רוצה להביא את הסוגיה אליכם

Love Today

New member
רוצה להביא את הסוגיה אליכם../images/Emo161.gif

[ סתם הסמיילי לא קשור אל תשימו לבP:] משהו שרשמתי בפורום "מלחמת המינים", פרשת מאבטח הרמטכל שחשוד באונס צעירה. הבחור השתכר במסיבת הרווקים שלו עד אובדן חושים, יצא החוצה תפס בחורה שעברה ברחוב וסחב אותה לשיחים תוך כדי נסיון לאנוס אותה. עוברי אורח שמעו את הבחורה זועקת והוא נמלט אבל אחכ כמובן נתפס.. מצד אחד ברור שהוא אשם במעשה והבחורה נפגעה מאוד ומגיע לה פיצוי, מצד שני הוא היה תחת השפעת אלכוהול כבדה אני בטוחה שבאופן מודע הוא לא היה עושה דבר כזה. [ רוצה להאמין..] עד כמה זה פייר לעשות לו רצח אופי כמו שעושים לו עכשיו בנסיבות האלה? הדעה שלי ממש חצויה.. נק' המוצא שלי תמיד היא שצריך לשפוט אדם לכף זכות ולא לכף חובה. אולי אני תמימה מי יודע..:/

זיקן

New member
מנהל
שיא הבולשיט.

כשאני שותה אפילו "מעבר לגבול" עדיין אני יודע מה אני עושה וכולם יגידו לך את זה האלכוהול נותן רק אומץ ומשחרר עכבות לעשות את מה שמראש היתכוונתי לעשות ולא הייתי עושה בגלל "סטופים" וככה היה במיקרה הזה הוא תיכנן את זה מראש ושתה ושתה כדי לקבל חיזוק.

Love Today

New member
אלה ההשפעות *עליך*

ואתה גם לא יודע מה ההשפעות שיקרו לך אחרי שתשתה באופן מוגזם מאוד יחסית לגוף שלך. ההשפעות בעת צריכה מוגזמת [ לא מדובר על כוסית או שתי כוסיות] הן: שחרור עכבות ומעצורים, איטיות מחשבה, רוגע,ירידה בתפקוד המוטורי,הגברת הרגשות נטיה לאיבוד שליטה תלוי בכמות השתיה, נטיה לאלימות. וכל זה בעקבות מרכיב האלכוהול שנקרא "אתנול" שידוע ביכולת שלו להשפיע בצורה קיצונית על הפעילות הכימית המוחית ומע' העצבים, הכל תלוי בכמות השתיה. [ הוכח מדעית כמובן..] אתה לא באמת יכול לדעת איך השתיה תשפיע עליך, בסופו של דבר ההשפעה כל כולם היא אותה דבר בגלל מבנה ביולוגי זהה של כל בני האדם, השאלה מה הכמות שתגרום לך לפתח את כל התסמינים האלה, וזו כמות סובייקטיבית. בנוסף לכך, אם אתה טוען שהנטיה כבר היתה קימת בו פשוט האלכוהול שיחרר אותה- אל תשכח שאנשים שנמצאים בתפקידים כמו מאבטחי הרמטכל, קל חומר בוגר סיירת, בוגר קורס קצינים עובר הרבה מאוד מבדקי אישיות מבדקים פסיכולוגים פסיכיאטרים [ מבדקי אישיות לקורס קצינים עברתי בעצמי , זה לא משהו קל בכלל ..] אישיותיים מעמיקים ורחבים מאוד, אני לא חושבת שאם היתה בו נטיה לאלימות או אלימות מינית [ בדר"כ הכי קל לאבחן את זה] היו מפספסים את זה מההתחלה, הסיכוים קלושים מאוד. חבר שלי עבר מבחנים כאלה כמה פעמים בכמה תפקידים ואין מצב שאתה יכול לשקר במבחנים האלה או לרמות, אין סיכוי גם שתדע בכלל איזה חלק בוחנים בך בכל שאלה. אנשים שעובדים בתפקידים האלה הם אנשים שעוברים הכי הרבה מיפויים אישיותיים ביחס לתפקידים אחרים.

