!!!

TheOrion

New member
אז פעם הבאה...

כשמחבל יחדור לבסיס צה"ל ויטמין פצצות הוא יאמר: "חוק!? זה חוק!? אסור להיכנ סלשטח צבאי סגור!? למה מה!? פושע=בולשיט! ומה עם הפצצות? אני סתם שמתי אותן פה, זה שהבסיס והחיילים החליטו להיות פה גם הם, זהו בעיה שלהם!" עכשיו את מבינה?

z dead

New member
דעתי...

מצד אחד כל הכבוד על הנחישות ועל הערכים. מצד שני הוא עובר על החוק. ועוד בצורה הכי צינית כשלקח ת.ז. של אדם מת,זה מבחינתי הופך את הסיפור של החבר שלך לבלתי ראוי למרות שאני מעריך אנשים נחושים עם ערכים. מצד שלישי איזה מין ערכים יש לבן אדם שעושה שימוש בת.ז. של נפטר? אני מצטער אבל אנשים התחרפנו במדינה הזאת.. בשם ערכים מסויימים הכתומים זונחים ערכים חשובים ואוניברסלים יותר.

Queen Of Harts

New member
מסכימה...../images/Emo45.gif

עוד לא דיברתי איתו מאז...כשאני אדבר איתי אני אגיד לו בדיוק מה אני חושבת... תודה רבה..

mmmaya16

New member
תסלח לי, אבל הוא אידיוט

זה טימטום מוחלט לסכן את כל מה שיש לך בשביל משהו שבכל מקרה יצא לפועל אם הוא יילך לשם ואם לא ההתנתקות תתקיים והמתנחלים יפונו עדיף שידאג לעתיד שלו ולא ידפוק לעצמו את החיים בשלב כ"כ מוקדם

nooshP

New member
אני חושבת שחבל שהמדינה

נותנת עונשים כאלה קטנים לפושעים. אם היו מכניסים אותו לכלא בפעם הראשונה, היו מונעים ממנו לעבור על החוק. ו- 2000 ש"ח זה לא עונש, זה כלום! אני יכולה להגיד שמבחינה אידיאולוגית אני מאמינה שאני צריכה להיות עשירה, וללכת לשדוד בנק, אבל זה עדיין לא הופך את זה לבסדר, ועדיין מי שישדוד בנק יכנס לכלא. וכך צריכים גם כל השאר שעוברים על חוקי המדינה, כולל כולם. לא צריך לעשות הנחות לאף קבוצה מהאוכלוסיה.

למעלה