רוצה לדעת מה אתם חושבים

רוצה לדעת מה אתם חושבים

אז ככה אני בת 20 והשתחררתי מצהל לפני כמה חודשים! יש לי חבר כבר שנתים פלוס הוא בן 23 והשתחרר מצהל לפני שנה! אנחנו גרים רחוק אחד מהשני שעה נסיעה כשהיתי בצבא המרחק פחות הפריע כשהיתי באה הביתה הינו ביחד היום זה יותר מפריעה לפני עד לפני חודשים תיכננו לעבור לגור ביחד באיזור המגורים שלו כבר חיפשנו דירה והתחלנו לקנות דברים ביחד לדירה והתחלתי לתכנן את חיי שם כשהכל נהיה רציני מדי אז הוא נבהל והחליט להישאר עם ההורים ובשניה ביטל לי את כל התוכניות שבניתי זה הוביל למלא ריבים והקשר שלנו התדרדר היום אנחנו מנסים לשקם את היחסים שלנו מרחוק יותר כי הקשר חשוב לנו ויש אהבה גדולה יש לכם אולי עצות בשבילי? אני צריכה עזרה תודה בכל מקרה על ההקשבה!

Sefy

New member
תיקחו את הדברים יותר לאט...

כשהייתם בצבא למעשה לא הייתם הרבה ביחד, כמה טוב אתם מכירים אחד את השניה קחו את זה לאט, תראו איך אתם מסתדרים שוב ותמשיכו משם...

אז זהו

אז זהו שבצבא הינו מלא ביחד גם בגלל שבתקופה מסוימת שירתנו יחד באותו בסיס! והינו אחד בתחת של השני וגם בגלל שעשיתי שבוע שבוע וכשהוא השתחרר גרנו ביחד שבוע אחרי שבוע! שבועות שלמים מלבד זאת שאנחנו עוד מעט שנתים וחצי ביחד שזאת תקופה ארוכה! ואנחנו מכירים אחד את השני הכי טוב מכל שאר המכרים בחינו! זה לא ענין של זמן זה ענין של פחד שלו ממחויבות של דירה על אף שהוא בוגר ובכל זאת אנחנו גרים רחוק אז זה קשה להשאיר את הענין כמה שהוא במיוחד ששנה מתחילים אוניברסיטה וזה רק יהיה מסובך יותר!

Sefy

New member
מממ... זה לא אמרת קודם...

אוקי, אז הוא לא מפחד מלגור איתך, הוא מפחד ממחויבות של דירה, אולי ענין של כסף פה ? אני לא יודע בדיוק מה קורה ומה החלטתם. ניסית לדבר איתו ממה הוא בדיוק מפחד ? אל תלחיצי אותו בחתונה או דברים בעתיד שאין לאף אחד גם חצי מושג מה יקרה
דברי איתו באופן רגוע, בלי האשמות, מה בדיוק מטריד אותו כל כך, מי יודע! אולי תגיע לפתרון

טוב...

קשה לרשום הכל בהודעה אז ככה על חתונה דיברנו פעם והיה ברור לשנינו שמתישהו בעתיד אחרי הלימודים נקים משפחה ביחד אנחנו ממש מתאימים ואני עדין מאמינה בקשר הזה גם לעתיד! ובענין הדירה בהתחלה חשבנו שזאת בעיה של כסף אבל מסתבר שלא כי מצאנו דירה עם תנאים ממש טובים ועדין הוא ברח כנראה שבשלב מסוים לחצתי יותר מדי בלי להרגיש והברחתי אותו אני לא יודעת להתנהג אחרת אני צריכה ללמוד והוא אמר לי שהוא זקוק לחופש של עצמו אז בתקופה הזאת אנחנו נפגשים רק בסופי שבוע ואני ממש לא לוחצת מקוה שמשהו השתנה אולי תתן לי עצות!

Sefy

New member
ופרטים נוספים צצים פה עכשיו ../images/Emo8.gif

את אומרת שבשלב מסוים לחצת יותר מידי בלי להרגיש, מה בדיוק עשית ? סתם ככה לא בורחים ממערכת יחסים שכבר דיברו על חתונה פעם אחת, יש סיבה איפשהו

Vdrums

New member
אוקיי, אני מכיר את הסיפור הזה

ממקום די קרוב. ידידה שלי שגרה בנתניה פגשה את אביר חלומותיה לפני 3 שנים בבסיס בו שירתו. הוא גר בבאר שבע. בצבא הם היו המון ביחד וזה בעצם מה שחיזק את הקשר בינהם. לימים שניהם השתחררו, ועדיין התראו הרבה אחד אצל השני. היא התחילה ללמוד והפגישות ירדו לסופי שבוע בלבד. אחרי קשר של שנתיים היא כבר התחילה לחשוב על מגורים ביחד, וגם על חתונה. הוא רוצה ללכת ללמוד ולדחות את זה. היא לא מוכנה לעזוב את נתניה והמרכז ובטח לא בשביל ב"ש. היא מאוד רוצה שהוא יבוא לגור איתה ומה שדי מפריע זה שלו אין ממש כסף לזה ולה יש. אפילו ההורים שלו לא מבינים למה הוא לא רוצה לעבור לגור איתה. היא די משתגעת מזה וטוענת שהחבל נמתח יותר מדי. מה יהיה בסוף, רק הזמן יגיד, אני בינתיים מחכה להזמנה לחתונה שלהם. אני חושב שצריך סבלנות אחרת הכל יתפוצץ וחבל...