זיקן

New member
מנהל
את טועה שתיה מוגזמת מפילה

את הכלי ואני לא שותה משקאות פטיש אלה שגורמים לכאבי ראש למחרת ועושים סוטול שהבן אדם מיתנהג כמו קוף ושנית במשקאות טובים כמו וודקה אבסולוט סמירנוף או פינלנדיה מה שאני שותה בלי מהילות אן דבר כזה "אתנול" ואני לא מאמין שבאייזה פאב או מיסבאה שנימצאים בפיקוח מוהלים באתנול זה עלול לגרום למוות! בשתי מרובה . בגילי 55 אני יודע טוב מאוד לשים גבול וכבר שכחתי מתי לאחרונה הקאתי או קמתי למחרת עם אובר. כל המיבדקים שהזכרת שווים לתחת אני מיתנדב במשא"ז תנועה 30 שנה והייתי במסיבות של העילית של אנשי המישטרה וגם חברים שלי שוטרים חלקם בכירים מאוד וכשהם שותים כמו שצריך יותר טוב לשמור מהם מרחק.. מכל ההשגות שכתבתי לך את בחורה צעירה אן לך ניסיון בשתיה או שאת חושבת שיש אני מציע לך לחכות לעוד תגובות ואחכ לשפוט או לחילופין לעשות איתך "פרתיה" ואז תדעי יותר טוב איך מרגישים וכמו שנאמר אין חכם כבעל ניסיון .

Love Today

New member
קודם כל אני נגעלת מאלכוהול

ככה שאותי אתה לא צריך להזהיר מפרטיה. באמת שזה לא סכנה בשבילי.. אני צריכה מצברוח מיוחד לשתות, ואם אני שותה אז רק בבית כשחבר שלי לידי או אם אנחנו יוצאים החוצה אז שאני בטוחה שיש חברות / חבר שלי / אחים שהם לא שותים בכלל. איישת זה גם לא טעים לי, חוץ מקוקטילים מהולים בדברים טעימים ולא רק משקאות אלכהוליים. בנודע להאם זה מפיל או לא, אני יודעת ממה ששמעתי שזה מעקב זקפה אבל הוא לא אנס אותה הוא רק ניסה לאנוס אותה. השתיה מעקבת זקפה אבל בסופו של דבר זה קורה, החשק של הגבר לא מותנה בזקפה הזקפה מותנת בחשק המיני . אלכוהול מגביר רגשות ומיניות אבל מאידך עקב זקפה זה לא אומר שהבחור לא היה יכול להיות חרמן. אתנול נמצא בכל משקה אלכוהולי באשר הוא, השם המדעי של האלכוהול הוא: כהל אתילי. המולקולה נמצאת בכל משקה אלכוהולי וזה מה שמקנה לו את התחושות שכולם מיחסים לאלכוהול[ רוגע,הנאה וכו'], אם לא היה אתנול במשקה אזי המשקה לא אלכוהולי בכלל. בכל משקה הרמות משתנות ככל שמוהלים יותר ותלוי בתרכובת הכימית אורגנית בכלל. אם אתה טוען שאתה שותה אלכוהול אז אתה גם שותה מולקלות אתנול, הכמות של האתנול משתנה בהתאם למשקה שאתה שותה- בכל משכה כמות וריכוז אחר. ואל תשכח שלא מוהלים לך באתנול אלא מדובר על מולקלות בודדות. אגב, אלכוהוליסטים מתים בדיוק בכלל עודף אתנול בגופם, החומר הזה חזק במיוחד וגורם לשינוים קיצונים מאוד בהתאם לכמות שלו. המבדקים שעושים לשוטרים עם כל הכבוד לא קרובים למבדקים שאנשי יחידות מובחרות עושים בצבא, בטח לא יחידה מסווגת כמו מאבטחי הרמטכל. בנוסף לכך עושים מבדקים כאלה גם במבחני מו"ר - חבר שלי עשה אותם כדי להתקבל לפקולטה לרפואה וגם בצבא , אלה מבחנים שאין סיכוי שבעולם שאתה יכול לרמות אותם והאחוזים שהם מפספסים סטיה כמו נטיה לאלימות היא קלושה ביותר, בדר"כ סטית אלימות בעיקר מינית זה הדבר הכי קל לאבחון דרך המבדקים האלה.

