רוצה לדעת בין השניים

galilk

New member
רוצה לדעת בין השניים

שלום רב, לאחרונה אני חושבת על שני אנשים באופן אינטנסיבי והייתי רוצה לדעת על שנהם הראשון הוא חבר לשעבר שהקשר איתו נגמר אך משום מה הוא חזר אליי למחשבות ולא עוזב (אולי יש לו מסר בשבילי) ואני מתלבטת אם ליצור עימו קשר כי אני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפי כיום. והשני הוא מישהו שמאוד מוצא חן בעני, שיוצא לי לדבר איתו מדי פעם ואני מרגישה שאני מקבלת ממנו מסרים כפולים ואני מאוד רוצה לדעת מה הוא מרגיש כלפי. יש איזו פריסה שאני יכולה לעשות על מנת לדעת את ריגשותהם ולאן זה יתפתח? אודה לתשובתכן המהירה

batgalim

New member
ערב טוב

2 פריסות ל- 2 בחורים... מה x (או y) מרגיש כלפי כיום? 5 + קלף סיכום לכל אחד פריסה

galilk

New member
פרסתי ויצא

איזו מהירות... מדהים, תודה להלן פריסותי : מה- מלך הגביעים X-נזיר (החבר לשעבר) מרגיש-אביר הגביעים כלפי- אביר המטבעות כיום- מלכת המוטות סיכום- קיסרית. מה -אוהבים Y-עשרה גביעים מרגיש- שתי חרבות כלפי- חמש חרבות כיום- נער המטבעות סיכום- כח אשמח לתשובה מהירה גם הפעם תודה רבה

batgalim

New member
הפריסה הראשונה

מה- מלך הגביעים X-נזיר (החבר לשעבר) מרגיש-אביר הגביעים כלפי- אביר המטבעות כיום- מלכת המוטות סיכום- קיסרית. לגבי החבר לשעבר - כנראה מתגעגע וזוכר אותך לטובה, הוא חש שלא מיצה את כל התכניות שהיו יכולות להיות לו לגבייך, לא הגשים את כל הפוטנציאל של הזוגיות. הוא בודד כיום וגם חש כך ונראה שזאת הסיבה להתרפקות על העבר. את כנראה יותר שקולה ועפ"י מה שנראה הוא יתקשה לנקוט בפעולה משמעותית על מנת לזכות בך מחדש. לשם כך הוא יצטרך לדעתו לעשות צעד משמעותי ולהאבק על ליבך. הקיסרית בסיכום אופטימי ורומז כי יכול היה להיות בינכם קשר טוב ואוהב.

batgalim

New member
הבחור השני -

מה -אוהבים Y-עשרה גביעים מרגיש- שתי חרבות כלפי- חמש חרבות כיום- נער המטבעות סיכום- כח נראה שאת מתלבטת באם לפתח איתו מערכת יחסים, את חשה שנפגעת בעבר מגברים שלא עמדו בהבטחותיהם ואת נמצאת מראש בעמדה תבוסתנית וחסרת אמונה. הבחור מיוצג ע"י 10 גביעים המראה על בחור חיובי, אופטימי בדרך כלל, אך לגביך הוא עדיין לא החליט, יכול להיות שהוא נמצא כרגע במערכת יחסים שעדיין לא הסתיימה... הוא חש שאיתך יוכל לממש קשר חם וטוב אך עדיין לא נפרד פיסית או נפשית ממישהי אחרת. בתקופה העכשוית יש בחינה ובדיקה של הדברים, חוסר ודאות לגבי העתיד ועל כן ביקורתיות יתר. יכול להיות שהוא בודק שוב את מערכת יחסיו העכשוית לפני שיתפנה אליך באופן מלא. הוא צריך את הזמן שלו ולכן המסרים שלו דואליים ולא ברורים לך. קלף הכח בסיכום מרמז על מערכת יחסים בה תצטרכי להתמודד עם עוצמות פנימיות גבוהות, המון סבלנות כלפי הבחור. השאלה נשאלה לגבי ההווה ולכן לא אוכל לומר לך כרגע לגבי מערכת יחסים עתידית בינכם.

צ ל י ל 8

New member
הפריסה הראשונה

מה- מלך הגביעים X-נזיר (החבר לשעבר) מרגיש-אביר הגביעים כלפי- אביר המטבעות כיום- מלכת המוטות סיכום- קיסרית. אני רואה את זה קצת שונה מבתגלים. לדעתי יש לבחור כוונות כלפייך, רק שהוא מחכה שאת תיזמי ושאת תעשי את רוב העבודה. הוא פנה אלייך כי הוא מרגיש בודד, ומאוד יכול להיות שהוא עשה חשבון נפש עם עצמו והבין שהוא "פספס" משהו איתך. לדעתי, כדאי לתת לקשר הזה צ'אנס נוסף. את רק צריכה להיזהר קצת, ולתת לדברים להתפתח באיטיות ולא בבת אחת. זו תקופה טובה לדבר ולפתח את הזוגיות בינכם מחדש. מה את חושבת

צ ל י ל 8

New member
הפריסה השניה

מה -אוהבים Y-עשרה גביעים מרגיש- שתי חרבות כלפי- חמש חרבות כיום- נער המטבעות סיכום- כח אכן Y נראה כאדם שמח וטוב לב, אבל אני לא חושבת שיש לו את אותם הרגשות כמו לראשון. לדעתי הוא מנסה לבדור אפשרויות בינך ובין עוד מישהי. אני חושבת שהקשר בינכם עלול להפוך לעוקצני ולהתנצחותי. אם את מעוניינת בו, שימי לב למה שקורה סביבך. יש לי הרגשה שמשהו שם לא כ"כ כשר....

galilk

New member
תודה לכולכם אני חושבת

ששניכם צודקים לגבי החבר לשעבר האמת היא שהקשר הסתיים מצידו ויש לי תחושה שיש לו מישהי לכן קצת קשה לי להאמין שהוא מעוניין בי חזרה אחרי הכל הוא ויתר עלי ואני לא חושבת שאחזור אחרי שנפגעתי ממנו כל כך. הבחור השני אמר לי בעדינות בעבר שהוא יוצא עם מישהי אך בכל זאת אחר"כ נתן לי מסרים כפולים. הוא מאוד מוצא חן בעניי אך אם יציע משהו אני קצת חוששת (עוד לפני שפרשתן לי את הקלפים)לצאת איתו ואני לא יודעת למה אולי זאת הסיבה. אבל הפרושים שלכן בהחלט קולעים לעניין מה דעתכן?

צ ל י ל 8

New member
מה דעתי ../images/Emo35.gif

שתעשי בכל מקרה ולמרות הכל מה שליבך אומר לך לעשות. זו התשובה הכי נכונה ואמיתית עבורך. שיהיה

למעלה