רוצה לדעת מה דעתכם

דודל

New member
רוצה לדעת מה דעתכם

שיחה שניהלתי במסנג'ר עם ילדה מהכיתה שלי. ניסיתי להבהיר עובדה שלא בדיוק רוממה את רוחי בהופעה, ורציתי לשמוע מה דעתכם. אני: "how can six dicks be pussies?" -- Happy Birthday GILGIL!! says: היי how can six dicks be pussies? says: שלום how can six dicks be pussies? says: אוריתא, אני גמור... Happy Birthday GILGIL!! says: מה קרה דודשקה שלי? Happy Birthday GILGIL!! says: אהה אהה אני יודעת מה קרה Happy Birthday GILGIL!! says: אני מנחשת שהיית במסיבה בביג לא? how can six dicks be pussies? says: כן Happy Birthday GILGIL!! says: כלב!!!! Happy Birthday GILGIL!! says: Happy Birthday GILGIL!! says: כל כך רציתי ללכת:' Happy Birthday GILGIL!! says: Happy Birthday GILGIL!! says: נווו נווווווו נוווווווו איך היההההההה? how can six dicks be pussies? says: היה אחלה how can six dicks be pussies? says: עמדנו ראשונים ראשונים, ממש נשענו על הגדר Happy Birthday GILGIL!! says: ו..ו...מה היה?..סאב שמעתי..ואביב גפן..בלע how can six dicks be pussies? says: עד שבאו השוטרים הזונות האלה והעיפו את כולם, ולא יכולתי לנשום, והייתי צמא, והיה צפוף מאוד... וראיתי את נעמה. Happy Birthday GILGIL!! says: נעמה?!..פששש יפה יפה..והפעם דיברת איתה באמת? how can six dicks be pussies? says: לא how can six dicks be pussies? says: לא היה לי מה להגיד. Happy Birthday GILGIL!! says: למה? Happy Birthday GILGIL!! says: אויי Happy Birthday GILGIL!! says: רגע..שאלה אחרת Happy Birthday GILGIL!! says: יצאת עם מספרי טלפון ? how can six dicks be pussies? says: לא how can six dicks be pussies? says: גם לא רציתי... Happy Birthday GILGIL!! says: למה לא? how can six dicks be pussies? says: כי 90% מהבנות שם מגעילות אותי how can six dicks be pussies? says: משתמשות בגוף שלהן כמו באיזה כלי כדי להשיג מטרות Happy Birthday GILGIL!! says: היית מתחיל עם בת דודה שלי..אהה שכחתי יש לה חבר..אהה לא הם לא חברים..בלע טוב את זה אני מברררת השבוע Happy Birthday GILGIL!! says: מה דודשקה אתה לא יודע!? Happy Birthday GILGIL!! says: ישראל עכשיו נהפכה לארץ הזונות..כל בת ראשונה שתראה זונה.. how can six dicks be pussies? says: זה מעציב how can six dicks be pussies? says: ומה שעוד יותר מעציב, זה שעל כל בת כזאת צץ בן שמוכן לנצל הכל Happy Birthday GILGIL!! says: ומה שמעציב עוד יותר..שכולן באמת נותנות להם לנצל ה-כ-ל.. Happy Birthday GILGIL!! says: טוב לא כולן..יש את אלה החסידות, חננה, מגעולות שלא מתקרבות לכל הדבברים שציינו כאן.. how can six dicks be pussies? says: ויש את הבודדות, שהן אחלה בנאדם Happy Birthday GILGIL!! says: ואחת כזאת לא מצאת? how can six dicks be pussies? says: לצערי, לא how can six dicks be pussies? says: אני אמצא אחת כזאת ביום מן הימים how can six dicks be pussies? says: אבל אני נשמע רגשני מדי. Happy Birthday GILGIL!! says: אחלה..עכשיו..דיברנו על בנות..עכשיו בנים..לפי דעתי זה כולם ערסיים..בלע Happy Birthday GILGIL!! says: מז"א? how can six dicks be pussies? says: לא משנה how can six dicks be pussies? says: אני שונא ערסים. Happy Birthday GILGIL!! says: יאפ..אבל זה הדבר היחיד שיש עכשיו..יש זונות ויש ערסים-פיכס! how can six dicks be pussies? says: זה חבל... Happy Birthday GILGIL!! says: דודשקה..מזא אתה רגשני מידי? Happy Birthday GILGIL!! says: מאוד חבל..אבל מה לעשות.. how can six dicks be pussies? says: עזבי, לא משנה Happy Birthday GILGIL!! says: לא לא לא..משנה.. how can six dicks be pussies? says: אוקיי how can six dicks be pussies? says: אמרתי 'אני אמצא אחת כזאת ביום מן הימים' how can six dicks be pussies? says: לרגע נשמעתי כמו סרט של דיסני [לא שהסרטים שלהם גרועים, חלילה], אבל זו הייתה שאלה של ניסוח. Happy Birthday GILGIL!! says: מזא שאלה של ניסוח? how can six dicks be pussies? says: יכולתי לנסח את זה בצורה אחרת how can six dicks be pussies? says: וזה היה נשמע פחות קיטשי Happy Birthday GILGIL!! says: אהה אוקיי Happy Birthday GILGIL!! says: אז..זאת הכוונה שלך לרגשני מידי? how can six dicks be pussies? says: בערך Happy Birthday GILGIL!! says: ולמה רק בערך? how can six dicks be pussies? says: למה לא? Happy Birthday GILGIL!! says: איך שתרצה..אחלה -- לילה טוב.

איזה צנונית

PopPy

New member
בלי קשר לזה - אני סוגדת לך ולשאר

המפתחים של היברו קאזה לייט בעקבות הגרסא החדשה - הקודמת הייתה לא רעה, זו פשוט שולתת. הכרתי את אבי פריוויו לפני המון זמן והשתמשתי בה מדי פעם אבל כדי למצוא קובץ כלשהו בקאזה ולהפעיל היה צריך לחפש בין כ-ל הקבצים שנמצאים בקאזה בהמתנה, חלקם בכלל אודיו או יישומים כדי להפעיל את הפירוויו, עם האופציה החדשה של הפריוויו המובנית בתוך הקאזה והמאיץ החביב - אני רשמית סוגדת לכם

../images/Emo3.gif

מה????? נו באמת זה בולשיט לא כל הבנות זונות יש כאלה פשוט עם חסך באהבה מהבית אז הם מחפשות אהבה ולא כולם ערסים זה בולשיט יש פול אנשעים שהם לא ערסים

Bishnet

New member
[../images/Emo3.gif]

ראית? אפילו שמתי אותו בתוך קופסא כמחווה חברתית.

למעלה