זיקן

New member
מנהל
|מעניין את ניגעלת מאלכוהול ושותה ../images/Emo48.gif..

ובקשר לזיקפה במצב שיכרון (חזק)את יודעת יותר טוב ממרבית הגברים??? לי שתיה לא באה עם סקס אלא במקום . יתכן שיש אחרים שחושבים שזה טוב או מחרמן ודווקא במצב שיכרון או בסוטול הם יותר גבריים אך בפועל עם תישכבי עם שיכור רק אז תביני שהוא נפל במיטה והוא יחשוב שהוא "קזנובה".. בקשר למבדקים זה שווה לתחת מי שיש לו מה להסתיר יסתיר גם נשיא המדינה היסתיר ודעי לך שהוא נפל לא ביגלל שהסתיר אלא ביגלל שהיה קמצן ולא רצה לשלם אז עכשיו הוא ישלם פי 10 ..

Love Today

New member
נו במה סתרת את מה שאמרתי?

אלכוהול מצד אחד מגביר יצר מיני, מצד שני מעקב / מבטל זקפה. שני הדברים מוכחים מדעית, אם יש גברים שאצלהם אלכוהול מוריד לגמרי את היצר המיני זה יכול גם להחשב כהשפעה, תחשוב שזה סטטיסטיקה מדעית תמיד יש מקרים בתחומים האפורים. בכל מקרה מה שהתכוונתי להגיד שזה לא משנה האם לגבר יש זקפה או האם היא מתעקבת, מספיק שהבחור הזה היה חרמן והאלכוהול הגביר את זה כדי שינסה לאנוס / לקבל יחסי מין בכוח. האם יש לו זקפה או אין זה לא קשור לויכוח.. בנוגע למבדקים, אין לי מושג על איזה מבדקים אתה מדבר המבדקים שאני מדברת עליהם שעורכים במבחני מו"ר וביחידות מובחרות של הצבא,או נגיד אפילו בקבלה לקורס קצינים, הם מבחני אישיות שמהווים שלב קרטי בהכשרה לתפקיד חייבים לעבור אותם. המבחנים האלה לא מפורסמים לציבור, אין דרך להתכונן אליהם, ואתה לא יודע בכלל על מה בוחנים אותך. אתה מבחנים בנאליים מאוד אבל מגלים הרבה מאוד דברים, אין פה אפשרות להסתיר או לרמות גם אדם שהכי התכונן למבחן הזה מראש לא מסוגל לרמות. התפקקשויות כאלה זה אחד ל10000000000. סטית אלימות ובכלל אלימות מיני זה אחד הדברים שיותר קלים לאבחנה במבדקים מסוג אלה. קשה לי מאוד להאמין שדווקא הבחור הזה הוא ה1 מתוך 100000000000 שפיספסו את הסטיה שלהם במבחנים. וזה סדרה של מבחנים ומבדקים מכל הצורות והגוונים..

זיקן

New member
מנהל
טוב טוב שיכנעת אותי

יש לך מושג בדברים האלה את לא טיפשה אך ניסיון מעשי אין לך את ניזונה בכל הצורות של המדיה וגם "אוכלת" את הקונפירציות שמוכרים לך וכינראה שאת לא יודעת מה זה "סיטרא אחרא" וכשהיסטרא אחרא מישתלט שום מיבחן פסיכוטכני או מיבדקים לא יגלו אותו זה בא פיתאום כמו קצר במוח שהבן אדם עצמו לא מאמין אח"כ שהוא עשה את זה. ולא צריך להיות שתויים או מסוממים בשביל זה..