../images/Emo99.gif

לא ברור כנראה דיברתי יותר מדיי על לעבור לגור ביחד בזמן שהוא פחד מזה ובגלל שלא הרפיתי נתתי תחושה של לחץ ועכשיו אני משלמת על המעשים...

זה לא אותו הדבר.

גם אם הייתם אחד בתחת של השני [ואני רק מדמיינת איזה ריח יש לכם אחרי תקופה של שנתיים +
], זה לא כמו *לגור יחד*. אומנם "גרתם" שבוע-שבוע אחד עם השני, אבל עדיין, לעשות צעד כמו מעבר לדירה משותפת מתוך מחשבה משותפת ודיון על כך, זה צעד גדול. ובשבילו, זה כנראה צעד ע-נ-ק. זה הרבה יותר מחייב, ובכלל, זה גם הרבה יותר קשה. נורא קשה לגור עם מישהו על בסיס קבע ולדעת שתרצה או לא תרצה - הוא שם! [והוא יהיה שם גם כשתחזור..]

נסיכונת....../images/Emo41.gif

קודם כל טוב שאתם מחזיקים אחד עם השני, זה חשוב! ודבר שני תתחילי לזום קצת הפתעות נחמדות שאתם נפגשים... תביאי לו שוקולד עם הוא אוהב או עוגיות או מישהו מתוק אחר... בגדול תשקיעו אחד בשניה...

אני...

אני כל הזמן מפנקת אותו במתנות... הוא לא אוהב שאני מוציעה עליו כסף... אבל אני יודעת שבתוך תוכו הוא נהנה מזה

CUTEX

New member
הלו ? אני היחידה שהקשיבה ?

סליחה על המגעילות אבל אני מנסה נורא לשמור על קור רוח על מנת לענות לך מבלי להתפוצץ . . את בת 20 אוקי ? רק יצאת מהצבא לפני כמה חודשים . תני לעצמך קצת זמן לגלות מי את ואיך את . את כבר מדברת על לגור ביחד וחתונה . איכסה . תהני קצת מהקשר , ממהלך בן ילדות לבגרות . אחרי זה תשנאי את עצמך וכל הזמן תסתכלי אחורה במחשבה על איך יכולת לעשות את הדברים אחרת. . . מצטערת , אני באמת חושבת שזה מקסים ונפלא ושיש לך אהבה ואתם ביחד שנתיים וחצי וזה נפלא ואחלה אבל להוריד מהלך אלא אם כן את רוצה למצוא את עצמך בעוד חמש שנים עם מינימום שני ילדים והרגשה של לאן החיים שלי הלכו . . . תחשבי על זה קצת .

תסלחי לי אבל

אני ממש לא כמו אלה שצריכים לשרוף את חייהם אחרי חיפוש אחר האני העצמי אני מגיל קטן כבר יודעת מי אני תודה לאל ויודעת טוב מאוד מה אני רוצה בחיי ומה אני מאחלת לעצמי לעשות וכן עוד 5 שנים אני רוצה כבר להיות עם ילד אחד לפחות אם לא עם שניים ולדעתי זה לא רע אני לא מבזבזת את זמני על השטויות של מהות החיים ולעבור לגור איתו ולהתחיל להתמקם זה הדבר שהכי רציתי וכן אני יודעת ובטוחה שהוא האחד בשבילו ובסוף אנחנו נתחתן ועכשיו אני מתחילה ללמוד פסיכולוגיה שזה גם משהו שבדרך כלל אנשים לא בטוחים בו למרות שאני בטוחה בזה מגיל 14 אני כזאת שבטוחה בחייה ובמה שהיא עושה!

Vdrums

New member
שיהיה לך בהצלחה,

רק אל תלחצי עליו יותר מדי שלא יברח לך.

CUTEX

New member
חמודה ,

בואי נדבר עוד עשר שנים . ואגב , אם הזכרת פסיכולוגיה - בן אדם שכל כך מנסה להראות כמה הוא בטוח בעצמו - הוא הבן אדם שהכי לא בטוח בעצמו . בהצלחה !

cutex....../images/Emo41.gif

מה נסגר עם כל ההטפות מוסר האלה?!?!? תגידי לי- מה אכפת לך איך היא מנהלת את החיים שלה? ומי את שתשפטי אותה בנוגע לזה? ועוד לבוא בהכללה כזאת של- "הוא הבן אדם שהכי לא בטוח בעצמו." כל אדם עם השאיפות שלו והרצונות שלו. את לא צריכה להתעצבן בשבילה ובשביל מה שהחליטה... ואת לא תקבעי עם זה נכון... הדרך שבה דיברת לדעתי לא מתאימה כי את מבקרת אותה ולא נותנת דעתך.

CUTEX

New member
MAGIC ,

חבל שלא הבנתי אותי כהלכה . באמת שלא ניסיתי להטיף אלא רק להראות לה באיזה מצב היא נתונה . . . זה הכל . אני לא שופטת אף אחד . ממש לא . אני לא יותר טובה . אני רק ניסיתי לעזור . חבל שלא הבנתם אותי . בהודעה השניה כבר התפרצתי קלות כי התעצבנתי שלמרות שניסיתי לעזור רק הועלבתי . . בכל מקרה , זה לא היה בכוונה .

למעלה