פנומן 72

New member
מאיפה הבאת עכשיו את הסיטרא אחרא ? ../images/Emo12.gif

התחלנו לערב מושגים ביהדות ?

זיקן

New member
מנהל
בוקר טוב../images/Emo42.gif צודק אתה

אנ י חילוני שאצלו החילוניות זה דת.. ובכל זאת ביהדות יש ביטויים שמגדירים יפה מצב או שמות של דברים שחוסכים הרבה תיאורים מילוליים.. וממש עכשיו לא יכלתי להיתאפק והייתי צריך ללכת לשרותים להיתרוקן וכמו שנאמר בכתובים "וישתין באוזן חמתו ולא יתאפק"..

Love Today

New member
שמע ישראל ה' אלוקינו, מה הקשר מדיה?

אני אומרת לך עשיתי מבחנים כאלה בכניסה לקורס קצינים, עשיתי מבחנים של המשטרה גם כי יש לי תעודת שוטר חבר שלי עשה מבחני אישיות בדיוק כמו שהבחור הזה עשה ביחידה שבה הוא שירת, ומבחני אישיות לקבלה לפקולטה לרפואה. אני לא אומרת לך מה ששמעתי בעיתון, חוץ מזה שאסור לפרסם את תוכן המבדקים מסוג זה זה נחשב עבירה. עשיתי את המבדקים של המשטרה גם והם בכלל לא ברמה ולא קרובים למבחנים שחבר שלי עשה ביחידות מובחרות, זה ברמה אחרת לגמרי.. אין מצב בחיים שאתה יכול לרמות במבחנים כאלה בטח לא בסטית אלימות שזה הדבר הכי קל לאבחנה. כמה שאפילו תנסה לתחמן לא יעזור לך בחיים, אז צא מהסרטים.

זיקן

New member
מנהל
לא היתכוונתי לחלוק על המיבחנים

אלא אחרי שהבן אדם עשה אותם ועבר, וכעבור זמן מה אפילו שנים פתאום קיבל פלאש במוח ותקף, תביני מדובר באנשים משיכמם ומעלה שניקלעו לסיטואציה ריגעית ונישברו, יש לי חבר שתקף פיתאום אחרי 20 שנה ויש את הקצין שבזמן מילחמת המפרץ עשינו מחסום סמוך לכלא 6 במבואות חיפה כדי לחסום את הכניסה לעיר במיקרה התקפת טילים שארעה פיתאום.. ואת יודעת מה הוא עשה ניכנס לפאניקה ואיבד עשתונות ובכה כמו ילד ועד היום משרת ואני נוצר את זה . הקשר למדיה הוא שפה היתפרסם פוסט על הקונפירציה ומה שהיא מוכרת לנו והיתכוונתי שאל תאמיני לכל מה שמוכרים לך אפילו שראית .לעזעזל איתך כיף להיתפלסף איתך..

Love Today

New member
סבבוש, הבנתי..

נכון בסהכ אתה צודק, קיימים מנגנוני הגנה פסיכולוגים של האדםשנועדו להדחיק טראומות קשות או דחפים מאיימים למשל הדחקה או הכחשה אם מדברים על יצר אלימות במקרה שלנו. בסהכ אם בן אדם נמצא כל הזמן במצב של הגנה פסיכולוגית זה יותר קשה לאבחן את זה במבחנים כמו אלה, יש מבחנים שנעשים ישירות מול פסיכולוגים [ נגיד כניסה לקורס קצינים] אבל גם דרך מפגש אחד של שעתיים הוא לא יכול באמת לגלות מה התוכן שאתה מדחיק / מכחיש . לפעמים זה לוקח שנים לפסיכולוג לאבחן ולגלות באמת מה אתה מסתיר בנבכי נפשך. לפעמים זה יכול להיות הרסני... אני מאמינה שאדם שעבר משהו מאוד קשה בחיים גם בילדות וגם לפני עשרות שנים, צריך רק טריגר מסוים שיפול בזמן הלא נכון וברגע הלא מתאים כדי שהכל יתפרץ,בסה"כ סופם של מנגנוני הגנה להשבר ולתת לכל התוכן לצוף בבת אחת. יכול להיות שהחשוד הנ"ל עבר מקרה כזה שלא הצליחו לאבחן ולגלות, אבל אני בספק עד כמה דווקא שתיה מופרזת של אלכוהול יכולה לשבור את כל המחסומים האלה ולגרום להתנהגות כזו. בסופו של דבר אני חושבת שצריכת אלכוהול מוגזמת גרמה לו לביטול עכבות, ביטול ביקורת עצמית, חוסר מודעות וצלילות. אחרי שהוא היה במועדון חשפנות ו"התחמם" כנראה הוא הרגיש צורך לפרוק את זה , יצא החוצה ותפס את הראשונה שנקראתה בדרכו. בכלל, בדרך שבה כל המעשה נעשה לדעתי מעיד על חוסר מחשבה מינימלית העדר הגיון ופזיזיות. אם הוא היה רוצה באמת לאנוס הוא לא היה סתם קופץ על מישהי גורר אותה לצד לשיחים איפה שעוברים אנשים. אבל שוב, אולי אני תמימה מי יודע.

זיקן

New member
מנהל
מיקרה ואנונו

מוכיח נוסף לכל שלא יעזרו המיבחנים האלה הם לא יראו מי יש לו נטיה לבגידה שרק במשך הזמן שעבר מאז עשו לו את המיבחנים האלה הוא טיפח אותה עד לדרגה שהוא גרם נזק בל ישוער למדינה ואני לא צריך להזכיר איפה הוא עבד ואייזה מין מיבחנים עושים לבן אדם לפני ובזמן ! ובמהלך עבודתו במקום ובכל זאת הוא ועוד כמה בוגדים ברחבי העולם לא ניתגלו עד שלא עשו אייזה טעות או שברחו בדקה ה90 וזה כולל סוטים למינהן שאין להם שום קשר לבגידה שהעונש ההולם עליה זה מוות ולא שום דבר אחר, ואילו פה "בדמוקרטיה" היחידה במזרח התיכון הוא מקבל פנסיון מלא 3 ארוחות ביום ועוד כל מיני צופרים ועם יתחתן יאפשרו לו להקים "דור המשך" כמו יגעל (זה לא טעות כתיב) עמיר..

Love Today

New member
נקודת המבט שלך מענינת

אתה חושב שאפשר לגלות דרך מבדקים כאלה האם לבן אדם יש נטיה לבוגדנות / כפילות מוסר / חוסר נאמנות? אולי אפשר לנסח כמה מבחנים כאלה ע"י פסיכולוגים ולתת אותם לאנשים שמתעסקים בידע רגיש ומסווג כדי לראות האם באמת יש להם איזה שהוא מרכיב באישיות שיכול להוביל אותם לחוסר נאמנות. לדעתי הוא עשה את זה בשביל אינטרסים כלכלים כלשהם אני לא חושבת שהוא נכנס מההתחלה בשביל אחכ למכור את המידע הזה. בנוגע לעונש, כמובן שאתה צודק...ועזוב אנשים שמפיצים מידע מסווג מה עם מחבלים שטבחו באנשים / עוזרים למחבלים שמקבלים תואר באוניברסיטה הפתוחה , אוכל, מים, תנאי מאסר טובים, ביקורי משפחות וכו'? אבסורד.

yeti asx

New member
שניה שניה שניה

אתה מתנדב במשמר אזרחי במשטרת התנועה? אתם לא חושבים שזה הרבה יותר גרוע משיש בחורה פה בפורום? אני בעד לחסום אותו.

למעלה